- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.181
Hepimizi inşallah, Allah razı olsunn Allah nazarlardan korusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizi inşallah, Allah razı olsunn Allah nazarlardan korusun
hahah bende de öyle valla eşim gülüyor bazen böyle suratına bakıp kalınca :) neyseki işe yansımadı şimdilik :)bu kız benim aklımın yarısın almış kızlaryyarım yarım okuyunca 6 ay doldu gibi düşündüm bi an
kusura bakmayın
d,rek orta yerine atlayınca böyle oldu
İnşallah canım , sen çok yormamaya çalış kendini bir de içini ferah tut Allah’ın izniyle bir şeycik kalmazInsallah canim ben tekrar 16 nisanda gidecegim o yuzden merak ediyorum ne surede kapanir kapanmaz insallah senin kalmamistir bir sorunun
Benimde kanamam vardı kesede progesteron kullandım 2 hafta sonra geçmişti inşallah seninki de geçer.Insallah canim kacta randevun gelir gelmez hemen yaz malum kesesi kanamali anne olaraktan bekliyorum seni iyi haberlerle insallah
az önce instagramda gördüm eczandede bulantı için bileklik satılıyormus dedim gruptan kimse kalmamıstır artık ama var demekkı bır sor ıstersen canımMerhaba 20+0 dan hala kusuyorum![]()
Bende 19 hafta olucam aynı durum bende de var sürermiş bazen 6. aya kadar benim özellikle sabah oluyor.Merhaba 20+0 dan hala kusuyorum![]()
Dr da zamanla küçülüp kapanacagini soyledi insallah kalmayacak gunluk rutin isleri yapiyorum temizlik haric sonra yatışşşş yeterli bence vabali gibi de yatmamiza gerek yok degil miİnşallah canım , sen çok yormamaya çalış kendini bir de içini ferah tut Allah’ın izniyle bir şeycik kalmaz
Aaa dogum gunun kutlu olsun canim ne hissediyorsan o yastasinP Pikapii sorma yaa
annem gençken noterde çalışmış onlarda girdiği değil dolduğu önemli gibi bir şey vardı
bende ömrüm boyunca kaçtım yaşımı soranlara 90 lıyım deyip geçtim hep
bugün doğum günüm arkadaşım soruyor kaç oldun diye dedim ki 27-28-29 bişiler oluyor sen hangisini istersen biri bitiyor biri doluyor birinden gün alıyorum falan
exixizimm benimde işe çok yansımadı da yakındır beynimin duracağı zaman
normadle her işi eksiksiz yapardım şimdi 2-3 kere kontrol ediyorum
![]()
Sagol canim insallah gececek moda oldu sanki bu durum ya %50 hamilede var. Ayrintili usg ne zaman senin vatana devam ediyor musunBenimde kanamam vardı kesede progesteron kullandım 2 hafta sonra geçmişti inşallah seninki de geçer.
P Pikapii sorma yaa
annem gençken noterde çalışmış onlarda girdiği değil dolduğu önemli gibi bir şey vardı
bugün doğum günüm arkadaşım soruyor kaç oldun diye dedim ki 27-28-29 bişiler oluyor sen hangisini istersen biri bitiyor biri doluyor birinden gün alıyorum falan
![]()
Bende ters dogmusum yani makattan gelis sekliyle annemin doktoru iyimis zaten bi ayagim ciktigi icin normal dogmusumCanim belli bir aydan sonra bebegin kafasi rahim agzina ayaklari gogse dogru olmali normal dogum icin. Bazi yaramaz bebikler dönmüyor. Ayaklari rahim agzinda oluyor. Buna makattan gelis deniyor. Sezeryan kacinilmaz
Yok bıraktım Turgay aksuya gidiyorum ayın birine kontrol onda ayrıntılı baktırır herhalde.Sagol canim insallah gececek moda oldu sanki bu durum ya %50 hamilede var. Ayrintili usg ne zaman senin vatana devam ediyor musun
Benim son kanamam baya şiddetliydi canım hastaneye bebeğimi kaybettim diye gitmiştim onun için gözüm çok korktu , geçen hafta hastaneden çıkarken hoca istersen hastanede yatırayım ya da buradaki gibi yatacaksın evde haftaya kontrole geleceksin dediği için baya baya yatıyorum ama dayanamayıp yemek hafif temizlik yaptığım da oluyor ara ara. Ben bugüne kadar hep koşturmacayla günde 2 3 yere yetişerek yaşadım yatma süreci baya zorluyor. Eğer doktorun çok ciddi bir şey demediyse bence de bu kadar yatmak çok fazlaDr da zamanla küçülüp kapanacagini soyledi insallah kalmayacak gunluk rutin isleri yapiyorum temizlik haric sonra yatışşşş yeterli bence vabali gibi de yatmamiza gerek yok degil mi
Maşallah sizi hepsini gule güle giysin miniğin. ben 9 ay dolana kadar hic bişey almam erken gelirse kızımın eskıleri sağolsun zaten bunu cok şımartdim diğerni şimartmaya niyetim yok sonra şımarık olup cıkıyor.Canim daha once yazmistim buraya aldiklarimi. 0-3 ay aldiklarimi tekrar yazayim
1 tane 10 lu hastane cikisi
1 tane 8 li hastane cikisi
7 tane yarim kollu citcitli badi
6 tane tek alt
7 tane corap
2 tane ayakli tulum
1 tane penye battaniye organik pamuktan
1 tane uzun kollu atlet ve ayakli alttan olusan zibin hediye geldi
Ayrica oglumdan kalma 5 tane zibin ust var.
1 tane bornoz takimi icinde kucukken kullanmasi icin baslikli havlu var
Mutlu yıllar mutlu yaşlar canım tüm dileklerin gerçek olsunP Pikapii sorma yaa
![]()
Saka mi hormonlu sut cidden her dr her prof alani olmadan konusuyor herkesin duauncesine saygim var ancak benim sutum ki oyle mucize birsey nasil cocuguma zarar verebilir bir cok arastirma emzirin derken ve egitimini almis olan drlar kesinlikle emzirin derken böyle konusanlari anlayamiyorum. Hormonlu sut buna cidden cok guldum :) lafim size degil yanlis anlamayin ben emziriyorum iyikide kesmemisim diyorum.Bende tamdem emzirme taraftarındaydım hep , geçen gün bi Prof dedi ki hamileyken emzirilen sut hormonlu oluyormus yanı annenin hormonları vs farklı olduğu icin emzirmenin faydalı olabileceğini düşünmüyor benimde kafam karıştı biraz bu konuda
Suan emzirmiyorum çoktan bıraktık fakat emzirenler yanlış mi yapıyor onu anlamadım
Bende öyleyim hele akşam bide et yedimi kusmadan uyumuyorum. Ama yınede cok yıyıyorumMerhaba 20+0 dan hala kusuyorum![]()