2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dün arkadasıma gittim. Açken tartıldım 58 somra yedik hamur işi çay vs tartıldım 59.200. 1 saatte almişim yani :) ama ciddiye almadım çünkü açken kaç kilo çıktıgın önemli sabah uyandıgında bak birde

Günaydın anneler kandiliniz mübarek olsun.Dualarımız kabul olsun inşllah.Kilo demeyin Kızlar sabah kendimi inek gibi hissettim memişler çok büyütü karnım biraz var ben bütün kiloyu ordan aldım herlade:) Tartılmaya korkuyorum

Gunaydin guzel anneler. Bizde herkes hasta. Oglum orta kulak iltihabi olmus yine. Sabaha kadar uyumadi. Esim de hasta oluyormus ve oglumdan beter cocukluk yapiyor. Ben sabaha kadar uyumadim haliyle.
Herkesin regaib kandili mubarek olsun. Rabbim bugunun yuzu suyu hurmetine tum dertlilere deva hastalara sifa versin. Hepimizin evlatlarini korusun evimizden yuvamizdan huzuru mutlulugu bollugu bereketi eksik etmesin...

Canim boyle bi fena oluyorum daraliyorum bayilicam saniyorum sanki panik atak gibi bisey..belki tansiyon belki baska birsey bilmiyrm.
Benim de tansiyonum düşünce içim fena olur elim ayağımdan ateş çıkar ve titremeye başlar sanki bayılacak gibi olurum tansiton ya da şeker düşünce benzer şeyler olabiliyor

Hersey süperdi çok şükür benim oğluşum bugün eller ayaklar suratındaydı jimnastik yapar gibi birşeyler yaptı parmağını emdi bi ara çokkkk tatlıydıı hersey yolunda çok şükür
Maşallah ya kuzuya Ultrasonda görüyorum ya şapşik şapşik hareket ediyorlar alıp çıkarasım geliyor oradan

Günaydın güzelliklerrr

teşekkür ederim hepinize
dün bol ağlamalı duygusal geçirdim bu hormonlar tabii grip olduğum için yemekten sonra yatış yaptım ama

ben de yaptıracagım kısmetse ama henuz saglık ocagına da gıtmedım
kacıncı haftada yaptırılıyodu ?

sabah sağlık ocağına gittim
oradaki hemşire ben 16 da kalp atışını net aldıktan sonra yapıyorum dedi inatla
istemedim
burada okuduklarımdan dolayı 20 yi beklicem

sabah kan verdim 1 saat oyalandım ya doktoru bekle paşamın keyfi gelince başlıyor zaten
uyuz oldum
bi de hemşirenin eli ağırmış nasıl kolum acıdı kan alırkjen resmen sızlıyor şuanda bile

decavit bitmişti yazdıracaktım bedavaymış zaten nesrinay demişti
allahtan beklemişim geçen parayla almıştım

kızçeme aliexpressten aldığım tokaları bantlarının bi kısmı geldi

G
gebelik baslangicindan beri kullanıyorum. her ay kontrole gidiyorum smdi 1.89 çıkmış düşük mü normal mi bilemedim..
benımkı 0,16- sonra 0,13- simdide 0,18 çıktı hala ılaçç başlamadı sınırda dıye endişe etme dedi

Ay ne guzel yapmissin demekki birakiyormus hala emen yok sonucta anasini :) inşallah bende emzirebilirim o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…