2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün hocaya tetanozu da sordum yaptırabilirsin Türkiye şartları için öneririm bir de hastanede çalışıyoruz elimizi kesiyoruz bir şeyler batabiliyor yaptır iyi olur dedi

Ev isine karisan kocayi hic sevmem oda bends mevcut koca kari gibi laf saydi gitti kiricam bigun koca kafasini o olacak

Bana bugün doktordan çıktıktan sonra oldu tansiyonumu ölçtürdüm 8 e 4 çıktı , dikkat et canım gebelikte tansiyon çok düşüyor bol su iç
Canim boyle bi fena oluyorum daraliyorum bayilicam saniyorum sanki panik atak gibi bisey..belki tansiyon belki baska birsey bilmiyrm.

Korkutmaaa yoksaaa geciyor mu gazz
Yok canim ya hamileliklerin hepsi gazli geciyor ama bebege gecmez :) bebegin gazi kendiyle alakali :) espri yapcaktim :) ben oglumda asiri gazliydim oglumda asiri otesi feciiii gazli bir cocuktu 1 yasina kadar gaz sancilariyla uyandi ama bebegin bunyesiyle alakali tamamen

Benim oglumda cektigim gaz onada gecseydi eger kafayi yerdi cocuk herhalde gazli degildi ama kendi basina buyuk cisini yapamiyordu

Kizlar sizin bebisler nasil.bnmki iki gundr sessizdi bugun resmen hep uyanik..hele 1 saattir cosuyor normal mi yaa bu

Ben de cok sAsirdim, anlam veremedim bu doktorların annensutunxdn ne var alıp veremediği . Ben emzirme aşığı bi insanım 4 yasında oğlum var 39 Ay emzirdim kendisini :) ben kesmek istemedim yavaş yavaş kendi bıraktı hamile
KAlsamda emzirirdim yanı :)

Az olunca rahatı yerinde derler, çok hareketli olmasında su azlığı, tansiyon ve s. olabilir diyorlar ama bunlar 30.haftadan sonra geçerli canım, ben kuruntu yapıyorum
Düşün düşün kafayı yicez yahu! doktorlar rahat olun diyorlar biz ise kasıp duruyoruz çok zormuş bu işler

56 idim 58 olmusum. Psikolojik olarak üzülüyorum acaba bebek beslenmedi diyorum. Dr um 20. Haftadan somra başlıcaksın kilo almaya dedi. Ben dün pek hareketliydi bugün pek hissetmedim paranoid oldum çıktım :)

Bebegim bizim pipi daha netti hatta ama dr duzgun cekmemis oglumun fotojenik pipisini gozumuze soktu zaten buraasi burasi diyerekten benimde bi ihtimal kiz hayallerim suya dustu tabi
Ben bugün gene sordum druma kız olma ihtimalini:)) kesin ve net erkek dedi ikinci çocuk belki kız olur

Kacta gideceksin canim guzel haberlerle gel insallah
Eşimin doğum günü o yüzden giremedim hiç oğluşumu gördüm eller ayaklar ağzındaydı bi ara parmağını emdi yiyesim geldiii. Sağlığı yerindeydi herşey süper çok şükür bu arada 350 gram olmuşuz teyzesi

Masallah canim rutin kontrol mu detaylı mi vardı bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…