2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar fitigimda var ama belim felaket agriyor bacaklarimin uzerine basamiyorum saga sola donemiyorum sanki yerindrn oynamis gibi

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin sana da guc kuvvet bol sabır :)

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk iyileşirler , çocuğun hasta olması kendinds beter, üstüne koca da eklenmiş zor canım
Cok sagolun kizlar. Cocuk hakkaten zor hele ates en korktugum sey. Ates 38 olana kadar mudahele etmiyorum. O yuzden surekli takip ediyorum. 38 i gecince ilac veriyorum. Bu sabah da doktora gittik. Antibiyotik basladi doktor. 4 yasindan beri kulak sıkıntımız var. Senede 2 kere en az tekrarliyor. Tüp de takilmisti bir ara. Tam buyuduk artik olmaz dedim bu sene de oldu.
Babamiz oglandan beter. Oglum gik demeden agri çekiyor bizimki adim atarken bile ayyy uyyy demiyor mu. Gomlek giyerken aaahhhh dedi noldu diye yerimden sicradim. Her tarafi agriyormus. Ayip dedim walla. Koca adamsin gomlek giyerken de aaahhh denir mi.
Insallah iyilesirler cabucak ve daha onemlisi insallah bana gecmez.

Evrt canım aynen doktorumun söylediği ilk tarihe dayanabilirsek 8 haftam var
Ondan sonra geçen hergün karımız olacak
Ama teyzesi benim kızçeler oldu paşa
Çok sevindiğim bir durum olmadı ama sağlıkla gelsinler inşallah 11 yıl bekle cinsiyet ayır
Tü bana :)

Bende uzuldum demistim 2. De erkek diye kizlar hakladii beni dogunca zorlugu olur bbebisim bosver kapi gibi yakisikli yakisikli ogullarimiz olacak bizimde

Bende uzuldum demistim 2. De erkek diye kizlar hakladii beni dogunca zorlugu olur bbebisim bosver kapi gibi yakisikli yakisikli ogullarimiz olacak bizimde
Evet evet farkettim alttan alttan izledim hiççç o topa girmedim
İnsan ikisini de tatmak istiyor elbette
Ama ben önce bi anne olmayı başarabiliyim de

Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler. Kızlar kusura bakmayın giremiyorum buraya akljma takılanlari sorup çıkıyorum smdi randuvu aldim 122 tl detaylı ultrason icin ama kadin doktoru bakıyormus radyoloji fln degilde bide sekreter dedi 20. Haftada doktor bakiyor bnde dedmki doktorumun verdiği kâğıtta 18. 22 haftalar arasnda yazıyor dedim .. bn mi yanlış biliyorum acaba. Suan 19+5 günlük hamileyim 1 gun yuzunden de bakmamazlik yapmz demi.

ahaha ne güzel şeyler var valla geçen sepete ekledim bandanalar bi baktım 60 dolarlık eklemişim sildim sonra ama daha silemiyorum çok güzeller

aaaa şokkk kaçırmısım o kısmı ben
masallah subhanallah canım
saglık olsun yeter gerısı boş

Ben de Ali express de bebek bakim cantasi gordum. Ama ordan hic alisveris yapmadigim icin geri durdum. Bi de sizlere de sorayim dedim. Illa booool gozlu termos ozellikli kocamam canta mi lazim yoksa evde ki bir sirt cantasi bile idare eder mi. Oglum da port bebe seti icinde beraber gelen cantayi kullanmistim. Bu sefer sirt cantasi tarzinda alayim dedim ama karar veremedim

E Egepam önce geçmiş olsun
bi an önce iyileşirler umarumm

ben alacaktım arkadaşlarım hiç para verme normal büyükçe bi sırt çantası iş görür dedi almadım öyle olunca

C ceycey4444 ben ekliyorum sepete
sonra arada girip bakıyorum gözüme hoş görünmeyeni siliyorum
ayda da 100 tl maksimum alışveriş kotası koydum kendime
verceğim zaman içlerinden en beğendiklerimi seçip aldım 2 seferdir

Bende ordan bebek bakım çantası almayı düşünüyorum instagramda hep görüyorum ordan alıp paylaşıyolar ama emin olamadım çok daha büyükmü olmalı alt açma vs olmalımı aklım harışık

6 gün sonra indirim varmışya bende bekliyorum sepette duruyolar şuan

Kızlar kandilimiz mübarek olsun rabbim ellerimizi boş çevirmesin, evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alıp sıhhatle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bizleri çocuklarımızı vicdansızların ellerine muhtaç etmesin İnşallah.

rofleli_kedi canım tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…