2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya canim e bebekta 80 liralik canta 24 tlye dusmus alisveris yaptim sonra gordum deli gibi pisman oldum

Ben cok gazliydim oglumda :) oglumda asiri gazliydi :) ama tamamen tesadüf bence yani insallah oyledir çünkü bu bebiste de gazliyim :)
ben hamileliğin 8. haftasından beri uçan balon gibiyim. bebekken ben de eşim de çok gazlı ve kolikmişiz ben bu yüzden bol bol dinleniyorum istikbalim çok parlak değil

Teyzeleriii detaylı ultrasondan geldik çok şükür herşeyimiz yerinde ve sağlıklı :) biraz uzun sürdü yine durmadı bizimki 1 saatte ancak çıktık :) 420 gr 23 cm olmuş oğluşum , 3,5 kiloda ben almısım baslangıctan beri
miyom vardı bende ama normal doguma engel pozısyonda değilmiş sorun yok dedi
çok şükür her şey yolunda

Eklentiler

• IMG-20180322-WA0014.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20180322-WA0016.webp
    14 KB · Görüntüleme: 71
Alt acmaya cok takilmiyorum. Hazir primanin ya da uni baby nin tek kullanimlik ortuleri bana daha pratik geliyor. 10 sene once hasta bezi alirdim henuz bebek bezi ureticileri bakim ortusu cikarmamisti o zaman. Cok rahat etmistim.
Stylo markasının bir iki canta modeli hosuma gitti. Ozellikle mendil icin canta icini acmaya gerek yok. Yan gozunu mendil icin ozel yapmislar. Guzel de duruyor ama yorumlari okudum agir diyen var cok buyuk gundelikde kullanissiz diyen var. Bilemedim

yaa yerim onun gülen yüzünü maşallah inşallah bugün bizde senin gibi mutlu çıkarız

Çok güzel spor duruyolar alıcam galiba ben

Aynen katılıyorum canım. 10lu bebek alt açmaları tek kullanımlık çok rahatlar. Benim de güzel bir çok cepli sırt çantam var bayıldığım renk asker yeşili. Dağa tırmanacak kadar sağlam. Onu kullanacağım . Omzumdan çanta asılacağına sırtımda durur rahat.

ben hamileliğin 8. haftasından beri uçan balon gibiyim. bebekken ben de eşim de çok gazlı ve kolikmişiz ben bu yüzden bol bol dinleniyorum istikbalim çok parlak değil
Benim esimde oyleymis Allah yar ve yardımcın olsun korkma biz yanindayiz kolik analari olarak :) kimyon ve rezene en buyuk dostun olsun :)

benım henuz dısarıdan anlasılmıyo
cok asagıda elımı koydugumda anlıyorum:)
darısı basımıza
Çokkkk güzel birşeymiş ya çok mutlu oldum Allah isteyen herkese nasip etsin darısı başınıza artık tekme yeme zamanııı

Gezip sepete atmak bana carsiya cikmis magaza gezmi kadar iyi geliyor. 2 gun sonra tekrar baktığımda vazgeçtiklerim oluyor benim de. Dusunmeden begenip hizli aldiklarimi geldikten sonra geri gonderdigim oldu.
100 tl kotayi koymak da iyi fikir. Ama nasil dayanıyorsun. Ben tamam bu aylik yeter daha fazla almayayim diyip diyip kendimi kargo beklerken buluyorum
Gerci bende iki cocuk olacak. Cinsiyet belli olmadan oglumla beraber hep bebek kiyafetlerine bakardik. Cinsiyet belli olsun alacaz diyio kapatirdik. Sonra ben oglumun yazliklarini siparis verdim. Dedim yeni siparis verdim bak neler almisim. Acti erkek cocuk pantolon diye okuyunca aaaa kardesim erkek mi olacak dedi. Yavrum hic ustune alinmamisti o zaman icim sizlamisti. Dedim oglum sen de benim kuzumsun sana almis olamaz miyim. Cok sevinmisti. Kardes gelince benimle ilgilenmeyecekler diye cok mu dusundu acaba. Hemen yerini kardese birakmaya hazir cücügum. Kiyamam ya

Hepiniİze küstüm kimse benlw ilgilnmediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…