- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #23.521
Ya canim e bebekta 80 liralik canta 24 tlye dusmus alisveris yaptim sonra gordum deli gibi pisman oldumBen de Ali express de bebek bakim cantasi gordum. Ama ordan hic alisveris yapmadigim icin geri durdum. Bi de sizlere de sorayim dedim. Illa booool gozlu termos ozellikli kocamam canta mi lazim yoksa evde ki bir sirt cantasi bile idare eder mi. Oglum da port bebe seti icinde beraber gelen cantayi kullanmistim. Bu sefer sirt cantasi tarzinda alayim dedim ama karar veremedim
ben hamileliğin 8. haftasından beri uçan balon gibiyim. bebekken ben de eşim de çok gazlı ve kolikmişiz ben bu yüzden bol bol dinleniyorum istikbalim çok parlak değilBen cok gazliydim oglumda :) oglumda asiri gazliydi :) ama tamamen tesadüf bence yani insallah oyledir çünkü bu bebiste de gazliyim :)
Olacak insallah rabbim o gunleri en guzel haliyle gostersin sana canim benim her zaman aklimdasin inan kiEvet evet farkettim alttan alttan izledim hiççç o topa girmedim
İnsan ikisini de tatmak istiyor elbette
Ama ben önce bi anne olmayı başarabiliyim de
MasallahKızlar sizin göbüşler nasıl benim böyle aldı başını gidiyo kız olmasına rağmenEki Görüntüle 2127060
Alt acmaya cok takilmiyorum. Hazir primanin ya da uni baby nin tek kullanimlik ortuleri bana daha pratik geliyor. 10 sene once hasta bezi alirdim henuz bebek bezi ureticileri bakim ortusu cikarmamisti o zaman. Cok rahat etmistim.Bende ordan bebek bakım çantası almayı düşünüyorum instagramda hep görüyorum ordan alıp paylaşıyolar ama emin olamadım çok daha büyükmü olmalı alt açma vs olmalımı aklım harışık
Maşallah canım, belli oluyor hamiş olduğun. Ben de heves ettim ben de foto paylaşacağımKızlar sizin göbüşler nasıl benim böyle aldı başını gidiyo kız olmasına rağmenEki Görüntüle 2127060
yaa yerim onun gülen yüzünü maşallahTeyzeleriii detaylı ultrasondan geldik çok şükür herşeyimiz yerinde ve sağlıklı :) biraz uzun sürdü yine durmadı bizimki 1 saatte ancak çıktık :) 420 gr 23 cm olmuş oğluşum , 3,5 kiloda ben almısım baslangıctan beri
miyom vardı bende ama normal doguma engel pozısyonda değilmiş sorun yok dedi
çok şükür her şey yolunda
Hadi ya yeni mi. E bebege bir kere gittim. Yakin zamanda bir ziyaret daha yapayim ama bu kampanyalari da gunluk oluyor demi. Denk gelmesi lazimYa canim e bebekta 80 liralik canta 24 tlye dusmus alisveris yaptim sonra gordum deli gibi pisman oldum
Ay cok sagol canim :)Senin icin dedim canim su an kullanman icin bebeklere ne fayda ediyor ki gaz olunca ahhh ahhh yaralarim depresti
inşallah canım :)yaa yerim onun gülen yüzünü maşallahinşallah bugün bizde senin gibi mutlu çıkarız
Çok güzel spor duruyolar alıcam galiba benAlt acmaya cok takilmiyorum. Hazir primanin ya da uni baby nin tek kullanimlik ortuleri bana daha pratik geliyor. 10 sene once hasta bezi alirdim henuz bebek bezi ureticileri bakim ortusu cikarmamisti o zaman. Cok rahat etmistim.
Stylo markasının bir iki canta modeli hosuma gitti. Ozellikle mendil icin canta icini acmaya gerek yok. Yan gozunu mendil icin ozel yapmislar. Guzel de duruyor ama yorumlari okudum agir diyen var cok buyuk gundelikde kullanissiz diyen var. Bilemedim
Aynen katılıyorum canım. 10lu bebek alt açmaları tek kullanımlık çok rahatlar. Benim de güzel bir çok cepli sırt çantam var bayıldığım renk asker yeşili. Dağa tırmanacak kadar sağlam. Onu kullanacağım . Omzumdan çanta asılacağına sırtımda durur rahat.Alt acmaya cok takilmiyorum. Hazir primanin ya da uni baby nin tek kullanimlik ortuleri bana daha pratik geliyor. 10 sene once hasta bezi alirdim henuz bebek bezi ureticileri bakim ortusu cikarmamisti o zaman. Cok rahat etmistim.
Stylo markasının bir iki canta modeli hosuma gitti. Ozellikle mendil icin canta icini acmaya gerek yok. Yan gozunu mendil icin ozel yapmislar. Guzel de duruyor ama yorumlari okudum agir diyen var cok buyuk gundelikde kullanissiz diyen var. Bilemedim
valla 2 hafta önce dümdüzdü birden bi çıktı bende anlamadım çıkar seninde kuzumMasallahne guzel buyumus bende tik yok hala
Benim esimde oyleymis Allah yar ve yardımcın olsun korkma biz yanindayiz kolik analari olarak :) kimyon ve rezene en buyuk dostun olsun :)ben hamileliğin 8. haftasından beri uçan balon gibiyim. bebekken ben de eşim de çok gazlı ve kolikmişiz ben bu yüzden bol bol dinleniyorum istikbalim çok parlak değil
saol kuzum belli valla artık :) Hadi paylaş canım sendeMaşallah canım, belli oluyor hamiş olduğun. Ben de heves ettim ben de foto paylaşacağım
Çokkkk güzel birşeymiş ya çok mutlu oldum Allah isteyen herkese nasip etsin darısı başınıza artık tekme yeme zamanıııbenım henuz dısarıdan anlasılmıyo
cok asagıda elımı koydugumda anlıyorum:)
darısı basımıza
Gezip sepete atmak bana carsiya cikmis magaza gezmi kadar iyi geliyor. 2 gun sonra tekrar baktığımda vazgeçtiklerim oluyor benim de. Dusunmeden begenip hizli aldiklarimi geldikten sonra geri gonderdigim oldu.E Egepam önce geçmiş olsun
bi an önce iyileşirler umarumm
ben alacaktım arkadaşlarım hiç para verme normal büyükçe bi sırt çantası iş görür dedi almadım öyle olunca
C ceycey4444 ben ekliyorum sepete
sonra arada girip bakıyorum gözüme hoş görünmeyeni siliyorum
ayda da 100 tl maksimum alışveriş kotası koydum kendime
verceğim zaman içlerinden en beğendiklerimi seçip aldım 2 seferdir
İyi olsunlar heyecanlandırdı velet beni yaBuyuduler artik annesi kaslar güçlendi tekmeler belirgin hissediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?