2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz sen nasil adanalisin kimyonu kendinde ic dogumdan sonra bk kac kasik bebege de var kolik olursa ise yaramaz da sutune gecer en guzeli
Canim ben kimyonu severim cokta tuketiyoru.m ama yok yani nasil ki akacak kan damarda durmaz bu gazda oyle :) bu arada iskenderunluyum. Adanaya gelin geldim :)

Oy kuzum maşallah sana gozunaydin canim :)

Aminnnn canım seninde kandilin mübarek olsun

DİKKAT DİKKAT BUNU SORMSTUMM.Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler. Kızlar kusura bakmayın giremiyorum buraya akljma takılanlari sorup çıkıyorum smdi randuvu aldim 122 tl detaylı ultrason icin ama kadin doktoru bakıyormus radyoloji fln degilde bide sekreter dedi 20. Haftada doktor bakiyor bnde dedmki doktorumun verdiği kâğıtta 18. 22 haftalar arasnda yazıyor dedim .. bn mi yanlış biliyorum acaba. Suan 19+5 günlük hamileyim 1 gun yuzunden de bakmamazlik yapmz demi.

Kesinlikle sirt olmali zaten. Yana asilan canta durmadan önüme devrilip duracak her egilip kalktigimda deli olurum. Cok şık bebek bakim cantalari var. Ama bence bi tik pahali. Mesela sunlar. Sunveno nun cok guzel cesitleri var.

Son düzenleme:
Yapmaz canim usg de gunu farkli cikiuor zaten

Maşallah ya kuzuya Ultrasonda görüyorum ya şapşik şapşik hareket ediyorlar alıp çıkarasım geliyor oradan
Evett bizim kontrol dündü acayip tatlıydııı maşallah melek hepsi yaa. Tekmeleri hissetmek çok apayrı birseymiş ama ya biz kadınlar mucizeleri gercekleştiriyoruz çok şanslıyızz

Cok tesekkur ederim canim :)
Ya 24 tlye inmis alisveris yaptim ama bitince gordum cok uzuldum
O inmemistir canim e bebek in uyanikligi canim o coktan bitmistir biten seyleride indirime koyuyorLar sanki varmista bitmis gibi ben ogluma hamileyken bir kuveti kac ay bekledim su katlananlar var ya ondandi bitmisti ona ragmen surekli indirime sokuyorlardi en son baska bi sitede buldum da aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…