2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar lale baby ttavel sistem bebek arabasi alan varmi yada almayi dusunen wellgro q3 ile arasindaki fark nedir

Kizlar acil bi sorum var benim minik nasil bir pozisyonda yatiyorsa resmen vajinami tekmeliyor.aklim cikiyor hareket ettikce.onceden hep solda hissederdim.simdi sanki dimdik yatiyor gibi dun geceden beri boyle yer değiştirdigini hissediyorum.Var mi boyle bişey yasayan

Kasıkda çok aşağıda hissetiyorsun diymi bende öyle hissediyorum bazen sanki öyle orayı sıkıştııncada idarara sıkışıyorum seninde öylemi

Ben varim drda dedi zaten bas yukarda ayaklar asagida gicir gicir ediyof alt tarafim bazen

Meraba anneler nasılsınız.Nasipse bende eylül annesi olacağım inşallah.Sizin cinsiyetler bellli olmuştur çoğunlukla.Birşey öğrenmek istiyorum.Erkek denip kız olan var mı sonradan acaba ?
Merhabalar, çoğunluğun cinsiyeti belli ama sanırım değişen olmadı henüz zaten teknoloji çok iyi ya o yanılmalar çok fazla olmaz diye düşünüyorum artık, olcak olsa en çok benim eşim isterdi yanılmışlardır belki diye beklerken :)

Benimde öyle vajina ağzına ağzına vuruyor. Koca alanda sanki başka yer kalmadı :) yer değişiyor ya ondandır

Kislar ben geldim ciktik doktordan kalbinde hala leke var dedi ama onemli degil dedi bilmiyorum uzulmuyorum iyi oldugunu dusunuyorum Eki Görüntüle 2127339 buda benim güzel kizimmmm teyzeleriii
maşallah cnm korkma sağlıklı şekılde alırsın inşallah kızında güzel poz vermiş maşallah .devlette de böyle çekip veriyorlarmı acaba

:) :) :) doguma kadar siz daha neler yasarsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…