2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım ee gel dediler deilmi kesin gidiyormusun bugun
Sıkıntı olma gibisinden konustular. 20 haftadan gun alıyorsunuz degilmi fln filan dedi. Bnde dedm bugun son gunum 19.haftada sıkıntı yapacağını sanmıyorum bir iki gunden. Kerata ins ilerden gidiyordur da sıkıntı olmaz. Dr.um 18 22 hafta arasi demsti. Aman gidelim bakalım nolck :)

Haha korkmuş demekki :)) ilk doğum genelde zor oluyormuş ama ikincide daha tecrubeli olunca okadar zorlanmıyormuşsun inşallah rahat bir şekilde atlatırız amin. Benim eşim şimdiden heyecan yaptı özel odamız kesin olacak gecede yanınızda kalacam diyor birde doğumda biri ters bişi yaparsa veya söylerse hastaneyi başlarına yıkarım falan diyo ben galiba eşim sinirlenirse bi arıza çıkmasın diye doğururum hemen

Sen eşini sakinleştirmek yerine ona bağırabilirisn cnaım :))))

Merhaba, sizleri takip ediyorum :) öncelikle tümbebek bekleyen anneler bebeişlerine hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşsun...ve tümm isteyenlere Rabbim en yakın zamanda nasip etsin...Benim 4. gebeliğim Allah izin verirse 3. yaşayan bebeğim olacak kısaca ilk bebeğimi 27 haftalık erken doğumla kaybettim, ikinci bebeğim 36 haftalık-2.- 34haftalık buda Allah Kerim :) inş bu zamanında gelir...eklerseniz eğer yaşım 35 - 10 Kasım 2017 son adet tarihim

Hos geldin canim benimde sat 10 kasim unutulmaz bi gun ayniyiz seninle insallah sıkıntın olmaz Nesrinay86 kayit al canim arkadas yeni

Merhaba, sizleri takip ediyorum :) öncelikle tümbebek bekleyen anneler bebeişlerine hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşsun...ve tümm isteyenlere Rabbim en yakın zamanda nasip etsin...Benim 4. gebeliğim Allah izin verirse 3. yaşayan bebeğim olacak kısaca ilk bebeğimi 27 haftalık erken doğumla kaybettim, ikinci bebeğim 36 haftalık-2.- 34haftalık buda Allah Kerim :) inş bu zamanında gelir...eklerseniz eğer yaşım 35 - 10 Kasım 2017 son adet tarihi.

Not:İlk safaya yazmışımbirde sona atayım dedim

Ba
He hehe inadina yazicam. Iyi haberlerle gel insallah erken gidiyorsun ama insallah bi sorun cikmaz
bak yaa kiz deme ole :) çogu herkes erkn gitti. Aslında çaktırma da bnde beklsem mi bir hafta diye düşünüyorum hala. Ama dr. Birsey olsa su haftalarda git derdi heralde

Hoş geldin cnaım sağlıkla zamanında Doğum olur inşllah Nesrinay86 özel mesaj olarak at bilgileri o kayıt yapar canım

Sunuda yazayimda gidiyorum Minik kuzular kız gitmesem aklim kalacak beklesem bnm icin daha iyi ama. Gideyim bı sorun fln olursa az çok belli olur yine çağırır heralde. 21. Haftada gtmenin faydasi kalp icin iyiymis. Onun dışında organlar hep gelişmiş durumda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…