- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #23.921
Tamam o zaman git insallah sorun cikmaz kalp icin demistim bebegim zaten Allaha emanet ol insallah hic birimizin bebeginde sorun cikmasinSunuda yazayimda gidiyorumMinik kuzular kız gitmesem aklim kalacak beklesem bnm icin daha iyi ama. Gideyim bı sorun fln olursa az çok belli olur yine çağırır heralde. 21. Haftada gtmenin faydasi kalp icin iyiymis. Onun dışında organlar hep gelişmiş durumda zaten.
Günaydın tatliş anneler
Bende bir işim varmış gibi uyandım erkenden
Ha yat uyu da zaman çabuk geçsin demiş ama yokkkk irem açacak gözlerini tavana dikecek illa ki
Öğleden sonra kestirebilirim belki
Benimkiler ben ilk uyanınca çok hareketliler
Sürekli aynı pozisyonda yatamadığım için ağrı giriyo
Sağa yatınca sağdaki sola yatınca soldaki pıtpıtlanıyo
Hoş geldin cnaım sağlıkla zamanında Doğum olur inşllahNesrinay86 özel mesaj olarak at bilgileri o kayıt yapar canım
Bakar tabi canim sen bebegi birakmak istermisin o ayri meseleGünaydın çenesı düşük anneler
Hayırlı Cumalar
Sabirsiz61 akşam iş yaparken arada okudum koptum
eşim diyor ki neye gülüyorsun dedim 1 sene sonra anlarsınbende pentinin aynı modelini kullanıyorum
çünkü ya çok pahalı diğerleri ya da beden cup yok
Nesrinay86 o nakil olayı olsa ameliyat masrafları benden seve seve bol bol veririm
benim eşim ilk kalp atışını duymaya devlete gittik onu almadı içeri diye delirdi
sonra özele gittik
bebeğe bakarken beni unuttukalp atışlarını duydu hareketlerini gördü ya sonra orada değildi doktorun söylediiği hiçbir şeyi hatırlamıyor
her muayenede benden önce izin alıyor
eve gidiyor duşnu alıp traşını oluyor öyle geliyorsanki bebek onu görüyor gibi
doğunca da bakar diye düşünüyorum
merak etme canım 2. de olsa ben de daha hissedemiyorum bide diyolar ki kızların hareketleri daha narin oluyomuş oğlundaki gibi açık seçik tekme değil de belki daha belli belirsiz kıpırtı olur bunda çünkü herkes aynı şeyi sölüyo kızla erkeğin hareketi farklı diyearkadaşlar bebeğini hissedemeyen varmı ben hissedemiyorumm önceleri hafif dokunur gibi sanıyelık bır sey olurdu ama ne tekme ne baska bir sey endişelenmekde istemiyorum ama daha erken midir oglumda 20 haftalarda net hissetmiştim kızım sürekli yatıyormu ne
Aman Allahımmm kilolara bak yarım kadardın sen benimmmm maşallahhhh sanaaBu da benim kızım ve göbüşüm :) 52.5 dan 46 ya düşmüştüm simdi yine 50.5 kilo olmuşum..:)
Alıp okuma fırsatı bulamadığım öyle çok kitabım var ki sıraya girdiker hepsi beni bekliyorlar şimdi eşim yanımda diye okumuyorum muhabbet filan ediyoruzbende akşamları sızıp kalıyorum yemekten sonra; bu defa gece sıcak bastı uyuyamadım, sabahta erkenden kalkıp işe gitmeden banyoları yıkadım , derdim neyse
kitap okumayı seviyorsan sana kitap önerebiliriim canım zaman gecer en azından :)
Cok guldum ya bakar bakar baba olmakta kolay degil gaz cikartilcak banyoda yardim edilcek anne uyurken pis pis yapilcakGünaydın çenesı düşük anneler
Hayırlı Cumalar
eşim diyor ki neye gülüyorsun dedim 1 sene sonra anlarsınbende pentinin aynı modelini kullanıyorum
Nesrinay86 o nakil olayı olsa ameliyat masrafları benden seve seve bol bol veririm
benim eşim ilk kalp atışını duymaya devlete gittik onu almadı içeri diye delirdi
sonra özele gittik
bebeğe bakarken beni unuttukalp atışlarını duydu hareketlerini gördü ya sonra orada değildi doktorun söylediiği hiçbir şeyi hatırlamıyor
Benim esim de aynı bu model :)) Kalp atışını duyunca gözler dolar, doktora benden önce sorular sorar. Bir sonraki kontrol gününü mutlaka sorup çıkar. En son doğuma girebilir miyim diye sordu. Doktordan onay alamadık. Hayır zaten kan görünce bayilan bir insan ama cesaret var demek ki :)))benim eşim ilk kalp atışını duymaya devlete gittik onu almadı içeri diye delirdi
sonra özele gittik
Benimki kizimdada simdide her muayenede, her tahlilde yanimizda hatta muayeneye girdiğimiz gibi video cekmeye basliyor hem izliyor hem anı yapiyor bize. Bir erkegin hic yapmamasi, baska cocuga soguk durmasi, tutamamasi onemli degil kendi evladi olunca hersey degisiyor. Esimin en igrendigi sey kusmuktur kizim daha 10 gunluk degildi havaya agzina kustu resmen eyvah dedim cildiracak giki cikmadiGünaydın çenesı düşük anneler
Hayırlı Cumalar
sonra özele gittik
benimde umudum çok fazla , ilk söylediğim günden beri sağolsun gözümün içine bakıyor birşey ister misin gece bile ben uyanınca uyanıp iyi misin diye sorar, dr kontrollerine hep beraber gittik şimdiye kadar hatta bir ara yurtdışındaydı daha cinsiyetini bilmiyorduk lütfen sakın bensiz gitme dedi , gerçi normaldede doktora hep ikimiz giderdik hiç yalnız göndermezdiGünaydın çenesı düşük anneler
Hayırlı Cumalar
sonra özele gittik
Ay kizimdada ayni dr du ve doguma esimi almamislardi simdiden konustuk esim cok iatiyor ilk anlarina sahitlik etmeyi ama hastane yasaklamis hijyen acisindan normal doğuma aliyormus ama sezeryanda alamiyormus cok sacma gelmesine ragmen malesef uyacagiz yine. Fakat telefon yada kamera verirsiniz cekim yapar ekipten birileri dedi bunada sukur. Sagolsun kizimda fotograf cekmisti anestezi uzmani telefonla bunada sukur.Benim esim de aynı bu model :)) Kalp atışını duyunca gözler dolar, doktora benden önce sorular sorar. Bir sonraki kontrol gününü mutlaka sorup çıkar. En son doğuma girebilir miyim diye sordu. Doktordan onay alamadık. Hayır zaten kan görünce bayilan bir insan ama cesaret var demek ki :)))
Doktorumuz tavsiye etmedi. Biz de onun sözünden cikmayalim dedik.
Hem de nasil korktu 9 saat boyunca kesintisiz korku filmi yasadi kolay degil tabi.ama ben de oynadim.ins. 2. Cook kolay olur.hastanede hersey sans bence o anki calisanlar vs.ama sen ne kadar nazik olursan onlarda o kadar oluyor gordugum kadariyla.Haha korkmuş demekki :)) ilk doğum genelde zor oluyormuş ama ikincide daha tecrubeli olunca okadar zorlanmıyormuşsun inşallah rahat bir şekilde atlatırız amin. Benim eşim şimdiden heyecan yaptı özel odamız kesin olacak gecede yanınızda kalacam diyor birde doğumda biri ters bişi yaparsa veya söylerse hastaneyi başlarına yıkarım falan diyo ben galiba eşim sinirlenirse bi arıza çıkmasın diye doğururum hemen
Hahaha olabilir valla konuşamadalarda çok iyi anlatıyorlar maşallar :))Kiz bnm velet gece kusu 12 de bisyler oluyor anne uyutmucam galiba diyo seni. Şimdiye kadae yeter uyudun demek istiyor heraldw
hahahay sorma ilk evlendik ben hadi dedim zaten 10 yıldır beraberız ne beklıcez demı adamın herseyını bılıyorum mımıklerıne kadar tanıyorum yok dedi hazır degılım peki dedim nasıl istersen baskı yok sonra o demeye basladı hadi diye :) çok şükür tam anlamıyla denediğimiz ilk ay hamile kaldım şimdi üçüncüyü de yapıcaz demeye basladı bu ne hasretmıs boyle dedım bende :)maşallahh hepsine
bizimki şimdilik doğuma girmekten korkuyor
kanla ilgili problemleri varben girsen ne güzel olur diye
instagram videoları falan atıyorum ama teklif var ısrar yok
exixizimm dimiii hemen uyucak sanıyorlar hayranım o bakış açısına
bak diyorum benim bebekliğim sorunlu kardeşimin de öyle
hiç umutlanma amayok yok uyur benimki diyor
bulasiksuyu ayy 14 nisana detaylı için randevu aldım doktora almamıştım daha
75663 kere sordu alsana alsana zorla aldırdı randevuyu şimdiden 1 ay sonrasına nerdeysecins tarafı da çok var yok değil de
adam baba olma hasretiyle yanıp tutuşıuyormuş onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?