• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler yorumunuz için.
Fakat zaten hamilelikle ilgili bildirim yapıldı. Onun üzerine de sorun yaşanacağını düşünüyorum.

Bu durumda yani masa başında çalışmayan var mı?
Sürekli ayakta olmasam da haftaiçi derslerde sürekli ayaktayim. Oturabilirim ama alışık olmadığım için dersim hep ayakta geçiyor. Şimdiye kadar çok büyük sıkıntı yaşamadım. Buldugum ilk fırsatta oturuyorum, enerji depoluyor derse devam ediyorum.

Sürekli ayakta olmasam da haftaiçi derslerde sürekli ayaktayim. Oturabilirim ama alışık olmadığım için dersim hep ayakta geçiyor. Şimdiye kadar çok büyük sıkıntı yaşamadım. Buldugum ilk fırsatta oturuyorum, enerji depoluyor derse devam ediyorum.

Teşekkürler, kolaylıklar diliyorum uzun süre ayakta durmakta zor.
Araçla sarsıntılı seyahat etmek, sonrasında inişli çıkışlı arazi yapısında yürümek biraz zorlayabiliyor. Muhakkak her işin bir zorluğu var.
Böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim.

Çıktık anneler şıpa oğlun neyaptılarsa yüzünü açmadı iki eliyle kapattı iyidi şükür herşey yolunda çok şükür 23+3 olarak görünüyor ultrasonda 670 gram olmuş miniğim uyuyordu açmadı yüzünü ama fotomuz böyle:)
Yaa ama çok tatlı bu oğluş yerim onu ben :KK68: maşallah

Ali express den alisveris yapan arkadaslar su cantayi begendim. 28 martta Ali express de indirimler basliyormus. O tarihte alayim dedim. Ama satici konusunda problem olabiliyormus. Siparis verip alamayanlar olmus. Satici hakkinda nasil edinebilirim
https://m.tr.aliexpress.com/item/32...2012-419b-82b0-d0d615d0a79d&priceBeautifyAB=0
Canım çantanın resmi ile başka satıcıları tara başka firma vardır. Yorumları oku güvenilir olmayanı tercih etme

Evet canım bugündü yapıldı serklajım odamda dinleniyorum doktor bilgilendirmeye gelicek onu bekliyorum. Işlem öncesi korkma birşey olmaz biz onlemimizi alalım istirahat ederek atlatırsın demişti. Biraz ağrım var sadece. Sağol ilgin için ..
Çok geçmiş olsun sorunsuzca geçsin inşallah bu süreç

Magaza icin %98 olumlu feedback alinmis ama bilmiyorum. Ali express cahiliyim. Hic alisveris yapmadim
Aslında model olarak kanken çantalara benziyor. Ben ilk bebemde böyle bebek çantası aldım 15 sene önce 6 ay geçmeden Nike’dan sırt çantası aldım çok daha kullanışlı oldu.Cepli gözlü olması avantaj gibi görünüyor ama aslında değil bence. Ben herşeyi zaten kendi kılıfı ve çantası ile yerleştirdiğim için bölmesiz büyük olmasını daha avantajlı görüyorum. Spor çantaların yan taraflarında su koyma bölmeleri olanları tercih ediyorum biberon için iyi oluyor. İndirimli dönemleri takip edersen iki çanta alırsın bu fiyata.

Kizlar sizde elinizi karniniza koydugunuzda yara gibi aciyormu bariz deri altimda aci var oyle adet agrisi falan degil.bildigin yara gibi sizdede varmi sanirim buyudugu icin oluyor

Kizlar sizde elinizi karniniza koydugunuzda yara gibi aciyormu bariz deri altimda aci var oyle adet agrisi falan degil.bildigin yara gibi sizdede varmi sanirim buyudugu icin oluyor
Ben de şu an öyle bir acı yok :KK12: Bazen çok geriliyor gibi oluyor karnım o zaman ince bir sızı oluyor o kadar.

Ayyyy ben bu yatma isj yuzunden mecbur aldim iyi gidiyordum hic almamistim oysa ki :KK14:
Ben de yattığım için tartıda ibre hep yükseliyor, spor yapmaktan geçtim yürüyüş yapmayı bile çok özledim.. ama Bebişlerimiz sağlıklı olsun da her şeye katlanırız

Back
X