- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim atabilir misin canimPardon yine trde degilmis amazonda gormusum guzel modeller
Tam olarak ne is yapiyorsun
Sürekli ayakta olmasam da haftaiçi derslerde sürekli ayaktayim. Oturabilirim ama alışık olmadığım için dersim hep ayakta geçiyor. Şimdiye kadar çok büyük sıkıntı yaşamadım. Buldugum ilk fırsatta oturuyorum, enerji depoluyor derse devam ediyorum.Teşekkürler yorumunuz için.
Fakat zaten hamilelikle ilgili bildirim yapıldı. Onun üzerine de sorun yaşanacağını düşünüyorum.
Bu durumda yani masa başında çalışmayan var mı?
Arazide calistigini yazmistin daArazide çalışıyorum.
Arazide calisiyorum benim gibi olan var mi demissin. Arazide olmasa da yogun is temposu olanlar vardir. Tam olarak ne sordugunu anlamadimArazide çalışıyorum.
Sürekli ayakta olmasam da haftaiçi derslerde sürekli ayaktayim. Oturabilirim ama alışık olmadığım için dersim hep ayakta geçiyor. Şimdiye kadar çok büyük sıkıntı yaşamadım. Buldugum ilk fırsatta oturuyorum, enerji depoluyor derse devam ediyorum.
Sanki bana 12. Ve 16. Haftalarda karından bakmaya başlamıştı artık o zaman söyledi diye hatırlıyorum.Karindan gorunmuyor vajinal bakilmali yazmislardi sanki.
Yaa ama çok tatlı bu oğluş yerim onu benÇıktık anneler şıpa oğlun neyaptılarsa yüzünü açmadı iki eliyle kapattı iyidi şükür herşey yolunda çok şükür 23+3 olarak görünüyor ultrasonda 670 gram olmuş miniğim uyuyordu açmadı yüzünü ama fotomuz böyle:)
Canım çantanın resmi ile başka satıcıları tara başka firma vardır. Yorumları oku güvenilir olmayanı tercih etmeAli express den alisveris yapan arkadaslar su cantayi begendim. 28 martta Ali express de indirimler basliyormus. O tarihte alayim dedim. Ama satici konusunda problem olabiliyormus. Siparis verip alamayanlar olmus. Satici hakkinda nasil edinebilirim
https://m.tr.aliexpress.com/item/32...2012-419b-82b0-d0d615d0a79d&priceBeautifyAB=0
Magaza icin %98 olumlu feedback alinmis ama bilmiyorum. Ali express cahiliyim. Hic alisveris yapmadimCanım çantanın resmi ile başka satıcıları tara başka firma vardır. Yorumları oku güvenilir olmayanı tercih etme
Çok geçmiş olsun sorunsuzca geçsin inşallah bu süreçEvet canım bugündü yapıldı serklajım odamda dinleniyorum doktor bilgilendirmeye gelicek onu bekliyorum. Işlem öncesi korkma birşey olmaz biz onlemimizi alalım istirahat ederek atlatırsın demişti. Biraz ağrım var sadece. Sağol ilgin için ..
Aslında model olarak kanken çantalara benziyor. Ben ilk bebemde böyle bebek çantası aldım 15 sene önce 6 ay geçmeden Nike’dan sırt çantası aldım çok daha kullanışlı oldu.Cepli gözlü olması avantaj gibi görünüyor ama aslında değil bence. Ben herşeyi zaten kendi kılıfı ve çantası ile yerleştirdiğim için bölmesiz büyük olmasını daha avantajlı görüyorum. Spor çantaların yan taraflarında su koyma bölmeleri olanları tercih ediyorum biberon için iyi oluyor. İndirimli dönemleri takip edersen iki çanta alırsın bu fiyata.Magaza icin %98 olumlu feedback alinmis ama bilmiyorum. Ali express cahiliyim. Hic alisveris yapmadim
Canim benim cok sagol bugun dune gore daha iyiyim cok sukur. Doktora cuma gunu gidecem. Sen nasilsin?
Ben de şu an öyle bir acı yokKizlar sizde elinizi karniniza koydugunuzda yara gibi aciyormu bariz deri altimda aci var oyle adet agrisi falan degil.bildigin yara gibi sizdede varmi sanirim buyudugu icin oluyor
Ben de yattığım için tartıda ibre hep yükseliyor, spor yapmaktan geçtim yürüyüş yapmayı bile çok özledim.. ama Bebişlerimiz sağlıklı olsun da her şeye katlanırızAyyyy ben bu yatma isj yuzunden mecbur aldim iyi gidiyordum hic almamistim oysa ki![]()