2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

-2.5 kilo ile yola devam
52 ile hamile kalmıştım 46 kiloya düşmüştüm şuan tekrar 49.5 kilo olmusum..göbeğim son 1 haftada inanılmaz büyüdü artik bildiğiniz içerden sağ sol girişiyo benim cadı hatta bazen sağ sol yan taraflarima ayni anda vuruyor içerde ikiz var sanıyorum ..Kizlar bu arada isim konusunda hala kararsizim ilk kizimin adi "buse" ikinci sizce "mine" mi daha güzel olur "ece" mi :) bu arada soyadım "Al" çok kisa olduğu için biraz tereddütteyim

Eklentiler

• _20180326_215409.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 78
Ece çok güzel bir isim ben de kızçeme koyayım dedim eşim mızmızlanıyor

Ben 9 kilo almıştım hastaneye yattığımdan bu yana 1 hafta 1 kilo
Diper hafta 0.5 kilo vermişşm yatınca fena alırım diyordum 2 hafta geçti böylelikle

Yok detaylı geçen hafta salı yaptırdım şuan kendi memleketime geldim burdaki doktora gidicem doğumu burda yapicam öle karar verdim sonuçları falan vericem
Hatirladim evet simdi. Hayirlisi olsun bakalim ordaki doktor ne diyecek sana. Guzel haberlerle gel

Onların cihazları farklı oluyor canım. Benim doktorum yönlendirdi mesela o doktor bu işlerle ilgileniyormus ve kullandıgı cihaz Bursada 2 tane var 1 trilyonmuş. Hem başka bir dpktor gözü daha iyi olur zaten
Teşekkür ederim canım Artık şu testleri falan hayırlısıyla atlatsaydık insan ister istemez geriliyor

Kızlar banada hep haftamı söyleyince aa hiç kilo almamışsın diyorlar 3ay çok mide bulantısı yaşadım kustum serumlarla ayakta kaldım kiloda verdim haliyle. Şimdi verdiğim kiloyu daha yeni alabildim 53 kiloyum ama görünürde göbüş var küçücük. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor..

İnşallah burayada yazdım da cevap veren olmadı çok açık kahve akintim var bazen sarı yarın idrar testi yapar sanırım enfeksiyon sanki ama kaşıntı idrar yaparken yanma vs yok
Aklima geldi ama sen miydin emin olamadim camim ya. Kahve sari leke olayini animsar gibi oldum. Devam ediyor mu. Cok koyu sari mi yoksa toprak rengine mi yakin.
Ben su az ictigimde her sikintim artiyor. Akintim koyu sari oluyor kasiklarim agriyor.

Aklima geldi ama sen miydin emin olamadim camim ya. Kahve sari leke olayini animsar gibi oldum. Devam ediyor mu. Cok koyu sari mi yoksa toprak rengine mi yakin.
Ben su az ictigimde her sikintim artiyor. Akintim koyu sari oluyor kasiklarim agriyor.

Akıntı olduğunda şeffaf kuruyunca açık sarı olmuş diye görüyorum iccamasirimda kahverengi olanda peçete ile silince aşırı açık kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…