2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de şu an öyle bir acı yok Bazen çok geriliyor gibi oluyor karnım o zaman ince bir sızı oluyor o kadar.
Bendede surekli degil ama mesela bugun gobek cevremde vardi simdide sag tafaimda derimde var yani ben aslinda kilom var ic karnim genistir dedim ama.o kadar kreme simdiden catlaklarim oldu

Maşallah baya ileride gözüküyor bebeğin. Seninle hemen hemen aynıydık zannedersem.

Bendede surekli degil ama mesela bugun gobek cevremde vardi simdide sag tafaimda derimde var yani ben aslinda kilom var ic karnim genistir dedim ama.o kadar kreme simdiden catlaklarim oldu
İç karnın kilo ile alakası yok tatlım ,bende de yok iç karın. Koskocaman bir hamile oluyorum İstediğin kadar krem kullan çatlayacaksan çatlıyorsun bu da tenle alakalı birşey. Dördüncü hamileliğim ama her seferinde tekrar aynı gerilme ve acıma hissi oluyor canım.

Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar, kendi doktorunuz mu yaptı? Benimki radyolojiye yönlendirdi. Neden acaba? Bir farkı olmaz heralde değil mi?

Ne bileyim canim ya millet oyle diyordu kilo olunca yirtilmiyor diye benimki simdiden yirtilmaya basladi beyaz tenliyimde kotu biai olmasinda napalim aryik

Ben 3 kilo aldim :) sansliydim benim calismayan troidler hamilelikle hizli calismaya basladi dr bile kilo almazsin diyor :) birde karbonhisrattan tiksindim resmen nadir yiyorum

Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar, kendi doktorunuz mu yaptı? Benimki radyolojiye yönlendirdi. Neden acaba? Bir farkı olmaz heralde değil mi?
Onların cihazları farklı oluyor canım. Benim doktorum yönlendirdi mesela o doktor bu işlerle ilgileniyormus ve kullandıgı cihaz Bursada 2 tane var 1 trilyonmuş. Hem başka bir dpktor gözü daha iyi olur zaten

Kızlar aranızda vitamin ilacı kullanan var mı? Ben ımom kullanıyorum. Kullanmazsak ne olur?

Kızlar aranızda vitamin ilacı kullanan var mı? Ben ımom kullanıyorum. Kullanmazsak ne olur?
Bende imom kullaniyorum. Degerlerin iyiyse kullanmayabilirsin ama şöyle bir durum var degerler haftalik bile degisebiliyor ve bebegin artik senin deponu kullanmiyor yediginin ictiginin cok onemi var eger ihtiyaci olani alamazsa o zaman depolarina geciyor ilerleyen gunlerde sorun yasamamak adina kullanmak en iyisi sonucta emzirirkende ayni durum soz konusu ben dogumumdan beri imom kullanıyorum yine devam ediyorum.

Ben evdeki odayi sevmiyorum ya sunnet odasi gibi oluyor hastanedede sadece birkac balon ve kapi susu takacagim digerleri abarti geliyir bana

Bana hastaneye çok kişi gelmez eve gelirler diye ben hastanede hiç bişi yapmayı düşünmüyorum eve geçince abartı olmadan birkaç bişi düşünüyorum D _Depply_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…