2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklima geldi ama sen miydin emin olamadim camim ya. Kahve sari leke olayini animsar gibi oldum. Devam ediyor mu. Cok koyu sari mi yoksa toprak rengine mi yakin.
Ben su az ictigimde her sikintim artiyor. Akintim koyu sari oluyor kasiklarim agriyor.
Dikkt ettim suyu az içtiğimde ve çarsı pazar gezdiğimde oluyor bende de o sarı akıntı. Evdeyken olmuyor çok ayakta kaldıgımda gezdiğinde geliyor o sarı akıntı

Her kontrole gittiğinde kan değerlerine bakılıyormu senin? Ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra bir daha baktırmadım
Ben ayda bir kere univ hastanesinede godoyorum her ay butun kan testlerim ve idrar tahlilim yapiliyor yoksa kendi drum da 1 kere yapmisti ama aile hekimliginde yaptirabilorsin

Ben ayda bir kere univ hastanesinede godoyorum her ay butun kan testlerim ve idrar tahlilim yapiliyor yoksa kendi drum da 1 kere yapmisti ama aile hekimliginde yaptirabilorsin
Evet ya aslımda sağlık ocağında yaptırabilirim. Her hafta gidip iğne yaptırıyorum haftaya bende yaptırayım bari.

Kizlar ne sorucsm siz surekli solunuzami yatiyorsunuz ben oraya yatmaktan belim ve kalca kemigim kotu oldu yuruyemiycem.nerdeyse

Solda oluyor arada sagda oluyor yuz ustu yatmayi biraktim cok sukur. Ama gene tedirgin uyudugum icin her yerim agriyor
Ben yuzustu yatmayo unuttum oysa ne cok severidm surekli solum artik beni etkiliyor sagligimdan olucam saga yada sir ustu yatsam birsey olmaz heralde

Kizlar ne sorucsm siz surekli solunuzami yatiyorsunuz ben oraya yatmaktan belim ve kalca kemigim kotu oldu yuruyemiycem.nerdeyse
Hayir nasil rahat ediyorsam oyle yatiyorum sirtustu saga yuzustu sola... kizimda dr um nasil kaliteli uyku uyuyabiliyorsan oyle uyu zaten ilerleyen dönemde bebek sana pozisyon aldiracak raharsiz oldugunda seni durtecek demisti nitekim de öyle oldu.

Bende sürekli soluma yatmaya çalışıyorum ama kendimi gece sırt üstü yatmış olarak buluyorum döne döne sabahı ediyorum

Ben yuzustu yatmayo unuttum oysa ne cok severidm surekli solum artik beni etkiliyor sagligimdan olucam saga yada sir ustu yatsam birsey olmaz heralde
Sirt ustu yatmamaya calis canim. Ben rahmi besleyen ana damar sagda biliyordum ki cogu sitede oyle yaziyor P Pikapii iki tarafta da damar oldugunu soyledi. Bu durumda sag sol farketmez sanki. Ama ideal olan sol diyip duruyorlar. Bu da enteresan oluyor.
Sirt ustu hic yatma. Sirtta bacaklardan gelen kani kalbe goturen ana toplardamar varmis diye birsey okumustum. Hatta o damar mi saga yakindi. O yuzden de saga yatmayin diyorlardi. Velhasil sirttaki damarlara rahim ve bebek baski yapinca tansiyon el ayak sismesi oluyor ve bebegin beslenmesi etkileniyormus. Bunlar benim okuduklarım dogrusunu pikapii bilir.
Sola yatmaktan sol.yanim ezildi mi aynen. Sirtim yatagi gordugunde uykuya geciyorum. Sol sag beni de zorluyor

Yani ben ilkinde dr a iste boyle topicte duydugum şeylere istinaden kacinci haftaya kadar yuzustu uyuyabilirim illa solumami yatacagim dedigimde gulmustu ve karnindakinim keyfine baglisin demisti su dönemde uyku onemli nasıl rahat ediyorsan oyle uyu karnin büyüyüp bebeğin iyice hareketlendiginde onu rahatsiz edecek sekilde durdugun anda kaburgani boşluğunu sagini solunu desip döndürecek seni o durana kadar donup o durunca bulduğun en uygun pozisyonda uyuyacaksin demisti.
Benim arada mecburen yattigim cok yoruldugunda bacagim cekiyor en rahat ettigim pozisyon

Geçmiş olsun inşallah rahatlıkla atlatırsınız

Kızlar merhaba nasılsınız birşey sorucam 2 gündür çok açık kahve sarı gibide akintim var korktum yarın doktora gidicem anlamı enfeksiyon falan mı acaba
Enfeksiyondut büyük ihtimalle canım ama enfeksiyon öyle hafife alınır değil, yarın bir kontrol yaptırırdın çıkar canım. Ağrı oluyormu idrara çıkarken?

ayyy çok güzell
bende sticker çok seviyorum ama duvarlar bizim alçı değil
tutmuyor hiç
alçı sorduk masraflı olunca vazgeçtim
Bizde de alçı değil canım. Tuttu, bazı yerlerini de yapıştırıcı sürdüm kabarık olunca. 3-4 yerde oldu çok olmadı, seneden fazladır duruyor

Estağfirullah canım ,sırtüstü yatınca sanki karnımda bir şey baskınyapıyormuş gibi hissedip yan yatıyorum, bazen sağ oluyor bazen sol , sanırım daha ileriki haftalarda daha önemli sola yatmak bir de zaten Bebiş zorla bizi rahat konuma getiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…