2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah gobusune bebisine :)
Kilosu dusuk olanlar bazen cok hizli kilo aliyorlar sende zayifmissin zaten su az tuketiyorsan biraz tuzlu yiyorsan ondanda olabilir odemin..

Günaydın hamişler.
secondlife , çok tatlı göbişin var canım. Kiloyu vereceksin bir şekilde, arkadaşım 40 kilo almıştı, şimdi yine 55lerde. Bizim gelin de hamur istiyordu sürekli, haftaya 2-3 kilo alıyordu. Ama bebişleri tosun oldu ,ona bir şey diyemem canım.

Bende sol tarafıma yatıyorum ama bazen istem dışı yüzüstü oluyorum kurudu solumuz
Benim de sol tarafım kurudu yüzüstü bir ayağımı içe çekerek uyuyorum bebişe ağırlık olmasın diye.
Bence agustos ortasınA kadar tum agustos anneleri doğurmuş olacak
Ben herkese temmuz ortası diyorum soranlara.

Masallah gobusune bebisine :)
Kilosu dusuk olanlar bazen cok hizli kilo aliyorlar sende zayifmissin zaten su az tuketiyorsan biraz tuzlu yiyorsan ondanda olabilir odemin..
Ben aynen öyle yapıyorum az su tüketiyorum ve hayatında tuzlu yiyemeyen ben öyle ister oldum ki daha 2 kilo aldım ama ardı hızla gelir bunun

Ben aynen öyle yapıyorum az su tüketiyorum ve hayatında tuzlu yiyemeyen ben öyle ister oldum ki daha 2 kilo aldım ama ardı hızla gelir bunun
Canim benim o aldiginda odem olmasin dikkat et kilo mesele değil ama odem cok rahatsiz ediyor vücudu dikkat etmek Lazim ben yemeklerimdeki tuzu azalttim ama salgam iciyorum varsa onumde simdi zorlamaz ama yaz geliyor ter baslayacK vucut su kaybedecek gerekli suyu alamayinca odem tutacak vucut ben cok cektigim icin boyle uyariyorum son 2 ayda odem tuttu vucudum yüzüklerimi takamaz olmustum daha da komigi :) bi gun misafirliğe gittik yemekli aksam eve donerken ayakkabi ayağıma girmedi davulcu gibi arkasina basarak giydim eve gittim :) :)

Çok haklısın canım. Tutmaya çalışıyorum kendimi. Elma da görsem tuzlamadan edemiyorum. Abartıyorum farkındayım

Ben hic tuz tuketmiyorum sevmiyorum yemektede tuz olmasa yerim ama benim de tansiyon problemim var dusuk tansiyonla yasiyordum simdi iyice dusuyor ozamanda yerimden kalkamiyorum. Simdi kullanirsam sadece himalaya tuzu kullaniyorum

Yok canım. Doktorum Natal klinik önermişti Ahmet Yılmaz. Ona gideceğim cuma günü nasipse. Sen nerde karar verdin. Nevin hanıma devam değil mi
Doktorum pembemavide Nedret ama bugün üniversiteye gidiyorum doçent perinatologdan randevu aldım bilge Demir’den

Hahahha o derece diyorsun ama ben yinede sana kuyamam ya :)

Ben sürekli soluma yatıyorum kulağım dün gece çok kötü uyuşmuştu ağrısıyla uyandım öyle durumlarda biraz sırt üstü yatıp sonra gene soluma yatıyorum
Valla dun sag tarafimada yattim biraz sol tarafim rahatladi cok kotuydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…