- 30 Ekim 2013
- 20.641
- 57.207
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #25.201
Hayirli olsun canim ben buyuk arac korkusundan trafige cikamiyorim oysaki araba ve ehliyet var :)))Tünaydin kizlar yeni araba heyecaniyla bi haftadirda iyiydim biraz gezmelere takilayim dedim iyi halt ettim belimden kasiklarimdan duramiyorum su an
Ben hem üniversite hastanesinde hem de özelde yaptırdım. Yaptırma sebebim ise etrafımdaki şüpheci insanlardı. Kafamı o kadar çok karıştırdılar ki isyan bayrağını çekip üniversite hastanesinde de takibe başladım. Gerek var mıydı? Bence yoktu. Özel hastanedeki doktorum her gittiğimde zaten ayrıntılı bir ultrason kadar vakit ayırıp organları genellikle gösteriyor. Bir sorun olduğunu düşünseydi beni zaten yönlendireceğini düşünüyorum.
Birinin incelemede göremediğini diğeri görür mantığı ile devam etmek işi
insallah cani mister istemez kafama takılıyor bugün 18+4 üz insallah sevindirir beni kızım bu günlerde20 yi bitirene kadar bekle. Bu aralar hizli buyuyup seni tekmeleyecektir merak etme.
İnşallah kötü birşey değildir hemen aklına kötüyü getirme canım benim. Yanında kim kalıyor senin yalnız değilsin dimi?
değildir inşalalh
belki idrar kaçırma falandır
Canım inşllah akıntıdır sadece su olsa fazla gelir Allah korusun suyu biraz kanlı geliyor hem
İNŞALLAH DEĞİLDİR CNM duamdasın sakın ol inşallah farklı bir seydir
Günaydın hepinize kızlar ..
Canım dur hemen korkma daha önceden hiç olmaz mıydı akıntı falan belki öyle birseydir. Dualarım seninle inşallah olumsuz birşey değildir. Bakalım doktorun ne diyecek
Canım inşallah kötü bir şey değildir onlar dönene kadar içini ferah tutmaya çalış , bazen akıntı da çok fazla olabiliyor , korkarak gidiyorum lavaboya akıntı olduğunu anlıyorum . Dualarım seninle güzel düşünmeye çalış lütfen
wintersun durumunu sorabildin mi. Merak ettik seni
Allah korusun canim iyi dusunelim bizede haber ver
Wintersun ins kotu bisey olmaz daha once dogum yapmis biri olarak soyluyorum su balonlari patlarya birden su bosalir aynen oyle sonra azar azar gelmeye baslar suyun gelmesi az az baslamaz dualarimiz seninle seni bizler cok iyi anliyoruz o yuzden cok icten dua ediyoruz sana
Bencede dktrun dediği gibi cnaım sende takip et gelmez inşllah inşllah idrardırÇok sağolun kızlar
Dr um yeni dönüş yaptı ömrümden ömür gitti
Bi daha oldu mu devam etti mi filan dedi devamı olmadı dedim suyu durduramaSın devam eder dedi
Yoğun akıntın gelmiş olabilir idrar sonrası kalan idrarın akmış olanilir (yattığım için ) bebek yukardan mesanene baskı yapıp kaçırmana neden olmuş olabilir dedi
Devam ederse mutlaka gel ama seni yatağından kaldırmak istemiyorum dedi
Rahatladım mı KISMEN !
bu arada nete bakıyorum çok yoğun olduğu söyleniyor ama daha 20 haftalık ya suyumuz doğum zamanına göre azdır diye düşünüyorum
Canım hiç öyle azdır falan diye düşünme. Ben 12 haftalık düşük yaptım daha doğrusu kalbi durmustu ilaç verdiler bebeği kendim düşürdüm inan öyle bi su geldi ki çok farklı tutamıyorsun ve miktarı az da değildi. Ama seni çok iyi anlıyorum aklın orda şimdi senin. Takip et bakalim biraz . Kontrolün ne zamandı ? Yakınsa sabret değilse için rahat etsin git.Çok sağolun kızlar
Bi daha oldu mu devam etti mi filan dedi devamı olmadı dedim suyu durduramaSın devam eder dedi
Yoğun akıntın gelmiş olabilir idrar sonrası kalan idrarın akmış olanilir (yattığım için ) bebek yukardan mesanene baskı yapıp kaçırmana neden olmuş olabilir dedi
Rahatladım mı KISMEN !
bu arada nete bakıyorum çok yoğun olduğu söyleniyor ama daha 20 haftalık ya suyumuz doğum zamanına göre azdır diye düşünüyorum
Bencede rahatla canim Allah korusun dogum baslasa duramazsin agri olur ve devam eder tabi bunlari sana soyluyorum ben anliyorummi hayirÇok sağolun kızlar
Rahatladım mı KISMEN !
Ay bizim de ev alma durumları var dün baya ayakta kaldım korkudan akşam geldim hemen uzandım kalkmadım bir daha , araba hayırlı olsun kazasız belasız sürün inşallah, ağrılar da hemen geçsinler ağrıtı düşünmemeye çalış düşündükçe artıyorTünaydin kizlar yeni araba heyecaniyla bi haftadirda iyiydim biraz gezmelere takilayim dedim iyi halt ettim belimden kasiklarimdan duramiyorum su an
Sagol canim daha guzelleri sizin olsun insallah bebis icin aldigimiz en buyuk gerec oldu digeri uygun degildi pek esim iste kullaniyordu cunkuYeni araba mi aldin canim. Hayirli olsun
Peki nasil olacak boyle.. hem kalkamiyorsun hem doktora gitmen lazim. Acaba ambulans mi gelse sedye ile seni goturselerÇok sağolun kızlar
Rahatladım mı KISMEN !
Evi kocam sürpriz yapmisti onu gormeden aldik arabayi da aldik ama kullanabilecek miyim hayir simfi gebeyim diye vermiyor dogumdan sonrada iki cocuk zor yine kendine aldi yani. Kiz sen dolanma son noktaya gelince bakmaya gitAy bizim de ev alma durumları var dün baya ayakta kaldım korkudan akşam geldim hemen uzandım kalkmadım bir daha , araba hayırlı olsun kazasız belasız sürün inşallah, ağrılar da hemen geçsinler ağrıtı düşünmemeye çalış düşündükçe artıyor
Sagol canim o heyecanla bj yemegd gidrljm dedim oldu olan. Esim hamileym diye arac falan vermiyor yine kendine ve ogullarina almis oldu.Hayirli olsun canim ben buyuk arac korkusundan trafige cikamiyorim oysaki araba ve ehliyet var :)))
Moralini yuksek tut canim insallah bi sıkınti yok bebisler iyidir insallah hareket ediyorlar miÇok sağolun kızlar
Rahatladım mı KISMEN !
Bizim de araba ortak. Esimin is yeri yakin cogunlukla yuruyor. Ben universitede fakulteler arasi derse kosturdugum icin araba cogunlukla bende. Bu ara esim daha cok kullaniyor araba kapinin önünde olmayinca kendimi zincirlenmis hissediyorum. Dogum iznimi falan bitirmeye yakin 2.arabayi alacam. Cocukla daha rahat olur haklisinSagol canim daha guzelleri sizin olsun insallah bebis icin aldigimiz en buyuk gerec oldu digeri uygun degildi pek esim iste kullaniyordu cunku
Geçmis olsun cnm ins bu akintilar seni birdaha korkutmazÇok sağolun kızlar
Rahatladım mı KISMEN !
Gebelikte kullanbilir canım bir sıkıntı yoksa ay ben Müge anlıyı izliyorum ağla ağla içim çıktıEvi kocam sürpriz yapmisti onu gormeden aldik arabayi da aldik ama kullanabilecek miyim hayir simfi gebeyim diye vermiyor dogumdan sonrada iki cocuk zor yine kendine aldi yani. Kiz sen dolanma son noktaya gelince bakmaya git
Aynı benimkide senin modelle benziyor ben senin şöförünmüyüm diyor kendin bin git bere gitmek istiyorsan o yetmiyor gibi akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktığında arabasını almadıysa gel beni al diyor öyle şapşik bir model:))Keşke benim kocişim de arabayı bana vermese. Hamilesin dese, her yere beni o götürse :))))) Çünkü benim kocişim ehliyeti aksesuar olarak kullanıyor. Korkum o ki doğuma giderken de arabayı ben kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?