2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hira ismiyle ilgili de bir yorumun var mı canım:)
benım de en cok hosuma gıden bu ara bu ısım
ama henuz karar vermedık tabi
Hira nur dağı efendimize vahyin indiği mağaranın adı ama kelime anlamı nedir bilmiyorum. Taha ismini okulda hocamız anlatmıştı ordan aklımda kalmış canım.

Hira ismiyle ilgili de bir yorumun var mı canım:)
benım de en cok hosuma gıden bu ara bu ısım
ama henuz karar vermedık tabi
Eşin muhalefet değilse kalbin ne diyorsa onu koy bence . Tabi anlam da çok önemli. Benim eşim ilk 3 çocukta gayet anlayışlıydı bu kızda isim beğenmez oldu adamı gırtlaklayasım geliyor

İNŞALLAH DEĞİLDİR CNM duamdasın sakın ol inşallah farklı bir seydir

Günaydın hepinize kızlar ..

Canım dur hemen korkma daha önceden hiç olmaz mıydı akıntı falan belki öyle birseydir. Dualarım seninle inşallah olumsuz birşey değildir. Bakalım doktorun ne diyecek

Canım inşallah kötü bir şey değildir onlar dönene kadar içini ferah tutmaya çalış , bazen akıntı da çok fazla olabiliyor , korkarak gidiyorum lavaboya akıntı olduğunu anlıyorum . Dualarım seninle güzel düşünmeye çalış lütfen

Benim de sol tarafım kurudu yüzüstü bir ayağımı içe çekerek uyuyorum bebişe ağırlık olmasın diye.

Ben herkese temmuz ortası diyorum soranlara.
İyi diyorsun canım bu senenin nazlıları agustos dinlemicek sağlıkla doğsunlar inşallah

Anneler günaydın, bu organ taramayı yanı ayrıntılı ultrasonu iki yere yaptıran yada yaptirmayi düşünen varmi? Ben hem özel hem devlette yaptırayım diyorum ama gereksiz mi olur ?

Allah korusun canim iyi dusunelim bizede haber ver

Anneler günaydın, bu organ taramayı yanı ayrıntılı ultrasonu iki yere yaptıran yada yaptirmayi düşünen varmi? Ben hem özel hem devlette yaptırayım diyorum ama gereksiz mi olur ?
Ben hem üniversite hastanesinde hem de özelde yaptırdım. Yaptırma sebebim ise etrafımdaki şüpheci insanlardı. Kafamı o kadar çok karıştırdılar ki isyan bayrağını çekip üniversite hastanesinde de takibe başladım. Gerek var mıydı? Bence yoktu. Özel hastanedeki doktorum her gittiğimde zaten ayrıntılı bir ultrason kadar vakit ayırıp organları genellikle gösteriyor. Bir sorun olduğunu düşünseydi beni zaten yönlendireceğini düşünüyorum.
Birinin incelemede göremediğini diğeri görür mantığı ile devam etmek işi uzatır.

22 ye kadar hissedemeyen oluyormus. Kilo var mi
57 ile hamile kaldım 62,5 suan, 2. Gebeliğim olmasına rağmen , ilk başlar hissediyorum diyodum bazen bisey hisseder gibi oluyorum cok nadir ama öyle paranoyak oldum ki emin olamıyorum, hani söyle bariz bi hareket Yok döndü tekme attı diyebileceğim doktor önemsemiyor ama benim içim rahat degil

20 yi bitirene kadar bekle. Bu aralar hizli buyuyup seni tekmeleyecektir merak etme.

Wintersun ins kotu bisey olmaz daha once dogum yapmis biri olarak soyluyorum su balonlari patlarya birden su bosalir aynen oyle sonra azar azar gelmeye baslar suyun gelmesi az az baslamaz dualarimiz seninle seni bizler cok iyi anliyoruz o yuzden cok icten dua ediyoruz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…