2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oda Bugun gidecek canım tek başıma kalmak istemiyorum babama sarılır uyurum en azından bu gece
Kıyamam yaaa... Melisa çayı ya varsa bir sakinleştirici iç canım, bebeği stres çok etkiliyor. Şuanda bir kız büyütüyorum ki o dille kim alır onu bilemem. Hepsi hamilelikte yaşadıklarımdan. Oof ooff.. Yerden göğe haklısın canım. Hatta bana gel sen beraber hamilelik güzel olur çok da iyi anlaşırız.
Bu arada en çok bdv ye çeviren benim ))))))
Arkadaş olduk burda, sabahtan akşama ne yedik ne içtik kaç tekme hissettik paylaşıyoruz elbette hayatın içinden yaşadıklarımız da yer alacak.

ben de oluyor canım
ama ben, ben de olan ıstısnasız her duruma plesantanın rahım uzerıne yerlesmıs olmasına baglıyorum
yanı baska bı nedenı bıle varsa benım ıcın sankı o:)
Hahaha :) kendince teshis koymussun ama insallah buyumedendir :) bendede yoktu nolduysa dun basladi

Yav nazar ettim resmen oğlumda çok zor bir sürenden geçtim bunda geçen dedim ne güzel mutluyum öbür oğlum yavrum ne çekti karnımdada asi asabi oldu 2 gün geçmedi böyle stres oldum

Selam anneler, ayrıntılı ultrason icin randevu alicam, 19+6. Da gitsem erken mi olur acaba ? En uygun hafta ne zaman olur?
canım ben 21. haftasnın son günü gittim bence sende eğer doktorun yönelndirmediyse veya farklı bir durumun yoksa 10 gün sonraya al sanırım gelişimini en iyi 20 22 arası ölçüyorlar

nickin çok güzel yaaa

aşı doktordan doktora değişiyor
sağlık ocakları onca insana vuruyor risk çok yüksek olsa yapmazlar diye düşünüyorum
severus ve lily :)
Aaa ben 20+5 aldım randevularımı inşallah git-gel demezler
ben 19+2 de girdim detaylıya doktor 24 e kadar oluyor vaktin varsa yaptırabilirsin dedi tüm organlara detayıyla baktı radyolog uzman..bence güzel zaman

ben 18. haftamda gıttım haftaya da kontrol var yıne ,gercı bızımkı perınatalog oldugu ıcın farketmıyor sanırım detaylı gıbı bakıyor

bence melih bey rutın hastalarına her defasında detaylı bakıyodur:)
haftaya da bakar mutlaka.
ama tek sefer perinatologa gıdecekler ıcın 20.21.22 de gitmek gerekır sanırım
bıde bazen usg de bebekler bı hafta gerı bı hafta önce cıkabılıyolar

normaldede detaylida kontrole cagiriolarmı acaba, bnde gidicemde tekrar bakması gereken yerler var
Kontrol oluyor mu bilmiyorum ben 19+ 4 ‘te gittiğim için sanırım tekrar çağırdı bir de büyük kızım kalbi delik doğdu bunda fetal eko istedi onu da görmek istiyormuş belki o yüzden çağırmıştır

Sıvıyı nasil ölçtüler. Şimdiye kadar bas cevresi haftasiyla uyumlu gidiyor muydu canim

Bdv ne demek ben hep dedava gibi bişi diyodum ama deilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…