• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben aynı böyle düşünüyorum yani böyle amaçım ders falan da vermek değil nasıl beni değersiz görürde öyle gözüyaşlı bırakır keyfi bir durum hemde yani onun bendeki değeri ne olacak şimdi gözümde küçükçük oldu kalbimde de öyle öyle yapmacıkta davranamam iki yüzlü gibi içinden gelmiyor ona karşı şuanda hiçbirşey sesine bile tahammülüm Yok sabah uyurken saçımı okşayıp öpüyordu ama ben gece o bebeğin karnımda nasıl kaskatı olduğunu biliyorum bu adam küçük cahilde değil 42 yaşında koca bir adam cahillik yapsın çok ayıp hiç yakıştıramadıpım için gözümde şuanda çok değersiz maalesef zaman be gösterir bilmiyorum ama tek istediğim şuanda ailemin yanında olmak
Önemli olan bebeğin ve sensin nasıl rahat hissedeceksen nasıl huzurlu olacaksan öyle yap canım, eminim ki hava değişimi iyi gelecek. İnşallah en kısa zamanda kalbindeki huzursuzluğu atlatırsın.

Kadıköy Acıbademde. Salı günleri Bursa Acınademe geliyor. Muayenesi 1.5 milyarmış.
Canım walla içime oturdu ikiz gebelikte çarpı 2 fiyat alınıyor
Bursa acıbademi aradım ikiz gebelik dedi toplam fiyat 934 yl dediler canım
Sana yanlış bildirim gelmmiş sanıtım
Belki o istanbul fiyatıdır

Canım walla içime oturdu ikiz gebelikte çarpı 2 fiyat alınıyor
Bursa acıbademi aradım ikiz gebelik dedi toplam fiyat 934 yl dediler canım
Sana yanlış bildirim gelmmiş sanıtım
Belki o istanbul fiyatıdır
Aaa ben aradım detaylı usg için bu fiytı verdi hatta dedim bu nedir ya yanında çocuguda veriyorlar mı? Özel sigortanız yoksa fiyat bu dedi

Aaa ben aradım detaylı usg için bu fiytı verdi hatta dedim bu nedir ya yanında çocuguda veriyorlar mı? Özel sigortanız yoksa fiyat bu dedi
Bana güvenceniz var mı dedi bende hiçbişey sölemedim öğretmenim filan diye
Sencard sigorta yaptırmıştım dedim 934 ikiz gebelik için dedi sigortanız ne kadar indirim yapar bilmiyorum dedi
İstanbuldaki doktorum nişantaşı özel muayenede ikizlere 800 verecektim

Midem yanıyooooor midem yanıyor:(
Mideme buz atasım vaaaar. Süt dışında ne yapabilirim

Zaten ayrı kalacaktık canım seyahate gidiyro iş için bende burda tek başıma hırsımdan deli olurdum heralde:) Hiç değilse ailem kalabalık kuzenlerim var belki kırgınlığım daha çabuk geçer
İyi akşamlar kızlar, bayağıdır giremedim okumam uzun zaman aldı. Öncelikle üzüldüm yaşadığın strese sıkıntıya seni de çok iyi anlıyorum, hamilelik dönemimden öncede hamilelik sürecimdede buna benzer durumlar yaşadım, ama gemileri yakmak malesef çözüm değil. Biz kadınlar sıkıntı stres herşeyimizi konuşup atıyoruz ama erkekler öyle değil, her zaman her sıkıntılarını dile getiremiyorlar, malesef yaptıkları doğru değil hiçbir sebep onları haklı çıkarmıyo, ama en azından sebepleri bu şekilde düşünmek bizi biraz daha sakinleştirir, kız gerekenleri söyle korkularını anlasın ama pire için yorgan yakmakta olmaz, hiçkimse dört dörtlük yaşamıyoki ne sorunlar sıkıntılarla cebelleşiyoruz bunlarda geçip gider.

Canım eğer riskli bir durumun yoksa 4 haftada bir kontrole gidenilirsin. Sık sık usg girmenin otizm ile alakalı oldugu görüşü bulunuyormuş. Bunu ünlü bir peritonolog söyledi kendi inşstagram sayfasından

Ben bu son haftalarda çok gidip gelmek zorunda kaldım nerdeyse haftada 1 falan şehir değişikliği ve doktor değişikliği yüzünden korktum bak şimdi nasıl otizm yani ona mı neden oluyormus

Back
X