• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Midem yanıyooooor midem yanıyor:KK43:
Mideme buz atasım vaaaar. Süt dışında ne yapabilirim
Canim cok gecmis olsun bende cok yasadim mide yanmasi bana kabugu soyulmus ayva kavrulmamis badem ve tahin cok iyi geliyor bir dene istersen ama hepsini birden degil tabi ki bi tanesini dene :anneadayı:

Ben 19+6 da gtmistim canım
21+da organ gelişimi tamalndigi icin daha uygun olduğunu söyledi bi anne, benimde kafama takıldı bi taraftan acele ediyorum çünkü o tarihe kadar 5 hafta geçmiş olacak kontrol muayenesinden sonra. Bilemedim ne yapsam. Özel bi doktora gideceğim sadece ayrıntılı icin, 18-22 arası uygun olduğunu söyledi sekreteri. Kararsız kaldım

bence melih bey rutın hastalarına her defasında detaylı bakıyodur:)
haftaya da bakar mutlaka.
ama tek sefer perinatologa gıdecekler ıcın 20.21.22 de gitmek gerekır sanırım
bıde bazen usg de bebekler bı hafta gerı bı hafta önce cıkabılıyolar
Kafama takılan bu da var benim:( 21+ 1 de gideceğim eğer bebeğim 1 hafta öndeyse sorun olurmu ki ? Adet tarihi mi baz almamız lazım?

21+da organ gelişimi tamalndigi icin daha uygun olduğunu söyledi bi anne, benimde kafama takıldı bi taraftan acele ediyorum çünkü o tarihe kadar 5 hafta geçmiş olacak kontrol muayenesinden sonra. Bilemedim ne yapsam. Özel bi doktora gideceğim sadece ayrıntılı icin, 18-22 arası uygun olduğunu söyledi sekreteri. Kararsız kaldım

22 yı geçirme dedi benim doktorum

Canım benimde 5 hafta gececek drun verdiği tarih ile ayrıca bir sorun yoksa 5 hafta iyi benim dr hep 5 haftada 1 çağırıyor

Herkes detaylı ultrason tarih aralığını sormuş benim doktorum bana şu haftada git diyor gidiyorum :KK45: Bir de zaten diyelim erken gidildi zaten 10 gün ücretsiz kontrol süresi var o süre içinde bir daha gidilebilir. Herkesi pek bir telaşlı görüyorum alışmak lazımken büyüdükçe bebecikler herkes daha fazla panik halinde. Toplum psikolojisine büründük Ağustos anneleri olarak. Sonunda doktorlarımız hepimizi aynı gün sezaryen yapıp bizden kurtulacaklar:halay::halay:

Bende 4 haftada 1 gidiyorum tabi iple çekerek:) bir hafta daha beklicem artık :) sabırsız anne olmak zor ıs:p
Ayyy 2. Ama sende benim gibisinnnn Allahtan cinsiyeti ohrendim kipirdamaya da basladi ua biraz dr merakim gitti ama iyi sonuc almak icin bekle derim bebislerin gelisimi bir gunde dahi fark ediyor

Back
X