• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kontrole gittik geldik, normalde bugün işbaşı yapıyordum doktor baktı hala plasentada kanama alanı varmış ve hala büyükmüş istirahate devam dedi tekrar rapor verecek .
Ama çok şükür oğlum iyiydi gelişimi normalmiş 287 gr olmuş :emir_bebek:
Kanama alanı ne kadar canım? Oğluş iyiya gerisi boş, sıkma canını

:halay:@Pikapii , işyerindeki oda arkadaşım bu yüzden benden nefret ederdi :KK48: o bitki çayları demleyip içerken ben tam ekmekten tost yapar yerdim tereyağlı filan. Kadın çıldırıyordu benim tarafıma bakmaya :lülülü:
Vallahi suanda da tikinmaya devam ediyorum ac mi kalsin cocuk :anneadayı: verecez insallah

Doktordan ciktim kizlar. Bu nasil detayliydi anlamadim. Midesi diyaframi dalagi karacigeri olusmus. Beynine problem yok dedi. Ama kalp ve yuz icin bir sonraki taramaya dedi. Toplasaniz 10 dk anca surdu. Gicik oldum ciktim. Unv hastanesine gidecem. 3 hafta sonra kalbe bakacakmis. 24+4 oluyorum. 25. Haftada kalba bakiliyor mu ki
Bende nisanin sonunda cocuk kardiolojisinde randevum var detayli kalp taramasi yapilacak

Gunaydin meleklerim ☺Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas 1 nas 1 Felak ve tövbe istiğfar duası kimin ne dileği varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
Canım ya ❤️ Ağzına yüreğine sağlık Allah seninde ne muradın varsa versin inşallahh :dua:

Kızlar kontrole gittik geldik, normalde bugün işbaşı yapıyordum doktor baktı hala plasentada kanama alanı varmış ve hala büyükmüş istirahate devam dedi tekrar rapor verecek .
Ama çok şükür oğlum iyiydi gelişimi normalmiş 287 gr olmuş :emir_bebek:

canım senın plesanta asagıda mı pekı olması gereken yerde mı?
bı de ara ara felan da olsa kanaman oluyor mu?

Hayırlı cumalar kızlar :) herkes yolu yarılamış artık ne güzel :) sizlere bi sorun olacaktı. Son bir haftadır tuvalete gitme hissinden kurtulamıyorum, sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum. İdrar tahlili yaptırdım lokösit yüksek çıktı, sonra kültür yaptırdım bakteri üremedi. Öyle olunca doktor da hiç ilaç vermedi. Benzer durum yaşayan var mı? Nasıl kurtulcam bu durumdan :(( çok rahatsız edici :((

:halay:@Pikapii , işyerindeki oda arkadaşım bu yüzden benden nefret ederdi :KK48: o bitki çayları demleyip içerken ben tam ekmekten tost yapar yerdim tereyağlı filan. Kadın çıldırıyordu benim tarafıma bakmaya :lülülü:
Bak düşüncesi bile sinir bozucu :KK47::KK70:

canım senın plesanta asagıda mı pekı olması gereken yerde mı?
bı de ara ara felan da olsa kanaman oluyor mu?
Biraz aşağı yerleşimli demişti hoca o da ara ara kanama yapabiliyormuş 2 kere az az olmuştu kanamam, çok olduğunda baktık ki plasentada kocaman kanama alanı oluşmuş

Hayırlı cumalar kızlar :) herkes yolu yarılamış artık ne güzel :) sizlere bi sorun olacaktı. Son bir haftadır tuvalete gitme hissinden kurtulamıyorum, sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum. İdrar tahlili yaptırdım lokösit yüksek çıktı, sonra kültür yaptırdım bakteri üremedi. Öyle olunca doktor da hiç ilaç vermedi. Benzer durum yaşayan var mı? Nasıl kurtulcam bu durumdan :KK43:( çok rahatsız edici :KK43:(
Canım geçmiş olsun bol su içmeye çalış muhtemelen susuz kalmışsınız eğer çok devam ederse tekrar tahlil vermeni öneririm

Hayırlı cumalar kızlar :) herkes yolu yarılamış artık ne güzel :) sizlere bi sorun olacaktı. Son bir haftadır tuvalete gitme hissinden kurtulamıyorum, sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum. İdrar tahlili yaptırdım lokösit yüksek çıktı, sonra kültür yaptırdım bakteri üremedi. Öyle olunca doktor da hiç ilaç vermedi. Benzer durum yaşayan var mı? Nasıl kurtulcam bu durumdan :KK43:( çok rahatsız edici :KK43:(
bende de aynı durum var yarım saatte üç kez gittiğim oluyor gidiyorum ve afedersin idrarım az oluyor ama gitmeden yapamıyorum artık su içmek istemiyorum ama mecbur..doktorada sormadım ama gebelikte normal diye biliyorum..annem bebek aşağıdadır diyor ondandır diyor ama bilmiyorum

Bu da bizim göbüşümüz teyzeleri :anneadayı:

Eklentiler

• BDDA937A-E342-4113-80C3-A2273E31C7CD.webp
    BDDA937A-E342-4113-80C3-A2273E31C7CD.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar annelerine benzesin ne güzel işte kazma babalarına benzeyeceklerine. Resim yok mu
Canim bugun carsi pazar islerim bitmedi. Stres atmak icin alisverise vurdum kendimi. Resim atamadim bi turlu. Iste benim hokka burunlu kizim :KK200::nazar::KK68:

Eklentiler

• Screenshot_20180330-145221_Gallery.webp
    Screenshot_20180330-145221_Gallery.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 105
Kızlar pantolon almak istiyorum hamilelik pantolonu ama doğru düzgün bişey bulamadım, nette bakıyorum alan beğenen varmı bana da fikir verse

bende de aynı durum var yarım saatte üç kez gittiğim oluyor gidiyorum ve afedersin idrarım az oluyor ama gitmeden yapamıyorum artık su içmek istemiyorum ama mecbur..doktorada sormadım ama gebelikte normal diye biliyorum..annem bebek aşağıdadır diyor ondandır diyor ama bilmiyorum

bende de oluyor ama benım plesatan asagıda bebek de asagıdadır baskı yapıyodur dıye dusunuyorum acıkcası

Back
X