• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ikili üçlü dörtlü yaptırdın mı şayet yaptırdıysan temiz çıktıysa o yüzden dpktorun çok üstüne düşmemiş olabilir. Ben hiç bir test yaptırmadım sadece detaylıya gireceğim dedim
Canim ben sadece 2 li yaptirdim. O temiz cikinca digerlerini yaptirmadi. Az once baska bir arkadasla konustum ayni doktora giden. Problem gormedigi icindir. Problem gordugunde es gecmez dedi bana. Ben bugun de gecince rahatlayacam demistim. 3 hafta icin tekrar gun sayacam o yuzden sinir oldum aslinda

Bebişe alışveriş yapıcam da o da düşündürüyor beni,
0-1 ay kaç tane zıbın pijama alsam yeterki çabuk büyürler heralde

LCW dan aldım iki tane kot, bide defactodan aldım siparişlerim gelsin bakalım iyi çıkıcak mı netten alınca denemeden , insan şüphede kalıyo
Denesen iyi olurdu canim. Adim basi lcw var birine gideydin keske. Benim giydigim iki hamile kotunun bedenleri ayni ama kaliplari farkli.

Canim ben sadece 2 li yaptirdim. O temiz cikinca digerlerini yaptirmadi. Az once baska bir arkadasla konustum ayni doktora giden. Problem gormedigi icindir. Problem gordugunde es gecmez dedi bana. Ben bugun de gecince rahatlayacam demistim. 3 hafta icin tekrar gun sayacam o yuzden sinir oldum aslinda
Sıkma canını testin temiz oldugu için hızlı geçmiştir o.

:sinirli::sinirli: Üniversite hayatım yiyip yiyip kilo almayan ev arkadaşıyla geçti:sinirli: tamam benim de aşırı kilom yok ama yersem alıyorım:olamaz: kilo alamamak ne demek ya hayatta hiç öyle sorunum olmadı :KK53:
şaka bir yana Allah sağlık versin canım sana ve bebeğine , bebeğinin gelişimi iyiyse üzülme bence o faydalı şeyleri alıyordur , ama sen halsiz kalma biraz yemene dikkat et
Elimden geleni yapıyorum canim inan

18 haftalık hamileyim kızlar bazen karnım sertleşiyor saymadım günde kaç kez olduğunu ama 2 3 kez oluyordur. Karnım sertleştiğinde bi baskı hissediyorum sonra tuvaletimin geldiğini hissediyorum. Bir de bu sertleşmeden ayrı olarak adet sancısı gibi ağrı vuruyor arada kısa sürüyor şiddetli değil. Normal mi???

Görüştünmü orası ile hangi doktor varmış orada kulağıma tanıdık geldi kesin orayıda aradım görüştüm ben. Bende iyi bir doktor diye duymuştum. Bir hastane bünyesinde olsaydı belkide ona giderdim
Ben söyledim ya geçen gece canım sana sordum

Eklentiler

• IMG_20180330_193746.webp
    IMG_20180330_193746.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20180330_193725.webp
    IMG_20180330_193725.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 99
LCW dan aldım iki tane kot, bide defactodan aldım siparişlerim gelsin bakalım iyi çıkıcak mı netten alınca denemeden , insan şüphede kalıyo
Faturası üstünde gelecek canım, beğenmezsen herhangi bir mağazasında iade edersin. Ben bir kere defactodan ayakkabı iade ettim öyle

Back
X