2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sirkeli su ile çalkalasana birde belki iyi glir olmazsa gidersin bir hekime. Bende çok takık bir insanım bir arkadasım var kız zerre taknıyor jiç bir seyi neden kötü şeyleri düşğnüyorsun hep diyor banada. 2 ayda bir gidiyor doktora falan. Şimdi doğurdu 2.ciyi.

Bende Bursa’dayım canım o yüzden sordum uzun uzun baktı ilgilendi falan yazmışsın dikkatimi çekti. Doktorum detaylı yaptır derse oraya giderim.
Tavsiye ederim. Elindeki cihaz Bursada 2 kişide bulunan bir cihazmış biride kendisi zaten. Sen şimdi kime gidiyorsun canım?

Mennunsan ne mutlu sana :)

Tavsiye ederim. Elindeki cihaz Bursada 2 kişide bulunan bir cihazmış biride kendisi zaten. Sen şimdi kime gidiyorsun canım?

devlet hastanesine gidiyorum canım doktorum umursamaz olduğundan kendim araştırıp bazı şeyleri yapma gereği duyuyorum.

Bende sordum gerek var mı diye o da; bazen yarık dudak olaniliyormus bebeklerde bazende içinde damak yarıklıgı onu dogunca göremeyebiliyormuşsun. O da süt içerken ciğerine kaçabiliyormuş. En azından onu bilirsin hemen ameliyatı yapılır demişti. Çok mu detay belkide evet ama ben hiç bir testi yaptırmadıgım için bari bunu yaptırayım dedim

devlet hastanesine gidiyorum canım doktorum umursamaz olduğundan kendim araştırıp bazı şeyleri yapma gereği duyuyorum.
İstersen yaptır heç için rahat etmiş olur hemde güzel bir muayeneden geçmiş olursun. Sonrada hastanedeki dpktoruna devam edersin.

Merhaba kizlar. Uzun zamandir buraya yazmiyordum. Malum 11. Haftada ense kalinligi cikmisti bende. Hemde bayagi fazlaydi. Cvs yapildi sonuc temizdi. Doktor bu yeterli degil dedi. Kalpte sorun cikabolir dedi. 2 hafta once hipoplastik sol kalp teshisi konuldu. Yani 11. Haftadan beri benim stresle gecti ve gececekte. Rabbim hepimize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah

eskiden detaylı yada 2li 3 lü test yoktu evet ama eskiden yiyeceklerde hormonda yoktu, down sendrorumu dediğimiz durumu kaç yıldır duyuyoruz?? eskiden zihinsel bedensel engel vardı agırlıklı olarak çünkü akraba evliliği yada erken yaşta hamilelik cok fazlaydı ve emin olun imkan olsa o zaman annelerimizde yaptırırdı bu testleri

evet sorun varsa zaten artık 6. aya girdik cogumuz tabıkı devam edecegız hamıleligımıze ama detaylıda ki mantık allah korusun bebeklerımızde bır anomali varsa dogumda mudahale gerekırse bunun önlemini alarak yola devam etmek

sabit gittiğimiz doktorumuzda bizim her seferinde organ kontrolü yapıyor ama 10 dakıkada cıkıyorum ben kontrolden detaylı kontrolum 45 dakıka surdu damarları organ içleri ölçüleri vs herseye tek tek bakıldı

bence yaptırılmalı

Randevuları çok mu dolu 2 hafta sonra gidicem doktora 21 haftalıkken yani. Şimdiden almalı mıyım?
Yok sanmıyorum ben gittiğimde aman aman kalabalıgı yoktu. 2 hafta önceden alırsan olur heralde burada belli bir hafta aralıgı var ya ondan sonra bakılabilir mi bilemediğim için. Sonrada alırsan olur tabi

Bendr o kafadayim iyi dusun iyi oldun zaten nasibinde bir sıkıntı varsa dogduktan sonrada yasiyorsun.

Bende devlete gidiyorum doktorum herseyi soyluyor su testi yaptir bunu yaptir suna baktir. Hepsi bir olmuyor bence doktorunu degistir arastir iyi doktor vardir devlette de

Yani degilsindir onu net bilmiyorum ama ğordu diye koyanda cok sen mi koydun koh mu dediler
Ben Ekin koydum ama ne duydugum bir isim ne de duyduğum. Bu acidan bana sacma geldi. Dedim acaba Ebced hesabında bir anlamı var mı? O da yok.
Bu arada isimde kararsız kalanlar isim lerin Ebced anlamına göre karar verebilirler

Ben de gece ruyamda kizim dogmustu ismini Ekin koymustum. Cok enteresan degil mi. Simdi ben Ekin koymak zorunda degilim demi

yok canım yaa
öyle diyorlar da bana çok şey gelmiyor
he içinde kalmasın aklında kalmasın dersen göbek adını ekin koyarsın

E Egepam bu e bebekte kampanya var dedin ya 150 tl ye 50 tl
o çekleri kullanmak için belli bir limit var mı biliyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…