2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle yaptirilmali 19 yil once dayimin kızinı dogumun ertesi gunu kalbindeki sorun yüzünden kaybettik cunku bulunduklari sehirde bunun icin tam tesekkullu hastane yoktu. Ayrintilidaki amac cok iyi algilanmali. Gunumuzde anne karninda dogmamis bebege bile gerekirse operasyon yapilabiliyor bilmekte fayda var eger bir sorun varsa.

Ben Ekin koydum ama ne duydugum bir isim ne de duyduğum. Bu acidan bana sacma geldi. Dedim acaba Ebced hesabında bir anlamı var mı? O da yok.
Bu arada isimde kararsız kalanlar isim lerin Ebced anlamına göre karar verebilirler
Cnm bu internette yapılan ebced hesabi doğru değilmiş.. bu cok ince bir iş herkes de yapamaz etrafında varsa bunu cok iyi bilen yaptır. Ama internete guvenme soyliyim dedm :)

Ay canim cok haklisin walla. Ben bugun hastaneye arkadasim dogum yapmisti onu gormeye gittim. Gitmisken baska bir doktora gorundum. Daha detayli bakti organlarina. Mesela dun gece kafaya taktigim HC degeri vardi. Dun doktorumun olcumunde 1 hafta geriydi. Bugun tam haftasi. Bu cocuk 1 gunde 1 haftalik buyumedigine gore dun doktorum yanlis olcmus. Iyiki gittim kafam rahatladi. Yoksa mikrosefaliye kafayi takmistim. Internet bizi hastalik hastasi yapıyor inan ki

Cnm bu internette yapılan ebced hesabi doğru değilmiş.. bu cok ince bir iş herkes de yapamaz etrafında varsa bunu cok iyi bilen yaptır. Ama internete guvenme soyliyim dedm :)
Ne bileyim arkadasim dedi bakalim diye benim de aklima yatti. Dedim bunu da koymuslar internete. Demek dogru degilmis

Yok canım limit sadece mamada kullanılmıyormuş. Ben de bakım Ürünleri satın aldım 50TL yarın aktif olur. Onunla da bez alırım.

teşekkür ettim
bende bugün gidicem bebek arabası alcam da :)
200 tl lik çek ile de birşeyler alırım

Nereye gittin canım hangi doktora için rahatlamistir

Ne bileyim arkadasim dedi bakalim diye benim de aklima yatti. Dedim bunu da koymuslar internete. Demek dogru degilmis
Cok ince bir is ebced hesabi anne baba ismi hersey Arapçaya yada osmanlica yazılıyor ikisinde biri :) emin olamadm smdj. İnternette isim yanlışda yazılabiliyor o yüzden pek güvenme derm internete

Neler aldın sen canım
Cam Biberon, 2+ biberon ucu, gogus pedi ,emniyetli kulak cubugu, tarak , sac fircasi, tirnak makasi, 2 tane tekli satilan eldiven, tekli bir tane sapka, bir de ince bir zibin takimi aldim. Daha onceden sampuan bebek bezi ve islak mendil almistim.
Bebek yagi, pudra, alt acma bir de bakim cantasi kaldi.

Cok ince bir is ebced hesabi anne baba ismi hersey Arapçaya yada osmanlica yazılıyor ikisinde biri :) emin olamadm smdj. İnternette isim yanlışda yazılabiliyor o yüzden pek güvenme derm internete
Cok da mesele degil de eger dogruysa iyiymis diye sevinmistim. Her ismin lugatlerde yazan anlamindam daha farkli anlamlari vardi. Ilginc geldi bana.

Bu drlar adamı delirtir ztn, saglam çocuklara acaba bişeymi var gözüyle bakıyoruz sonra boşuna çocuğa sitres yukluoruz. Dr un görmesi çok iyi olmuş ne güzel için rahatlamistir benimde 2 hafta sonra tekrar bakılacak sinira yakin görünen değer falanda iyi çıkar ins

Kiz seninki de kesin doktor olcum hatasidir. Hic kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…