2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Diğer sayfaya bi bak benimkide ayaklar asagıda öldürecek beni

Bu arada bende 32 yasindayim burda 31 dim :)
Kiz sende mi foto ekledin.
Bu arada sen detayliya kime gideceksin. Malatya da iyi bir uzman buldun mu. Eger aklina yatmiyorsa Elazig da unv hastanesinde Doc. Burcin Bey var. Peronatilog. Ben bugun gittim.
Ilk defa ultrasondan kalkmak istedim. Baktikca bakti arkadas ne uzun surdu. Cocukta bakilmadik damar birakmadi. Memnun kaldim

Güzel haberlerle gel canım bekliyoruz seni burda
Geldim canim. Doktor ameliyattaydi anca geldi bir de uzun bakti. Icim rahat etti. Peronatilog kontrolu ne kadsr farkliymis. Basindan topuguna kadar milim milim olctu adam. Iyiyiz cok sukur. Darisi diger tum arkadaslarin basina.

Geldim canim. Doktor ameliyattaydi anca geldi bir de uzun bakti. Icim rahat etti. Peronatilog kontrolu ne kadsr farkliymis. Basindan topuguna kadar milim milim olctu adam. Iyiyiz cok sukur. Darisi diger tum arkadaslarin basina.
Gözün aydın canım çok şükür sevindim

Benim gibi olan var mı bilmiyorum
Üni yi kazandım gittim 2 ekimde okul açıldı 25 ekşmde eşimle çıkmaya başladık o zaman o 17 ben 18 dim
7 yıl sonra evlendik 11 yıllık evliyiz
Benim de sana benziyor. Ama esim ust siniftaydi. Ben unv yeni girmistim. Tanistik cikmaya basladik. Sonra o beni birakamadi okulu uzatti denyo. Derken oyle oyle benden 1 sene once mezun oldu. 3 sene cikmis olduk. Mezun olur olmaz evlendik. Bu sene 14 bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…