2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öğlen içinde saklama kaplarında zeytınyağlı yemek götürsen ıspanak pırasa vs yanında yoğurt o yeter aslımda ısıtmak zorunda değilsin ya.

işte onları kım yapacak:)
sağolsun yemek ısını genelde annem halledıyo ben zaten surada bıkac haftadr mutfaga gırmeye basladım
annemın de hıc zeytınyaglı kültürü yoktur
bızde butun yemekler soylemesı ayıp etlı kıymalı yapılır (Doğuluyuz:) )
ısyerınde de guvendıgımz yıllardır bıldıgımz yerlere gıdıyorz genelde
bı de evden tek cesıt zeytnyaglı getırıyorum yanına yogurt asla doymuyorum:)
ılk kızımda sadece yemekhane alternatıfımz vardı 5 sene önce yemek kartımız yolktu
resmen 9 ay boyunca yemekhaneye gıremedım, mıdemı bulandırdı, dısarıda yemekten cıddı bır butce harcadım:)

Ben daha önce mağazadan bakmıştım canın fiyatlar aynı görünüyor yine mağazadan gidip bakma taraftarıyım internetten almam. Bende bakayım yoruma neymiş merak ettim.

Senin çek iyiymiş baya bebek arabası falan mı aldın canım?

Ohh çok şükür içim daha rahat etti cnm. Geç oynaması sıkıntı değilde kendi kendime dedim bebeğe iyi bakıp beslenemiyormuyum diye. Normalmiş demek ki
Normal canim bende dedim eli ayagi mi cocugun problemli Allah korusun herkes oynuyor dedikce birden basladi oynamaya

Ben bebise bi zibindan baska bisey almadim korkuyorum hala dr kontrolunden sonra baslayacam tekrar kendime lohusa takimi emzirme sutyeniyle atlet aldim netten henuz gelmedi ama bebise almaya korkuyorum

Ben bebise bi zibindan baska bisey almadim korkuyorum hala dr kontrolunden sonra baslayacam tekrar kendime lohusa takimi emzirme sutyeniyle atlet aldim netten henuz gelmedi ama bebise almaya korkuyorum

Bende henuz gıdıp bırsey almadım
ılk cocugumda kız oldugu ıcın bazı seyler var
hastane cıkısı vs bıkac parca yenı sey alacagım kısmetse
bebek arabası, sut sagma makınesı de almam gereken seylerden
ama suan beklemedeyım

bundan almıştım ılk kızımda. baya kullandık. hakkını verdıgımız esyalardan biri
ama 4,5 senedır halen daha kullandıgımz ıcın agzı burnu yamuldu artık
yıne buna benzer bırsey dusunuyorum kısmetse

ne aldın canım araba olarak
marka model paylasır mısın?

e bebek baby&plus canyon modeli
yalnızca İnternet satışında indirimdeydi 699 tl
siparişi cumartesi günü verdim yarın gelir sanırım
bir tek bu rengi kalmıştı bunu aldım bende

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-03-31 at 17.34.35.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
200 tl için böyle bir sepet oluşturdum ama ekleme çıkarma yaparım ilk gözüme çarpanlar bunlar

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-04-02 at 15.47.19.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 57

Dr Brown's gaz yapmayan biboronlari çok iyi oluo kullandim memnundum

Benim de ilki de buda erkek ama tabiki yeni esyalar alicaz hele ki ben 2. Yi hic erkek beklemiyordum oglumun cogu esyasini dagittim 2 yasa kadar yine herseyini alacaz mecburen bebegin

Kizlar sizin bebeklerin hareketleri karniniza mi vuruyor benjm yaramaz cok nadir karnimin alt tarafina genellikle asagi ve iceriye donuk vuruyor bu bebis döner mi normale ya simdi aptal aptal yazilar okudum makat gelisle alakali iyi halt ettim psikolojim bozuldu bu durus hayra alamet degilmis

bebedor degılde avent tercıh et derim
bı de numaraları oluyo kucugunu al mutlaka
ben buyugunu kullandım bılemeden
4 ay boyunca bunlarla emzırdım kızımı

indirimdeydi aldık öyle de en küçük boy 1 tane
sonrası için daha bakmadım hiç
avent emzikler de migrsota indirimde alacak olan var sa bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…