- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #26.821
Kizlar sizin bebeklerin hareketleri karniniza mi vuruyor benjm yaramaz cok nadir karnimin alt tarafina genellikle asagi ve iceriye donuk vuruyor bu bebis döner mi normale ya simdi aptal aptal yazilar okudum makat gelisle alakali iyi halt ettim psikolojim bozuldu bu durus hayra alamet degilmis
Canim senin ilk bebegin mi
bu kapı susune mı 300 dedıler:)
tamam cok guzel de 300 nedır arkadaş:)
Ay sormayın ya çok dedi valla. Mağazaya sormadım ya bursada bi organizasyoncu var ona sordum. O çerçeveler 15-20 lira falandır heralde boya alırım vs vs herşekilde 300 den ucuza mal ederim diye düşünüyorum. Bide kuzlar hediyelik ne düşünüyorsunuz? Ben düşündüm ki normal eve misafir ağırlamaya masa hazırlarım çikolata bide kolonya şişeleri yada oda kokusu yapayım dedim. Mevlütlük dağıtmaya da kapaklı mumlar var onlardan alırım kendim süslerim dedim.kirmizidefter anamm çok demişler
hangi mağazalaya sordun
cumhuriyet caddesine bak
orada 100-150 civarı bu tarz kapı süsleri
Yok merak ettim tatlim. Ya hic deme e resimlerde boyle gorunuyor normal o zaman hareketleri siz nasil hissediyorsunuz da benim ki asagi asagi vuruyor sipaafferim sana daha çok oku
bebişin de psikolojisi bozulsun
zaten dünyadaki tüm bebkler düz geliyor
bir tek seninki ters sanki
evet çok mu belli
Ay sormayın ya çok dedi valla. Mağazaya sormadım ya bursada bi organizasyoncu var ona sordum. O çerçeveler 15-20 lira falandır heralde boya alırım vs vs herşekilde 300 den ucuza mal ederim diye düşünüyorum. Bide kuzlar hediyelik ne düşünüyorsunuz? Ben düşündüm ki normal eve misafir ağırlamaya masa hazırlarım çikolata bide kolonya şişeleri yada oda kokusu yapayım dedim. Mevlütlük dağıtmaya da kapaklı mumlar var onlardan alırım kendim süslerim dedim.
Yok merak ettim tatlim. Ya hic deme e resimlerde boyle gorunuyor normal o zaman hareketleri siz nasil hissediyorsunuz da benim ki asagi asagi vuruyor sipa
Ayyy bu cocuk alt tarfkma vuruyor benimde horon tepiyor galiba agustosun nazlj bebekleriben hastane için oda parfümü yapcam
çocuklara tohumlu kalem
mevlütte de pleksi nazar duası
valla ben kilodan ötürü sanırım daha yeni yeni hissediyorum
ama her seferinde başka bi yerden geliyor tekme
bizim kız içeri arkadaş aldı parti veriyor galiba
Sağol canım ona da bakayım. Birde 0-6 ay ve 6-18 ay yazıyor genelde hangisini almalıyım, ikisininde mi almalıyımDr Brown's gaz yapmayan biboronlari çok iyi oluo kullandim memnundum
İyi fikir canım eldede yapılır çok güzel hoş duruyor yapta resim at bende yapabilirim böyle birşey evdeBi bu hafta sonu perdeciye gidip fon beğenip ölçü aldırdım başkada birşey bakmadım. Bi tanr kapı süsü beğendim nemrutlar 300 tl dedi. Baktım kendim yaparım dedim. Çerçeveyi kumaşı alıp çok zor değil dimi. Ben öyle düşündüm sizcee???
Tohumlu kalemler benimde hoşuma gidiyo ya. Geçen gün özdilekten mi ne vermişler bi arkadaşa hoşuma gitti.ben hastane için oda parfümü yapcam
çocuklara tohumlu kalem
mevlütte de pleksi nazar duası
valla ben kilodan ötürü sanırım daha yeni yeni hissediyorum
ama her seferinde başka bi yerden geliyor tekme
bizim kız içeri arkadaş aldı parti veriyor galiba
Cinsiyetleri nedir bebişlerimizin haydi yazalım.Bana uzman perinatolog kesin kız dedi oysaki içime hep erkek doğuyordu ben çevremdeki herkes belirtilerimi erkeğe benzetiyordu.Kısa süreli bir şok yaşadık kız duyuncaiğne şifa olsun inşallah cumartesi günü yapıldı baya ağrıyor iğne yeri
Destekte aldım ya yaparım ben onu kısa sürede :) zor oyuncaklı zımbırtılı bişey değil . Böyle paylaşalım fikir oluyor ya birbirimizeİyi fikir canım eldede yapılır çok güzel hoş duruyor yapta resim at bende yapabilirim böyle birşey evde
Kalabalıkta çıkmıyoruz meydana canım kimse yokken kısacık görünüp kaçtık :))Herkes resim koymuş ama ben göremedim kısa süreli konuldu heraldi kalabalik olduğunda koyun bende merak ettim
Ama valla çok büyük kafası bide çok şakalaşıyorum sadece kafa olarak dünyaya gelmişsin diye
Walla cocuk mevzulari olmasa yasi takmam zaten. Simdi 36 ya cocuk birakilir mi bak binbir turlu risk aklimiza geliyor. Ya da zaten vucut artik kolay tasimiyor bebegi. Ilk gebeligimde ben 9 ay hamile oldugumu bilmedim. Simdi heryerimden ses geliyor.Aman benimde az kaldi ama uzuluyorum.yani ben oyle takintilida degilim aslinda yinede zoruma gidiyor insallah 2. Cocugu yetistirirm :)
Walla cocuk mevzulari olmasa yasi takmam zaten. Simdi 36 ya cocuk birakilir mi bak binbir turlu risk aklimiza geliyor. Ya da zaten vucut artik kolay tasimiyor bebegi. Ilk gebeligimde ben 9 ay hamile oldugumu bilmedim. Simdi heryerimden ses geliyor.
Yetistirirsem 3. Cocuk isterim. Ama malum yas ne yapacaz bilemem
Benimkide bi aşagıdaydı bi çapraz bi normal ay şu saçma sapan yazıları okuyup kendinizi nasılda bunaltıyorsunuz varyaaaKizlar sizin bebeklerin hareketleri karniniza mi vuruyor benjm yaramaz cok nadir karnimin alt tarafina genellikle asagi ve iceriye donuk vuruyor bu bebis döner mi normale ya simdi aptal aptal yazilar okudum makat gelisle alakali iyi halt ettim psikolojim bozuldu bu durus hayra alamet degilmis
Oo çok gizemliymisKalabalıkta çıkmıyoruz meydana canım kimse yokken kısacık görünüp kaçtık :))
Ben tekmeleri göbek deliğimin hizalarında yada sağ tarafta yada sol tarafta hissediyor görüyorum demekki yüzü karnıma dönükEki Görüntüle 2131893 Eki Görüntüle 2131893 bebeklerin 20. Haftada durusu boyleymis yani herkesin ki mi boyle niye bu gebelikte hareketleri farkli hissediyorum
Canm ilk dogdugunda gogsunu emip emmeyecegini bilemedigin için mutkaka 0 -6 ay biboron elinin altında olmalı digerleri ztn 6-18 alirsinSağol canım ona da bakayım. Birde 0-6 ay ve 6-18 ay yazıyor genelde hangisini almalıyım, ikisininde mi almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?