2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh sütun gibi bacaklı bagılıyorum ben bile onlara
Alsın gelsin hiççç karışmam evlenecekleri kişilere
Ben çok çektim zamanında 5 yıl gizli çıktık alevi sunni davasınaa
Hala kaldığı öyle bir durum ya bizdedir mezhepler ayrı ama öyle gizlenecek kadar olmadasa ufak şeyler oldu

evet inegöldeyim bende
bi kere medice hakan bey e gittim ı ıhh sevmedim
esentepe emre uysala gidiyorum doktor pozitif geliyor şimdilik öyle devam eder umarım :)
inş sağlıcakla kucagımıza alalım bebeişleri de :) ayrıntılı ultrason nasıldı onumuzdekı hafta gıdıcem bende heycanlanıyorum :)

Selamlar herkese. Ben de okuyamiyorum mesajlar cok birikiyor valla. Herkes iyidir insallah.

Bizim de detayli randevumuz sali aksaminda. Ama blugun tuvalete gittigimde kanama oldugunu gordum temizlenirken. Sildikçe geldi. Komsudan geldim supurge yapacaktim guya. Biraktim herseyi uzandim tv karsisina takipteyim

normalde de arada da olsa kanama vs oluyor muydu canım?

geçmiş olsun hemen doktora gitsene salıyı bekleme bence

ınsallah hayırlı guzel haberlerle gelırsın canım

Kızlar size birşey sorucam şimdi ilk ay için havalar gündüz sıcak olucak ya kısa kollu body mi giydiricez yoksa tek bir tane uzun mu bilemedim siz kısa kollu aldıysanız kaç tane aldiniz
bende cok merak ettım ama ağustos yinede sıcak olur ben bir kaç tane yarım kollu diğerlerini uzun kollu penye olarak alıcam ilk gün bebekler üşüyor yüzden uzun giyerler bence

normalde de arada da olsa kanama vs oluyor muydu canım?

Yok normalde hic olmuyordu. Bu haftaya kismetmis

geçmiş olsun hemen doktora gitsene salıyı bekleme bence

Doktoruma yazdim. Sanciyi sormus iste ama su an dinliyorum kendimi sancim yok.
Artarsa diye takipteyim. Isleri buraktim uzaniyorum simdilik. Az evvel tuvalete gittim iste, uine oyle sildikce geliyor simdilik. Ama nirmal sanirim ara ara olan boyle

eveeet bana da bir erkek ismii
İşte kendim bir çözüm bulsam ben öyle çok böyle afilli birşey olsun istemiyorum ama eşim de Kuran’da geçsin istiyor bana kalsa en güzel erkek ismi Ali her yaşa uyuyor çok asil ama bizde Ali çok oyuzden yeter diyorlar zaten sülale kalabalık hep güzel isimleri koymuşuz sanki Deniz Eren Çınar Toprak bunlar hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…