2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim gkrunurde hicbir sebep yok sorunda yok nedenini bulamadilari hani bulsalar sundan olmustur diyecekler ama onlem olarak sanırım bu gecede yatacagiz kuzum iyi olsun da yatariz ne yapalim.

Yok canim gkrunurde hicbir sebep yok sorunda yok nedenini bulamadilari hani bulsalar sundan olmustur diyecekler ama onlem olarak sanırım bu gecede yatacagiz kuzum iyi olsun da yatariz ne yapalim.

Msj tekrarı

Belki rus gelin alacak ne biliyon sonuçta osmanlı torunları, yabancı geline meyilliler . Ama çok haklısın bir tanesiyle uğraşıyoruz biz. Bizimkinin iki katı zor.
Ohh sütun gibi bacaklı bagılıyorum ben bile onlara
Alsın gelsin hiççç karışmam evlenecekleri kişilere
Ben çok çektim zamanında 5 yıl gizli çıktık alevi sunni davasınaa

Bende geçen hafta ona gittim kendi doktorum onu önerdi. Ahmet Bey iyi diye duydum. Sen normalde kime gidiyorsun?
ben ınegölde otururuyorum doktorum hem ınegölde hemde bursada pembe mavide afşin öztaş .pekı nasıl gectı ayrıntılı ultrason ne kadar sürüyo ve ahmet bey nasıl

ayyy ne guzel bendede var ufak tefek şeylerdee sabırsızlanıyorum bırazz..bebek arabasını hangı marka ve model düşünüyorsun?

ben ınegölde otururuyorum doktorum hem ınegölde hemde bursada pembe mavide afşin öztaş .pekı nasıl gectı ayrıntılı ultrason ne kadar sürüyo ve ahmet bey nasıl

aaa memleketlm çıktı

afşin benim arkadaşımın doktoruydu ilk inegöl e geldiği zamanlar baana çok lakayıt gelmişti
o yüzden düşünmedim bile
sen memnun musun
doğumu nerde yapacaksın ?

Bende oğlumun ismini o şekilde seçtim soyadımızdada yok çok şükür herseyi ayrıntılı düşünmemiz gerekiyor birde ilerde okulda dalga geçilmeyecek isimler

aaa memleketlm çıktı

afşin benim arkadaşımın doktoruydu ilk inegöl e geldiği zamanlar baana çok lakayıt gelmişti
o yüzden düşünmedim bile
sen memnun musun
doğumu nerde yapacaksın ?
ben memnunum hatta ılk basta baya özellerı gezdım burdakı karar verene kadar ama afşin beyde karar kıldım kısmetse medıcede yapıcam ınegölde :) sen kıme gıdıyorsun ınegöldemı oturuyosun

Bende alperen olsun istiyorum ama nolck bilmiyorum offff. İsim konusunun bu kadar sıkıntılı olacağını dusunmemistim. Hic bir ismi bebeğime yakıştıramiyorum ya napcam ben
Aynen valla deli dana gibi evde hangi ismi düşünsem seslenme provası yapıyorum. Bide yetmiyor gibi babasına diyorum şu isime bi seslen bu isime bi seslen

Selam kızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı dün aradılar bölümü başka bir yere taşıyoruz yarın hasta almayacaz dediler, bizim ultrason yarın sabaha kaldı. 8 buçukta gidip gircez inşallah çok stresliyim dünden beri inşallah sağlıklı haberleriyle yüzüm güler bize de dua edin olur mu.

ben memnunum hatta ılk basta baya özellerı gezdım burdakı karar verene kadar ama afşin beyde karar kıldım kısmetse medıcede yapıcam ınegölde :) sen kıme gıdıyorsun ınegöldemı oturuyosun

evet inegöldeyim bende
bi kere medice hakan bey e gittim ı ıhh sevmedim
esentepe emre uysala gidiyorum doktor pozitif geliyor şimdilik öyle devam eder umarım :)

Aynen valla deli dana gibi evde hangi ismi düşünsem seslenme provası yapıyorum. Bide yetmiyor gibi babasına diyorum şu isime bi seslen bu isime bi seslen

hahhahah
bizde de eşim babasına falan söyletmeye çalışıyordu
ilk başta onlarda şive var
bazı isimlerde düzgün söylenmeyince kötü oluyor ya

ne uyuz iş hafta sonu yapsalar çatlayacaklar
umarım yarın başka sorun çıkmaz için rahatlar

Kızlar size birşey sorucam şimdi ilk ay için havalar gündüz sıcak olucak ya kısa kollu body mi giydiricez yoksa tek bir tane uzun mu bilemedim siz kısa kollu aldıysanız kaç tane aldiniz
Ben kısa kollu 4 tane falan alacam gerisi uzun kollu olacak kimisi kalın kimisi ince. Çok sıcak olursa ince uzun kolluları giydiririm serin olursada üzerine kazak pijama türü geciririm diye düşünüyorum

Erkin de güzel cnm . Hem farklı da . Şimdi moda olan hatta modalıktan çıkıp gına getiren uç beş isim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…