2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nesrinay86 bende içiyorum her gün bi maden suyu ama demek ki yeterli gelmedi
çekirdekle maden suyu denicem
doktor pek ilaç vermeyi sevmiyor bizim :) ama ağrıları anlatıcam yazar belki

Nesrinay86 bende içiyorum her gün bi maden suyu ama demek ki yeterli gelmedi
çekirdekle maden suyu denicem
doktor pek ilaç vermeyi sevmiyor bizim :) ama ağrıları anlatıcam yazar belki
Bende bu gittiğim de doktora kasiliyorum bacagimi oynatamiyorum bazen dedim oda normal cocuk gelistigi icin dedi beslenmene dikkat et dedi hic magnezyum falan veriyim demedi

Erkin Ata da güzel ben ilk defa duyuyorum mesela ve de güçlü bir isim türk isimleri seviyorum ben

aynen o aldı sağolsun :)

bende ona zamanında bekarlığa veda baby showe yaptmıştım
hatta bi kaç resim atayım fikir olur belki size de :)
daha resim çok da :) masadan olan resimleri atmak istemedim
Arkadaşın az bile yapmış demekki
Ben seninle arkadaş kalsam yetermiş diğer arkadaşla tanışma ihtiyacım kalmadı

Bende alperen olsun istiyorum ama nolck bilmiyorum offff. İsim konusunun bu kadar sıkıntılı olacağını dusunmemistim. Hic bir ismi bebeğime yakıştıramiyorum ya napcam ben
İlle biri yakışacak canım. Al eline kitabı yada internette bak, bir bakacaksın bir isim takıldı aklına, yapıştı kaldı. Alperen güzel ama.

İlle biri yakışacak canım. Al eline kitabı yada internette bak, bir bakacaksın bir isim takıldı aklına, yapıştı kaldı. Alperen güzel ama.
Yok anacim bakıyorum gozlerim ağırdi artık isim bakmaktan uykum kaçıyor isim düşünmekten. Bugun ismi beğeniyorum ama ertesi gune kadar

evet erkek bebeklerde daha cok olurmus
benımkısı kız:)
benım plesanta hala aynı yerde
ara ara lekelenmem de oluyo
yukarı cıkmadı henuz son 3-4 hafta
cıkarsa bu ara cıkar
sonradan degısmezmıs yeri
hayırlısı artık

hayırlısıyla gelsin prenses canım :)
düzelir insallah ben dün ayrıntılıda sordum ilk baslarda olabilir zaman geçtikçe cıkıyor genelde dedi seninkide normale döner Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…