2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya Kızlar sizde böyle bir yere günde yoruluyormusunuz ben çok yoruluyorum ağırım sanki nazlı da değişimdir aslında arabasız yoruluyorum heralde burda hava güzel gezmek istiyorum ama çok yorucu:)

Merakla bekliyoruz:)
Hemen geliyor
Şimdi ben özel eğitim öğretmeniyim ya alt branşım işitme engelli konuşma güçlüğü çeken çocuklar

Kendi bebelerim üzerinden gideyim BARAN BORAN demiştim ya
Ya benim çocuklar R HARFİNİ SÖYLEMEZLERSE çok zor o sesi çıkarttırmak
Acaba isim koyarken buna da mı dkkat etsek diye nirvanaya ulaştım
Beyaz gibiler ama isimlerinde R var ???

Aksam sürpriz misafirlerim vardi kadin cok beyazlasmissin yeni gelin gibi görünuyorsun dedi sabaha kadar bas agrisindan uyumadim nazari mi degdi ne yapti kadinin zaten cok rahat uyuyordum ya sanki
Kimisinin gözü hemen değiyor. Taze gelin gibi çıkma milletin önüne :)) bidaha alma evine misafir yat dinlen artık hergün bitarafın ağrıyo

benim arkadaşım var öyle
görkem adı r leri söyleyemiyor
çocuklarına isim koyarken ona göre koydu
bizde düşündük baştan ama
içime sindiği için isim değiştirmedim

Olsun ya r leri söyleyemeyen insanlarin konusmalari cok tatli oluyor sanirim birazda zeki oluyorlar mesela bi arkadasim univ.de o su an doktora bitirdi karoda ornek fatma sahin eski bakan

Kimisinin gözü hemen değiyor. Taze gelin gibi çıkma milletin önüne :)) bidaha alma evine misafir yat dinlen artık hergün bitarafın ağrıyo
Ay ne bilim dedi de dedi aksam uyumadim bir turlu bugun bas agrisindan iyice nazli oldum bende

Ben normalde kafami koysam uyuyan biriyim gözlerimden yas akıyor uykum oldugu halde uyuyamıyorum. Dedim gündüzleri uyuyorum diyemi gece uyuyamıyorum gündüzleri de uyumuyorum yine aynii.
Bende yorukuyorum uykum cok geliyor ama nafile uyuyamiyorum kotu ruyalar hep kotu senaryolar iyi senarist olurmus benden onu anladim

benım kızımın ısmınde de R var
ve suan R leri söyleyemıyır
4,5 yasında
duzelır ınsallah:)

Aksam sürpriz misafirlerim vardi kadin cok beyazlasmissin yeni gelin gibi görünuyorsun dedi sabaha kadar bas agrisindan uyumadim nazari mi degdi ne yapti kadinin zaten cok rahat uyuyordum ya sanki
Nazardır canım. Bü50
Nazar canım. Büyüklerden birine söyle, bana kv okuyunca geçiyor. Bir de dışarı hep makyajla çıkarım, gösterişli değil ama kibar giyinmeyi severim. Ne zaman bu hamilelikte bir yere gitsem akşamına yatak döşek çatlıyorum.

Bencede nazari degdi kapidan bi ciktilar basimin agrisi tuttu. Dur kendim okiyim kimse yok

Ne yaptin muayene oldun mu

Geldim kızlar. Özele gidenler gibi 40-50 dakika değil, ama 15 dk sürdü bakması. Başka zamanlarda saniyeyle hesaplıyorum da, bu sefer farklıydı. Resim vermedi, rapor verdi. Kalbine, beynine, midesine, mesanesine , amniyotik sıvıya ve s. baktı. Çişini yapıyormuş, mesane dolu diye yazıyor. 164 mm, 426 gr. Ordan atladım kendi doktoruma gittim, arası 5 dk zaten. Baktı, bana göre normal, eğer herhangi bir şüpheli bir durum olsaydı sonomara yönlendirecektim dedi, şuanda gerek görmüyorum. İşte böyle canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…