2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür. Hadi gözün aydin. Rahat bir nefes alabilrsin artik

Benim sıkıntım da eşim hangi ismi söylese yok o olmaz öyle bir öğrencim vardı şöyleydi, böyle bir öğrencim vardı böyleydi diye taş koyuyorum yoluna bence isim çok etkili kişilikte ve öğretmenliğin kötü yanı olarak isim-yüz eşleştirmesi yapıyor insan

Kızlar bu konuları geçtij ama sormak istiyorum ben daha alisverise baslamadm internetten baktim dogum oncesi alışveris listesine orda yazan adetler kadar alsam yeter mi acaba. İlk ay cabuk büyüyorlsr ya. Ya alırsam az olursa. Cook alma hiç gitmedigi kıyafetlr bile oluyor diyorlar ya bazıları. Ne kadar cokk yaa demisim yaa

benım kızımın ısmınde de R var
ve suan R leri söyleyemıyır
4,5 yasında
duzelır ınsallah:)
Şaka bir yana çok tatlı oluyorlar
Amacım ortalığa polemik atmaktı :)))
Bende inanıyorum walla nazara üstümde 2-3 nazar bocuğu var
Eşim hiç inanmaz ben inanıyorum diye üzerimi değiştirince hemen soruyor taktın mı diye
Mesela ben ne zaman eşimin köyüne gitsem göğsümde göz gibi uzun süre geçmeyen patlatılamayan sivilce çıkıyor göz heralde yani her sene mi çıkar ÇIKIYOR
ohh çok iyi maşallah bu işin de bitti darısı olmayanların başına

çok sevındım canım herseyın ıyı olmasına
darısı dıger muayenelerının basına:)

walla canım ben ılk kızımda cok aldım
bana da az al hedıye gelcek cabuk buyuycek vs dedıler ama aldım da aldım
aslında eskı evımde camasır kurutma sorunumda vardı acıkcası lazım oldu
ama hıc gıydıremedgm kıyafetlerde oldu
sımdı kurutma makınem var cok asırı almam dıye dusunuyorum

0-3 cok alma 3-6 bıraz daha fazla al en cok 6-9 9-12 ler kullanıyor.
ama adet vs söylediğim sebepten dolayı göreceli olabılıyor:)

Gözünaydın canım sağlıkla geçmiş şükğr

Kızlar ayrıntılı ultrasona girdik geldik, çok şükür bi sıkıntı yok kızım sağlıklıymış maşallah. Bol bol yüzünü gösterdi doktor doya doya baktım :) boyu 20 cm, kilosu 419 gram olmuş. Darısı inşallah daha gitmemiş olanların başına, herkesin evladının sağlıklı sıhhatli haberleriyle yüzünü güldürsün Rabbim.

@sevdanolmasaaa canım sordum doktor normal dedi iç karın darlığı da fazla ağrı hissetmeye neden olabiliyormuş magnezyum kullanman lazım dedi.

çok sevındım canım herseyın ıyı olmasına
darısı dıger muayenelerının basına:)

Gözünaydın canım sağlıkla geçmiş şükğr
Sağolun kızlar. Şükür.

Gözün aydın canım.

gözün aydın canım
benım de kısmetse pazartesı gunu randevum var
darısı basıma:)

Doktorum son iki üç gitmemde midesi dolu, idrar torbası dolu, yutkunma refleksi var, karaciğeri, safrası, sıvısı şöyle vs vs şeyler söylüyor. Detaylıda da bunlara mı bakılıyor yine sadece? Farklı bir doktora gideceğim detaylı için, merak ettim şimdi, bir haftam var daha

kızlar selam hayırlı Cumalar,
bugün göbeğimin üst kısmında bir acı var, ağrı değil de derim yırtılıyor gibi bir acı.
sürekli çatlak önceliyici losyon falan sürüyorum ama nedendir bu acaba

Icten geriliyor olabilir canim. Bende de oluyor benzer agri

Aynen canım içten geriliyordur bende de var çoğu zaman

Arkadaşlar doktor tavsiyesiyle(jinekoloğum değil) son 2 aydır magnezyum, c vitamini ve omega3 alıyorum. Bunun dışında gebeliğimi takip eden doktorumun verdiği complex vitamin ve son dönemde eklenen demir takviyesi de var. Muz iyi bir magnezyum kaynağı ama bu dönemde kabızlığı tetikleme ihtimali var. Ayrıca çok şekerli olması da düşündürücü. Doktorunuza danışıp magnezyumu takviye olarak almanız daha çok işinizi görebilir gibi. Özellikle çiğneme tableti formunda olanını bazı kimyasalları içermediği için özellikle önerdi doktorum. Ayrıca çok tartışmalı olan süt konusu da var. Ben araştırdığım ve inandığım şekliyle söyleyeyim size takdir sizin. Süt tüketmenin şu an bizlere bir faydası yok, sütten alabildiğimiz kalsiyum miktarı çok kısıtlı olmasının yanısıra tüketildiğinde başka mineralleri de kullandığı için zarara da dönüşebiliyor. Bunun yerine sütten daha fazla kalsiyum ve ayrıca çinko da içeren badem sütünü deneyin. (Tabi badem alerjiniz yoksa) hem hazmetme problemi yaşamazsınız hem de daha fazla fayda görürsünüz içerik olarak

Benim oglum 7 yasina kadar soyleyemedi. Okulda R harfine gecince birden dili açıldı. Suan sorun yok

ınsallah bızım kızında duzelır
ben de de S harfi peltekliği var:)
cok dıkkat edersem normal soyleyebılıyorum ama o zaman da konusurken cok ugrasıyorum
bı ara dıslerımde tel vardı K 'yi bile soyleyemedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…