- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.841
Çok şükür. Hadi gözün aydin. Rahat bir nefes alabilrsin artikGeldim kızlar. Özele gidenler gibi 40-50 dakika değil, ama 15 dk sürdü bakması. Başka zamanlarda saniyeyle hesaplıyorum da, bu sefer farklıydı. Resim vermedi, rapor verdi. Kalbine, beynine, midesine, mesanesine , amniyotik sıvıya ve s. baktı. Çişini yapıyormuş, mesane dolu diye yazıyor. 164 mm, 426 gr. Ordan atladım kendi doktoruma gittim, arası 5 dk zaten. Baktı, bana göre normal, eğer herhangi bir şüpheli bir durum olsaydı sonomara yönlendirecektim dedi, şuanda gerek görmüyorum. İşte böyle canlarım.
Şimdi dışarı çıktım liseli delikanlıları gördüm oturup onlara bakıp isimleri hayal ediyorum. Buna şu isim yakışır mı ,şuna şu isim yakışır mı diye. Bide hayal ediyorum benim oğlum olsa bu şu isimle nasıl olur diye . Ölldüürüüünnn beni ağustos anneleri
Şaka bir yana çok tatlı oluyorlarbenım kızımın ısmınde de R var
ve suan R leri söyleyemıyır
4,5 yasında
duzelır ınsallah:)
Bende inanıyorum walla nazara üstümde 2-3 nazar bocuğu varNazardır canım. Bü50
Nazar canım. Büyüklerden birine söyle, bana kv okuyunca geçiyor. Bir de dışarı hep makyajla çıkarım, gösterişli değil ama kibar giyinmeyi severim. Ne zaman bu hamilelikte bir yere gitsem akşamına yatak döşek çatlıyorum.
ohh çok iyi maşallah bu işin de bitti darısı olmayanların başınaGeldim kızlar. Özele gidenler gibi 40-50 dakika değil, ama 15 dk sürdü bakması. Başka zamanlarda saniyeyle hesaplıyorum da, bu sefer farklıydı. Resim vermedi, rapor verdi. Kalbine, beynine, midesine, mesanesine , amniyotik sıvıya ve s. baktı. Çişini yapıyormuş, mesane dolu diye yazıyor. 164 mm, 426 gr. Ordan atladım kendi doktoruma gittim, arası 5 dk zaten. Baktı, bana göre normal, eğer herhangi bir şüpheli bir durum olsaydı sonomara yönlendirecektim dedi, şuanda gerek görmüyorum. İşte böyle canlarım.
Geldim kızlar. Özele gidenler gibi 40-50 dakika değil, ama 15 dk sürdü bakması. Başka zamanlarda saniyeyle hesaplıyorum da, bu sefer farklıydı. Resim vermedi, rapor verdi. Kalbine, beynine, midesine, mesanesine , amniyotik sıvıya ve s. baktı. Çişini yapıyormuş, mesane dolu diye yazıyor. 164 mm, 426 gr. Ordan atladım kendi doktoruma gittim, arası 5 dk zaten. Baktı, bana göre normal, eğer herhangi bir şüpheli bir durum olsaydı sonomara yönlendirecektim dedi, şuanda gerek görmüyorum. İşte böyle canlarım.
Sağol canım. Aklıma takılan bir tek rahim boyunu ölçmemesi. Ama geri klan herşeyde dikkatle baktığını görüyordum. Kendisi de gayet normal iyi dedi.Çok şükür. Hadi gözün aydin. Rahat bir nefes alabilrsin artik
Kızlar bu konuları geçtij ama sormak istiyorum ben daha alisverise baslamadm internetten baktim dogum oncesi alışveris listesine orda yazan adetler kadar alsam yeter mi acaba. İlk ay cabuk büyüyorlsr ya. Ya alırsam az olursa. Cook alma hiç gitmedigi kıyafetlr bile oluyor diyorlar ya bazıları. Ne kadar cokk yaa demisim yaa
Gözünaydın canım sağlıkla geçmiş şükğrGeldim kızlar. Özele gidenler gibi 40-50 dakika değil, ama 15 dk sürdü bakması. Başka zamanlarda saniyeyle hesaplıyorum da, bu sefer farklıydı. Resim vermedi, rapor verdi. Kalbine, beynine, midesine, mesanesine , amniyotik sıvıya ve s. baktı. Çişini yapıyormuş, mesane dolu diye yazıyor. 164 mm, 426 gr. Ordan atladım kendi doktoruma gittim, arası 5 dk zaten. Baktı, bana göre normal, eğer herhangi bir şüpheli bir durum olsaydı sonomara yönlendirecektim dedi, şuanda gerek görmüyorum. İşte böyle canlarım.
Şaka bir yana çok tatlı oluyorlar
Amacım ortalığa polemik atmaktı :)))
Bende inanıyorum walla nazara üstümde 2-3 nazar bocuğu var
Eşim hiç inanmaz ben inanıyorum diye üzerimi değiştirince hemen soruyor taktın mı diye
Mesela ben ne zaman eşimin köyüne gitsem göğsümde göz gibi uzun süre geçmeyen patlatılamayan sivilce çıkıyor göz heralde yani her sene mi çıkar ÇIKIYOR
ohh çok iyi maşallah bu işin de bitti darısı olmayanların başına
çok sevındım canım herseyın ıyı olmasına
darısı dıger muayenelerının basına:)
Sağolun kızlar. Şükür.Gözünaydın canım sağlıkla geçmiş şükğr
Gözün aydın canım.Kızlar ayrıntılı ultrasona girdik geldik, çok şükür bi sıkıntı yok kızım sağlıklıymış maşallah. Bol bol yüzünü gösterdi doktor doya doya baktım :) boyu 20 cm, kilosu 419 gram olmuş. Darısı inşallah daha gitmemiş olanların başına, herkesin evladının sağlıklı sıhhatli haberleriyle yüzünü güldürsün Rabbim.
@sevdanolmasaaa canım sordum doktor normal dedi iç karın darlığı da fazla ağrı hissetmeye neden olabiliyormuş magnezyum kullanman lazım dedi.
Kızlar ayrıntılı ultrasona girdik geldik, çok şükür bi sıkıntı yok kızım sağlıklıymış maşallah. Bol bol yüzünü gösterdi doktor doya doya baktım :) boyu 20 cm, kilosu 419 gram olmuş. Darısı inşallah daha gitmemiş olanların başına, herkesin evladının sağlıklı sıhhatli haberleriyle yüzünü güldürsün Rabbim.
@sevdanolmasaaa canım sordum doktor normal dedi iç karın darlığı da fazla ağrı hissetmeye neden olabiliyormuş magnezyum kullanman lazım dedi.
Benim oglum 7 yasina kadar soyleyemedi. Okulda R harfine gecince birden dili açıldı. Suan sorun yokbenım kızımın ısmınde de R var
ve suan R leri söyleyemıyır
4,5 yasında
duzelır ınsallah:)
Geldim kızlar. Özele gidenler gibi 40-50 dakika değil, ama 15 dk sürdü bakması. Başka zamanlarda saniyeyle hesaplıyorum da, bu sefer farklıydı. Resim vermedi, rapor verdi. Kalbine, beynine, midesine, mesanesine , amniyotik sıvıya ve s. baktı. Çişini yapıyormuş, mesane dolu diye yazıyor. 164 mm, 426 gr. Ordan atladım kendi doktoruma gittim, arası 5 dk zaten. Baktı, bana göre normal, eğer herhangi bir şüpheli bir durum olsaydı sonomara yönlendirecektim dedi, şuanda gerek görmüyorum. İşte böyle canlarım.
Icten geriliyor olabilir canim. Bende de oluyor benzer agrikızlar selam hayırlı Cumalar,
bugün göbeğimin üst kısmında bir acı var, ağrı değil de derim yırtılıyor gibi bir acı.
sürekli çatlak önceliyici losyon falan sürüyorum ama nedendir bu acaba
Aynen canım içten geriliyordur bende de var çoğu zamankızlar selam hayırlı Cumalar,
bugün göbeğimin üst kısmında bir acı var, ağrı değil de derim yırtılıyor gibi bir acı.
sürekli çatlak önceliyici losyon falan sürüyorum ama nedendir bu acaba
Benim oglum 7 yasina kadar soyleyemedi. Okulda R harfine gecince birden dili açıldı. Suan sorun yok
Icten geriliyor olabilir canim. Bende de oluyor benzer agri
Aynen canım içten geriliyordur bende de var çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?