- Konu Sahibi Nesrinay86
- #28.361
Kizlar konusmussunuz bir sureden sonra birlikte dusta banyo yapiyorduk derken nasil bir yika sekli kovaya gene suyunu hazirlayip kucaga oturtularak mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktora sormadan tetonoz asisi yaptırcam dedim :)) oda yaptırma dedi ameliyata gidecekti neden die sormadm doğrusuCnm doktorun yaptirma derken sebebinide açıkladımı yoksa sadece gereği yok falanmi dedi
Bnde 23+3 um 8 kilo aldım 72 yi gördüm suanMaşallah canım ben kesin 20 küsürle giderim galiba daha 19+5
Detaylıya gttikden 1 hafta snrs kndi doktoruma kontrole gttim 1 hafta once detaylıya girdigim için ultrason muanesi yapmadı.Kızlar yarın detayli için 2. Kontrolum var inş iyi gecer acaba diorum kendi doktorumada yarın gitsem raporuda gotursem bebek çokmu aynı gün ultrasona girmiş olur ?5 hafya oldu en son gideli
Hayırlı haftalar kızlar, takip ettiğim kadarıyla birçoğunuz detaylıyı güzel bir şekilde atlattı. Çok şükür benimkinde de bir sorun olmadı.
Alışverişlerde başlamış, çok heyecanlı yaa :)
Biz ebebek kampanyasından bebek arabası aldık sadece, evde sürüp alıştırma yapıyorum :)
Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Hepimiz aşağı yukarı aynı haftalarda olduğumuz için bir sorum olacak sizlere. Özellikle sabahları yoğun akıntım oluyor, bazen korkutuyor beni, sürekli nemlilik hissediyorum. Siz de durumlar nedir?
İstanbul’un neresi kuzum ben de istanbul’dayımİstanbuldayım, ilk gebeliğim, evlendikten sonra 2 sene bekledim olmadı, sonra hiç beklemediğim bir anda buldu beni meleğim :)
Pendik’ te oturuyorum. Ama doktorum Acıbademde.İstanbul’un neresi kuzum ben de istanbul’dayım
Hepsi çok güzel, çok da uyguna almışsın. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.Kızlar sağlık ocağına ilaclarımı yeniletmeye gitmiştim, çok yakınında sosyete pazarı kuruluyor, hadi oraya da bir gireyim sütyenli atlet alayım kendime dedim. O kadarcık yani. Çıkışta elimdeki poşette atlet değil bebe eşyaları vardı )))) kendime şaşırdım resmen. Ama hepsi uyguna geldi kumaşları da pamuklu. Toplam harcamam 48,5 tl. Bebecimoda 25 tl olan takımın aynısını 15 tl gördüm.
Eki Görüntüle 2134887 Eki Görüntüle 2134888 Eki Görüntüle 2134889 Eki Görüntüle 2134890
Evet canim bende de oluyor doktoruma sordum olabilir dedi..bebise hazirlik yapiyor gogusler..Kızlar biseu sorucam bnm göğsümden sivi geliyor sizde de boyle birsey oluyor mu önceden beyaz bir sivi gliyordu smdi sari renkli bi akinti.
Evin içinde kullanmıyorum sütyenEvet canim bende de oluyor doktoruma sordum olabilir dedi..bebise hazirlik yapiyor gogusler..
Goguslerine dokunma sıkma rahat sütyen kullanmani oneririm
Ben gogus ucuma buyuk makyaj temizleme pamuklarindan kullaniyorum surekli degistiriyorum.
Ben de bunu cok beğendim ama urun aciklamasinda bej yaziyordu burda daha somon pembe gibi duruyor. Rengi acik kahveye yakin cikarda diye emin olamadim. Ben de princess modelini begendim
Merhaba cnm . Rabbim sağlıcakla kucağına kucağımiza almayi nasip etsn ins. Bnde 22.haftadaym toplasan 2 kilo anca almsimdir. Bni görenler de diyor bizi mi kandırıyorsunMerhaba anneler
Hepimiz aşağı yukarı aynı haftalardayız. Geçtiğimiz cuma ayrıntılıya girdim benden 1 hafta önde ya da geride bir çok hamile gördüm hepsinin maşaallah karnı büyümüştü benim hala karnım yok bebeğin hareketlerini hissetmesem hamile olduğumu unutucam o derece
Fazla kilo da almadım 22+5 günlüğüz toplam 1,5 kg aldım normal mi sizce? Sizler ne durumdasınız?![]()
Bebekte ve gelişiminde bir sıkıntı yok canım ama benden ziyade eşim takıntı yapıyor senin niye karnın yok diyorMerhaba cnm . Rabbim sağlıcakla kucağına kucağımiza almayi nasip etsn ins. Bnde 22.haftadaym toplasan 2 kilo anca almsimdir. Bni görenler de diyor bizi mi kandırıyorsunbenimde oyle gorunen ni karnım yok. Dr.a sordum kilo almadm bn die napcan dedi kiloyu ne kadar az alirsn doğum o kadar kolay olur senin icin dedi. Bebiste bi sıkıntı yoksa dert etme kiloyu. Kizarlar bak burdaki annisler
![]()
Demek esler hep ayni :) bnm esimde hep soruyor senin karnin n zmn buyucekBebekte ve gelişiminde bir sıkıntı yok canım ama benden ziyade eşim takıntı yapıyor senin niye karnın yok diyor![]()
Ama ben de merak etmiyor değilim karnım ne zaman büyüyecek büyüyünce nasıl olucam diye ama eşim kadar değil tabiDemek esler hep ayni :) bnm esimde hep soruyor senin karnin n zmn buyucekdiyip duruyor