2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlaaaaarrrr
Funna baby sitesine hucum edebilirsiniz. Urunlerim geldi ve bugune kadar gordugum en kaliteli seyler. Uyku seti yedek nevresim takimi alt acma ve kirli torbasi aldim. Hepsi cok kaliteli. Alt acmanin ortasi cikarilabilir su gecirmez ve havlulu yapilmis. Hic baski kullanilmamis hersey nakışlı. Ben coook begendim. Perde lamba abajur de almaya karar verdim. Odasi tam konsept olur. Tavsiye edilir

https://www.e-bebek.com/bubchen-pisik-seti-pisik-kremibariyer-krembebek-yagi-p-bub-2304/
Bunu canım, yenidoğan sabununu ve şampuanını. Bu kadar bakım ürünü yetiyor. Jellerle köpüklerle uğraşma bence çünkü bebişin yıkanması 5-10 dk yı geçmiyor, hızlı yıkayıp giydiriyorsun ki üşütmesin.
Evet bazen çok güzel ürünler denk geliyor. Bir de terminalin orda as outlet var, orda da çok uygun ürünler oluyor kırmızı etiketli. Diyelim, içeriden bir ip yana kaymış, veya baskı mm yerinden oynamış,çoğu insan gözü o yanlışı seçmeyecek derecede ama taramada defolu diye geçiyor ve gayet ucuza geliyor. Bu günlerde gitmem gerek benim de, kısa kollu tişörtlere ihtiyaç var ailecek, havalar ısındı.

ben bunları kendim yzmadımki ünlü bir dr tan alıntı yaptım yanliş anlasıldı..evet ben dikkat etmiyorum sen turpa tereyagi ben hergün baklava mi yıyorum nasıl bir yazı anlamadım
Dr dan alıntı yaptığını yazsaydın altınada bu doğrumudur acaba deseydin ozaman?? İnandığın şeyleri atıpta kimseyi üzmeye o şekildeki yazıları atmaya hakkın yokkk. Ayrıca sen burdaki annelerin ne zorluklarla bu güne geldiğini ne tehlikeler atlattığını hala uzanarak çocuklarını karnında büyütmeye çalıştıklarını biliyormusun? Evhamları 10 iken 100 e çıkarmaya hiçkimseninnn hakkı yok. Yediğine dikkat ediyorsun madem o saçma yazının sebebini açıklarmısın? Ne demek seker yüklemesi yapılmazsa sakat ve ölü bebekler doğar?

Yurtdışına gönderim yapıyorlarmı acaba canım

Bende şeker yükleme yaptırmaktasın tarafındayım dktrlar istiyorsa ama tabi dilim varmıyor öyle kötü şeyler söyleme arkadaşda tabi düşünmeden dktr alıntısı yapmıştır muhakak ben mesala niye bukadar risk varsa yapılsın diyorum kendim bunla ilgili korkuları yaşadım çok korktum kimse öyle olmasın farketilmez birşey olur bebeğe annede diye korkuyorum yoksa tabi herkesin kendi bebeği kim riske atmak ister yavrusunu hepimizin birbirinin iyiliğini istediğine eminim sarılıp öpüşelim:))

Dur kız bi sinirlerim fırladı hepimiz çok hassasız dikkat etmek lazım ne attıgına yazdıgına. Bizim burda şeker yüklemesi yapılmıyo ama dr çocuk için yapacaksın derse tabiki herkes yaptırır. Ama yurt dışında yapılmıyo diye sakat veya ölü doğmuyo bebekler yöbe töbee.

Evet canım gökdere yakın ya bana, ordan aldım. Mudanyaya bir kere eşimle gezmeye giderken denk geldi pazarın içinden geçtik cidden güzel şeyler vardı. Yemeğe gidiyorduk yoksa neler neler alırdım dapazar poşetiyle yemeğe gitmek tuhaf olurdu herhalde

Biz geldik teyzoşlar
Detaylı ultrasondu hakikaten .çok dikkatli ve uzun uzadıya inceledi zafer bey
İstanbuldaki murat bey daha iyiydi ama sadece şu açıdan bakalım kalbimiz 4 odacıklı mı eveeeet 4 odacıklı şeklinde konuşurdu zafer bey bakıyor ama anlatmıyor en sınunda sormak zorunda kaldım iyi mi filan diye
İki bebişe 1 saat kadar baktı ben memnun kaldım konuşmaması haricinde
Bebişlerde iyi olduğuna göre problem yok

Biri 26cm 510gr diğeri 28 cm580 gr

Maşallah ikizlere. İkisi de kocaman olmuş
Sağlıkla gelsinler

İsviçre çocuğa çok değer veren bir ülke. Çocugun okulda sadece ailem bana iyi davranmıyo demesi bile devletin ailenin üstüne yürümesine yetiyor. Çocukla ilgilenemiyorsan veya baş edemiyorsan özel eğitim görmüş insanlar eve gelip çocuğunla ilgileniyor 18 yaşına kadar herseyiyle ilgileniyo. Böyle bir ülkede şeker yüklemesi yapılmıyorsa demekki iyi birşey değildir diye düşünürüm ben benim çevremde hiç sakat yok isviçrelide olsun yabancıda olsun ölü doğumda duymadım. Kaçtane isviçreli arkadasıma sordum şeker yüklemesi nasıl birşey bilmiyoruz dediler. Şeker yüklemesinin ne oldugunu bile bilmiyorlar.

Maşallah kuzucuklara koca adam olmuşlar. Gözün aydın canım çok sevindim az daha sabır sonra kucaklarımız dolacak Allahın izniyle.

Maşallah paşalar kuzucuklara gözünaydın cnaım benim

Ağzına saglik icimi dokmussjn resmn

Gözün aydın cnm sende atlattin stresi

Ağzına saglik icimi dokmussjn resmn
Benim çok şükür bir sorunum yok ama evhamlı anneler arasındayım. Öyle birşeyki birinin sancısı olsun etkileniyorum üzülüyorum. Arkadasın yazısına çok sinirlendim çokta üzüldüm çünkü biliyorum onu okuyup şuan kendi kendini yiyen evham üstüne evham yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…