2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olmaz canim korkma nasil bisey aldin
Tam göğüs Altından kemerli altı prenses model gibi, şuan ki bedenime tam oluyo büyük almadım öyle çok bi değişiklik olmaz diye ama şimdi emin de olamadım kilo almıyım diye yediklerime de dikkat ediyorum en azından düğüne kadar

Gogus altindan bollasiyorsa merak etme hic 9 gunde 10 kklo alacak degilsin ya canim gulu gule giy

kilosu iyi bence :) benimkide o zaman 325 gramdı :)

Canim benim oturur pozisyondayken ve yan yatarken çok hissediorum ayaktayken tekmeler daha hafif oluo buda normal çocuk sen ayakta hareket ettikçe sallandigi icin uyuyabiliomus buda harektleri azaltio için rahat olsun
Bende de otururken kıpırdanmalar oluyor. Çok mantıklı açıklama ayakta sallandıklarını düşünüyorlar heralde saflarım benim :)))))

Bende de otururken kıpırdanmalar oluyor. Çok mantıklı açıklama ayakta sallandıklarını düşünüyorlar heralde saflarım benim :)))))
Ayyyy dogsun görürsün sen safı. Ama doguncada bebegi kucakta pis pis asagi yikari farkli sekilde sallarsan rahatliyormus cunku karnimizda o sekilde sallaniyorlarmis degisik bisey videoyu bulursam atayim

Kesinlikle doğru söylüyorsun bence burda yazdığımız şeylere dikkat edip daha pozitif şeyler yapmalıyız bir doktorun dedigi şeyi yazıp hepimizin modunu düşürmek anlamsız her gebe her doktor her tedavi başkadır fikir verilebilir ama sakat otizm vs gibi olur yorumları anlamsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…