2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir bos gebelik bir de 2 aylik kürtajdn snra insan ister istemez acaba mi diyor. En berbat geçirdiğim gece bugun oldu elim karnımda uyumusum. Çok arastiran biriyim bundanda rahatsiz oluyorum aslında araştırma yapma diyorum kndi kndime ama boyle olunca da kndimi tutamıyorum birsey olck korkusuyla.. bnde birine bisey olsun hmn üzülüyorum 4 yıldır bkliyorum evlat hasretyle dag salim kucağımiza almayi nasip etsn rabbim ins

Amin canım yolu yarıladık geçiyoruz Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Fazla araştırma çocuğuda bunaltma :) bizim bu gurup agustos anneleri değide evhamlılar gurubu Allah hepimize kolaylık sağlık versin.

Amin amin inss.. onceki gebeliklerde çok araştırdım kötüyü çağırdığımi düşünerek bunda bi araştırma yapmamaya çalışıyorum akışına bırakmaya çalışıyorum becerebiliyorsam

Salata yanına balıkta iyi gider yaa ama ben balık et falan yiyemiyorum tiskiniyorum sağlıklı olduğu için birde çocuga yararlı diye galiba okuyayım bakim bende salata çok seviyorum ama domates favorim

Merhabaa kizlar, nasilsiniz. Bugun biraz yorgunum, simdi tansiyonuma baktim 105ve 78 cikti. Sizce dusuk mu?

Salata yanına balıkta iyi gider yaa ama ben balık et falan yiyemiyorum tiskiniyorum sağlıklı olduğu için birde çocuga yararlı diye galiba okuyayım bakim bende salata çok seviyorum ama domates favorim
Baliga bayilirimmm cok yedim bu sene :)) boşver domatesi salata ye salata cok faydasi varmis kiz hem sana hem bebise.

Bende yemiyorum balik dra söylicem icinde balik yagi olan vitamin versin

Bende hastane dönüşü ebemi aradım sağlık ocağını
Yürümem yasak dedim arabaya geldi yaptı sağolsun çok da tatliş eli de hafifti

geçmiş olsun :)

şimdi evde dinlenmeye devam
gitmen gelmen sorun olmadı dimi
rahat geçti mi kendi doktoruna gösterdin mi sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…