2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dün özlem bebeye gittim bakındım fiyatlar ne kadar uygun öyle sonra karsısındaki bebeler sarayına gittim orayı daha çok beğendim. Ürünler daha kaliteli biraz daha pahalı tabi. Bbiberon ve bakım ürünleirni orada buldum. Sanırım oradan alısveriş yapacağız kayınvalidemle. Sen biberon emzik bakım ürünlerini nereden aldın

Bende eve geldim ya bogazim sismisti sabah ilerlemesin diye eve geldim
Geçmiş olsun. Benimde bogazım cumadan beri şiş. Gündüzleri rahatliyorum ama gece ve sabaha karşı çok kötüyüm yutkunamıyorum. Bugün öksürüğümde başladı. Limon sirke karbonatla gargara yapıyorum limon sıkıp içiyorum ama geçmiyo bir türlü. Siz birşey yaptınız mı geçmesi için.

Guzelmis canim boyutu nasil acaba aksam bende hepsi buradadan begendim boyutu kucuk geldi ne kadar fiyati
29tl canim defacto da. Cok küçük değildir sanirim anne bebek çantası diyor

Amin canim insallah bu kez gidince de rahat edicem insallah. Sen nasil oldun iyi misin korkularin gecti mi

Benim ayın 26 snda doktor kontrolum var ozamana kadar sadece fitil kullanicam bu antibiyotigi acilden kadın dogumcu vermişti kendi doktoruna idrar kültüru isteyip ona göre antibiyotik kullanicam oyle karar verdim

Ben de dün pazara gittim, baktım anaamm, bebecimo ve bebegendeki takımlar yarı fiyatına satılıyor. Ama bakım ürünlerini bübchen alacağım , büyük ihtimalle bugün gidip hediye çekimle üstünü tamamlayarak bakım setini alacağım.

Bana limon cok ii gelmiyor kani civitma etkisi var riskli gebelik oldugumdan cok tuketmiyorum ama birazdan pekmez icerim

İhsaniyede cumartesi günleri pazar kuruluyor. Arkadasım hep ordan kendine ve yeğenine alısveriş yapmiş. Aldıgı ürünler zara koton birebir aynısı diyor. Mağaza gördüklerini gidip oradan alıyor. Nasıl güzel öve öve bitiremiyor. Hemde inanilmaz uygun fiyatlar. Bende çıkıcam pazara bu cumartesi. Bakım ürünü mesela neler alacaksın ben doğru dürüst bilemiyorum

Yazik birde 1. Derece aile dr sen ne sorular soruyorsundur gorevi birakmasalar bari

Valla zaten görev yaptığımız yerdeki doktor en sonunda bana pimpiriklisin sen ne aşi ne birşey yaptırma artık ne diyim size hanımefendi falan dedi engellicek diye korkuyorum sagsaglim bir atlatsak su 9 ayı

Ben 1 tane biberon aldım şimdilik e bebekten almıştım indirim vardı 60 ml cam

şimdi cumartesi bakcaz annemle fiyatlarına falan duruma göre ya çarşıdan alıcam
ya da e bebek 200 tl çekim duruyor ebebekten alcam

emzik nuk almayı düşünüyorum şimdilik
şampuan sebamed alcam
pişik için sudocrem

nerde bulursam

gökdere pazarında da güzel şeyler oluyormuş kuzenim demişti
ben hiç gitmedim
bursada otururken ihsaniyedeki pazar yakındı alıyordum ama

bi pazar da mudanyadaki pazara gitmeyi düşünüyorum belki güzel şeyler denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…