2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

As outlette ne mağazası var ki oraya da giderim. Peki deterjan ne aldın. Tırnak makası tarak ates ölçer göğüs bandı aldın mı

Teşekkür ederim. Ben de kullanıyorum da sen içeriği temiz falan yazınca sorayım dedim.

Çok sevindim canım maşallahı var bebişlerin. Evet hiç konusmuyorlar ciddiyetleri tavan. Ama o konsamtrasyonunu bozmamak içinmiş Gerçek bey öyle dedi. Çünkü sana laf anlatırken bir anda birşeyi kaçırabilirlermiş es gecebilirmiş. İyi olsunlarda gerisi önemli değil.

Herkese merhaba. Az önce öyle bi tekme yedim ki dışarıdan belli oldu. Çok heyecan yaptım. Sizin de dışarıdan belli oluyor mu tekmeler?
Ben bugün disarıdan gördüm çok mutlu oldum günüm daha iyi geçti...Allah daha kuvvetlilerini göstermeyi nasip etsin

Ben normalde et ve balığa bayılıyorum ama bu oğlan sevdiğim herşeyden tiskindirdi babası gibi iştahsız olursa poposuna vura vura kızartırım :)) aynen salatalık domatese devam
Benim esimde çöp adam gibi. ikimzde zayifiz ortaya ne cikacak mersk ediyorum.

Ay sorma onlara gösterecekken dururlar uslu uslu. Beklersin öyle sonra :) o gider tekrar başlar
Ben soyliyim cnm esim hiç göremedi babasının yaninda bir uslu ki anlatamm :) o yuzden videoya cekip gosterdm

Vidoya çekemedim bende yetisemedim. Senin ne zaman kıpırdanıyor en çok benim yan yatınca
Yan yatınca çok nadir hissediyorum. Hatta hissettmiyorum desem yeridir. Sırt üstü TV izlerken ki pozisyonda daha cok hissediyorum ay kız özledim bocugumu bak smdi hyrlsiyla gelse böcügum

Merhabaa kizlar, nasilsiniz. Bugun biraz yorgunum, simdi tansiyonuma baktim 105ve 78 cikti. Sizce dusuk mu?
Tansiyonun gayet iyi canim. Benim de hep oyle 9 6 veya 10 7 seklinde. Kan hacmi artti damarlar genisledi. Eh bir de elektronik olanlar belki az da olsa dusuk olcer diyorlar. Yani bu kafaya takilacak bir tansiyon degil rahat ol
tetanoz aşısı oldum geldim
ben ki iğneden korkarım hiç hissetmedim :)
umarım ağrı yapmaz sonrasında da
Ilk gun ben de hic hissetmedim agri. Ertesi gun kas agrisi gibi aşı olan yer agriyor. Kolunu kaldirdigin zaman ozellikle. Ama kafaya takacak ya da rahatsiz edecek bir agri degil. Bir sonraki gun hafifleyerek devam ediyor. Sonra geciyor
Bende yemiyorum balik dra söylicem icinde balik yagi olan vitamin versin
Canim ben duosvit kullaniyorum doktorumun tavsiyesi ile. Hem vitamin hem balik yagi. Ve istah acmadi. Bir doktoa sor istersen. Ceviz ve zeytinyaginda da omega 3 var ama o baliktaki gibi degil bitkisel icerikli. Hic yoktan iyidir ama balik en iyisi, olsa bir de yumurta icinde olur. Ama simdiki yumurtalar malum oturan tavuk yumurtasi bocek yemiyorlar o yuzden omega 3 yok.
Kızlar vajina ustunuz ve kasiklariniz aciyor mu baskı var mi? Bi aydinlstin beni ne olur
Ara sira o baski bende de oluyor canim. Cati agrisi o. Cok uzun surmedigi surece dinlenince geciyorsa kafana takma. Yavas yavas doguma hazirlaniyoruz
Anneler sizce erkek mi????
Bence kiz canim. Hayirli olsun bebegin
Benim doktorum da hic anlatmadi bana. Bir ton deger soyledi asistana yazdirdi. Hic anlamadim sormadim da. Cok ciddi bir adamdi. En son gelin size anlatalim dedi. Hersey normal demesi yetti bana. O degerlerin oldugu rapor var ama ne nedir hic bakmadim doktor iyi dedi sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…