- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #28.941
HeheheheNw güldüm kız Allah iyiliğini versn
As outlette ne mağazası var ki oraya da giderim. Peki deterjan ne aldın. Tırnak makası tarak ates ölçer göğüs bandı aldın mıhttps://www.e-bebek.com/bubchen-pisik-seti-pisik-kremibariyer-krembebek-yagi-p-bub-2304/
Bunu canım, yenidoğan sabununu ve şampuanını. Bu kadar bakım ürünü yetiyor. Jellerle köpüklerle uğraşma bence çünkü bebişin yıkanması 5-10 dk yı geçmiyor, hızlı yıkayıp giydiriyorsun ki üşütmesin.
Evet bazen çok güzel ürünler denk geliyor. Bir de terminalin orda as outlet var, orda da çok uygun ürünler oluyor kırmızı etiketli. Diyelim, içeriden bir ip yana kaymış, veya baskı mm yerinden oynamış,çoğu insan gözü o yanlışı seçmeyecek derecede ama taramada defolu diye geçiyor ve gayet ucuza geliyor. Bu günlerde gitmem gerek benim de, kısa kollu tişörtlere ihtiyaç var ailecek, havalar ısındı.
Teşekkür ederim. Ben de kullanıyorum da sen içeriği temiz falan yazınca sorayım dedim.Magnesium diasporal çiğneme tableti olanı kullanıyorum. Yemekten 2 saat sonra. Eşim rahatsızlıkları sebebiyle çok fazla takviye ürün kullanıyor. Bilindik doktorlarla sürekli takip halindeyiz. Sağ olsun doktoru benim hamile olduğumu öğrenince 3.aydan itibaren her gün kullanmamı önerdi. Tahlil sonucuma bakarak vermedi ama demir ilacında da nasıl kan değeri yüksek olsa bile veriyorlar, günlük magnezyum ve c vitaminini de standart öneriyor
Çok sevindim canım maşallahı var bebişlerin. Evet hiç konusmuyorlar ciddiyetleri tavan. Ama o konsamtrasyonunu bozmamak içinmiş Gerçek bey öyle dedi. Çünkü sana laf anlatırken bir anda birşeyi kaçırabilirlermiş es gecebilirmiş. İyi olsunlarda gerisi önemli değil.Biz geldik teyzoşlar
Detaylı ultrasondu hakikaten .çok dikkatli ve uzun uzadıya inceledi zafer bey
İstanbuldaki murat bey daha iyiydi ama sadece şu açıdan bakalım kalbimiz 4 odacıklı mı eveeeet 4 odacıklı şeklinde konuşurdu zafer bey bakıyor ama anlatmıyor en sınunda sormak zorunda kaldım iyi mi filan diye
İki bebişe 1 saat kadar baktı ben memnun kaldım konuşmaması haricinde
Bebişlerde iyi olduğuna göre problem yok
Biri 26cm 510gr diğeri 28 cm580 gr
Bazen acıyor, özellikle tuvalete sıkışık olduğumda olduğunu fark ettim.Kızlar vajina ustunuz ve kasiklariniz aciyor mu baskı var mi? Bi aydinlstin beni ne olur
Sürekli mi oluyor arada bir mi giriyor o sancılarKızlar vajina ustunuz ve kasiklariniz aciyor mu baskı var mi? Bi aydinlstin beni ne olur
Ben bugün disarıdan gördüm çok mutlu oldum günüm daha iyi geçti...Allah daha kuvvetlilerini göstermeyi nasip etsinHerkese merhaba. Az önce öyle bi tekme yedim ki dışarıdan belli oldu. Çok heyecan yaptım. Sizin de dışarıdan belli oluyor mu tekmeler?
Amin inşallah. Ben de eşim gelsin de o da görsün diye bekliyorumBen bugün disarıdan gördüm çok mutlu oldum günüm daha iyi geçti...Allah daha kuvvetlilerini göstermeyi nasip etsin
Benim esimde çöp adam gibi.Ben normalde et ve balığa bayılıyorum ama bu oğlan sevdiğim herşeyden tiskindirdibabası gibi iştahsız olursa poposuna vura vura kızartırım :)) aynen salatalık domatese devam
Et balik tavuk yiyorum herşeyi yiyorum ya bennHe he he annelerine çekmişler dicem de et yiyebiliyorum ama ne balık ne tavuk ağzıma sürmüyorum
Rabbimin ne büyük bir mucizesi şu görüntü. Maşallah sağlıkla sıhhatle devam etsin sonuna kadarEki Görüntüle 2135798 Eki Görüntüle 2135799
Bunlarda paşalar teyzoşlar
1. Fotoda tepesinden kardeşi öpüyor
2. De de yanağın yanındaki kardeşi
İkizlerin tek fotosu yakalanamadı
Çok şükür bnmde dışardan belli oluyor videoya bile cektimHerkese merhaba. Az önce öyle bi tekme yedim ki dışarıdan belli oldu. Çok heyecan yaptım. Sizin de dışarıdan belli oluyor mu tekmeler?
Ay sorma onlara gösterecekken dururlar uslu uslu. Beklersin öyle sonra :) o gider tekrar başlarAmin inşallah. Ben de eşim gelsin de o da görsün diye bekliyorum
Ben soyliyim cnm esim hiç göremedi babasının yaninda bir uslu ki anlatamm :) o yuzden videoya cekip gosterdmAy sorma onlara gösterecekken dururlar uslu uslu. Beklersin öyle sonra :) o gider tekrar başlar
Vidoya çekemedim bende yetisemedim. Senin ne zaman kıpırdanıyor en çok benim yan yatıncaBen soyliyim cnm esim hiç göremedi babasının yaninda bir uslu ki anlatamm :) o yuzden videoya cekip gosterdm
Yan yatınca çok nadir hissediyorum. Hatta hissettmiyorum desem yeridir. Sırt üstü TV izlerken ki pozisyonda daha cok hissediyorum ay kız özledim bocugumu bak smdi hyrlsiyla gelse böcügumVidoya çekemedim bende yetisemedim. Senin ne zaman kıpırdanıyor en çok benim yan yatınca
Tansiyonun gayet iyi canim. Benim de hep oyle 9 6 veya 10 7 seklinde. Kan hacmi artti damarlar genisledi. Eh bir de elektronik olanlar belki az da olsa dusuk olcer diyorlar. Yani bu kafaya takilacak bir tansiyon degil rahat olMerhabaa kizlar, nasilsiniz. Bugun biraz yorgunum, simdi tansiyonuma baktim 105ve 78 cikti. Sizce dusuk mu?
Ilk gun ben de hic hissetmedim agri. Ertesi gun kas agrisi gibi aşı olan yer agriyor. Kolunu kaldirdigin zaman ozellikle. Ama kafaya takacak ya da rahatsiz edecek bir agri degil. Bir sonraki gun hafifleyerek devam ediyor. Sonra geciyortetanoz aşısı oldum geldim
ben ki iğneden korkarım hiç hissetmedim :)
umarım ağrı yapmaz sonrasında da
Canim ben duosvit kullaniyorum doktorumun tavsiyesi ile. Hem vitamin hem balik yagi. Ve istah acmadi. Bir doktoa sor istersen. Ceviz ve zeytinyaginda da omega 3 var ama o baliktaki gibi degil bitkisel icerikli. Hic yoktan iyidir ama balik en iyisi, olsa bir de yumurta icinde olur. Ama simdiki yumurtalar malum oturan tavuk yumurtasi bocek yemiyorlar o yuzden omega 3 yok.Bende yemiyorum balik dra söylicem icinde balik yagi olan vitamin versin
Ara sira o baski bende de oluyor canim. Cati agrisi o. Cok uzun surmedigi surece dinlenince geciyorsa kafana takma. Yavas yavas doguma hazirlaniyoruzKızlar vajina ustunuz ve kasiklariniz aciyor mu baskı var mi? Bi aydinlstin beni ne olur
Bence kiz canim. Hayirli olsun bebeginAnneler sizce erkek mi????
Benim doktorum da hic anlatmadi bana. Bir ton deger soyledi asistana yazdirdi. Hic anlamadim sormadim da. Cok ciddi bir adamdi. En son gelin size anlatalim dedi. Hersey normal demesi yetti bana. O degerlerin oldugu rapor var ama ne nedir hic bakmadim doktor iyi dedi sonucta.Çok sevindim canım maşallahı var bebişlerin. Evet hiç konusmuyorlar ciddiyetleri tavan. Ama o konsamtrasyonunu bozmamak içinmiş Gerçek bey öyle dedi. Çünkü sana laf anlatırken bir anda birşeyi kaçırabilirlermiş es gecebilirmiş. İyi olsunlarda gerisi önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?