2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yan yatınca çok nadir hissediyorum. Hatta hissettmiyorum desem yeridir. Sırt üstü TV izlerken ki pozisyonda daha cok hissediyorum ay kız özledim bocugumu bak smdi hyrlsiyla gelse böcügum
Benim ki en cok sola yatinca rahat ediyor herhalde. Ne zaman soldan saga gecsem hemen kıpırdıyor. Buraya yazmislardi rahat etmezse tekme atar falan diye. Baktim solda yatinca tekme daha az sagda yatinca daha cok. Simdi kendimi zorlayip sola yatiyorum ki onerilen de bu.
Hareketleri ozellikle sirt ustu yatinca disardan goruluyor

Benim esimde çöp adam gibi. ikimzde zayifiz ortaya ne cikacak mersk ediyorum.
Bizdede aynı durum var canım ama ben yiyipte kilo alamayanlardanım :) ben iştahlı eşim iştahsız. Valla bende merak ediyorum :)

Genelde yatarken oluyor sanki.
Tabiki ben en doğrusunu bilemem ama benim kendi doktorumun yorumunu sana söyleyeyim. “Eğer sürekli bir ağrı sancı varsa, dinlenirkende geçmiyor ve zaman geçtikçe daha da şiddetleniyorsa bana gel. Hemen panik olma bana gel dedi. Sürekli hiç durmadan ve şidddetlenerek bir ağrı varsa istersen doktoruna git o bir baksın. Zaten kötü bir durum olsaydı sanırım duramaz ve doktora giderdin

Yan yatınca çok nadir hissediyorum. Hatta hissettmiyorum desem yeridir. Sırt üstü TV izlerken ki pozisyonda daha cok hissediyorum ay kız özledim bocugumu bak smdi hyrlsiyla gelse böcügum
İnşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allahın izniyle gelir o günlerde

E Egepam D-E bende bugün hem yürüyüs hemde kilo ve tansiyonuma baktırayım dedim. Cuma günü kendi doktorum ile görüşmem oldu detaylı raporu görmek incelemek istedi. En sonunda sordum bundan sonra nelere dikkat etmek lazım dedim; 2,5 litre su iç havalar ısınıyor dedi. Bir dahaki gelişine kadarda tansiyonunu ölç bir süre dedim. Tedbir amaçlı olumsuz bir durum oldugundan dolayı değil. Zaten bu haftalardan sonra en tehlikeli durum yüksek tansiyonmuş. Gebelik zehirlenmesi diye geçiyor. Gittim 10/6 çıktı çok iyi dedi ebe kız bende sorgulamadım. Bir kaç defa baktırıcam her gün aynı saatlerde. Doktoruma ileticem. Sizinde tansiyonlarınız gayet iyi.

Evet canim yok pompasi silikon tek parca vakumlu gibi tutuyor sanirim yerlestirince.. insallah vardir veya belki AliExpress de falan varsa yazik cunku bosa akmasin bebislere sifa olsun

As outlette ne mağazası var ki oraya da giderim. Peki deterjan ne aldın. Tırnak makası tarak ates ölçer göğüs bandı aldın mı
As outlette canım, kotonun, defactonun, lcw ve s. markaların defolu ürünleri oluyor. Defo dediğim öyle yırtık değil, kalite kontrol taramasından geçmeyen, ton farkı olan, küçük bir yerde ipi eğri çizgiyle giden ve s. ürünler. Onları bakışta ayırt edemiyoruz ama fiyatı 5-10tl satılıyor. Ateş ölçer evde var, kızımdan dolayı. Deterjanı ebebekten 2li paket aldım canım. Markası dalin değil, diğeri. Dolabın üstüne kaldırdığımız için şuan bakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…