2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim canim, ben acaba biraz dusuk mu dedim ama cok suskur iyimis, bende hergun tansiyonuma bakicam.

Selam annisler artik sadece okuyabiliyorum her gun neler yazmissiniz okuyorum ama cevap yazmiyorum konu bitmiş oluyor dogum iznine kadar izlemede kalicam heraldr benim.sezon açıldı isler cok yogun

Size birşey sormak istiyorum 2 gündür karnim kasiliyor sanki tek yere toplaniyor gibi bebekim sanirim büyüdü yer daraldı her hareketini hissediyorum
Haftaya cuma kontrolum var doktoruma bugun sordum normal dedi sizde yasayan varmi

Ben parmak kaldırayım canım. Aynı şeyleri hissediyorum. Toplanmalar kasılma alıştırma oluyormuş. Geçen gece bir uyandım midemden bir şey yükselmiş resmen, küçük top gibi, ilk başta korktum sonra hamile olduğumu hatırladım. Elimi koydum okşadım yavaş yavaş indi.

kizlar ben cok afilli kendinden sallanan falan anakucaklarindan istemedim ama su ikisinin arasinda kaldim ikiside Fisher Price ve ikisi hakkindada yorumlar cok iyi.. bunlardan kullanan varmi yada siz olsanz hangisini alirdiniz???

Tayindir, ev arayışıdır derken çok giremiyorum konuya bodoslama daldım. Niye kavga ediyorlar ki hem, yaptır yaptırma kendi kararın. Ve kimse kimsenin kararını değiştiremez.
Bugun ki muhabbetin üzerine eee seker yaptirdiniz mi diyince ben bayagi guldum canim ya. Herhalde gruptan olmayan ya da duzgun yazmayan birisi ya da ben tanimiyorum neyse.. dedi ki karatay yuzunden seker yuklemesi yapmayanlarin cocuklari sakat oluyor, bu hamileler cok problemli yok suyu fazla yok bilmem ne.. biz bu tarz çıkışları barındırır miyiz tabiki hayir.. yaptir yaptirma senin ve doktorunun karari kimse soyle olacak boyle olacak diyemez demi

Ayy o topbis toplanmalar bende de oluyor tuhaf oluyorum. Kizim diyorum iki buklum durmasana bak rahatina. Okşayınca cani acir mi diye icim eziliyor cok degisik geldi bana ya

Canim bumlarin pusetli olanlari var. Cocuklar bunlarda uyumaya bayiliyor bence alirsan puset gibi olani al ki rahat etsin. Bana arkadasim sunu tavsiye etti coooook memnundu ove ove bitiremedi

Aynısını yasadim dun gece sirt üstü yatmisim uykumda karnimda kasilmayla uyandim sola döndüm hopp rahatladi ufaklik saga yada sirt ustu yatinca yine oldu
Gunduz pek sarsmiyor ama aksamlari zorluyor biraz belki gunduz is yoğunluğundan kendimi dinleyemedigim içindir sorun olmasinda icerisi onun istedigini yapsin artik

B

Bu sallanabiliyormu kendinden ben otomatik sallanan bisey istiyorum ama.kilo siniri da yuksek olmali
Onu bilmiyorum canim. Otomatik sallananlar cok pahali olur sanki. Max 4 ay kullanacak zaten deger mi bilemedim. Bi de huysuzlandıgi zaman kucagina alirsin annesi. Ne yapsin yalanci kucagi. Sen bilirsin ama ben otomatik hic dusunmedim. Yine de nette bi bak istersen tiny love otomatik mi diye

Merhaba güzel teyzeler ben en sonunda dktruma karar verdim akşam üzeri gittim dktra tam 25 haftalık görünüyor 713 gram oğlum poposunu döndü hiç yüzünü göstermedi.Bide Kızlar birşey sorcam hani ikili test zamanı konuşuyordunuz ya yurtdışına gönderilen bir test vardı bütün hastalık çıkıyor diye bir tane arkadaşım 20 haftalık gebe o testsen yaptırmak istiyor ama adını falan bilmiyor bende hatırlamıyorum sizler konuşuyordunuz ama bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…