- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #29.001
Canim kısaca anlatayım suan cok ihtiyacım var morale,Sakin ol canim ben kullaniyorum eskiden yavas calisan troidlerim hamilelikle hizli calisiyor
Canim kısaca anlatayım suan cok ihtiyacım var morale,Ben kullanıyorum
Cok sukur canim gozun aydin :) nifty testi canimMerhaba güzel teyzeler ben en sonunda dktruma karar verdim akşam üzeri gittim dktra tam 25 haftalık görünüyor 713 gram oğlum poposunu döndü hiç yüzünü göstermedi.Bide Kızlar birşey sorcam hani ikili test zamanı konuşuyordunuz ya yurtdışına gönderilen bir test vardı bütün hastalık çıkıyor diye bir tane arkadaşım 20 haftalık gebe o testsen yaptırmak istiyor ama adını falan bilmiyor bende hatırlamıyorum sizler konuşuyordunuz ama bana yardımcı olurmusunuz
3 cok fazla abartilacak bir durum degil.zaten doz artisi ile.hemen disecek bir deger bu kadar stres yapmana geek yok canimCanim kısaca anlatayım suan cok ihtiyacım var morale,
Gebeligimi öğleniz öğrenmez kan tahlili yaptırıp troid ilacıma başladım,ilk üç ay aylık kan verip kontrol ettirdim, 2.5 civarında çıkmıştı değerim, ayni dozda devam ettim , 4. Ay tahlil yaptırmadım , 5. Ay Yaptırdım yanı geçen hafta değerim 3.30 çıktı yukselmis yanı, doktorum mesajla cevap verdi dozu artırdı, yanı iki katına çıkardı. Fakat ben 1 ay gecikmiş durumdayım yanı geçen ay yaptırsaydım belki geçen ay ilacımın dozu artacaktı , troidin gebelikte ciddi yan etkileri var, tedirgin oldum bebeğe bi zararı olurmu ki? Cok stres oldum şimdi .
Normalde 3 ten az olmasi gerekiyor degil mi?Canim kısaca anlatayım suan cok ihtiyacım var morale,
Gebeligimi öğleniz öğrenmez kan tahlili yaptırıp troid ilacıma başladım,ilk üç ay aylık kan verip kontrol ettirdim, 2.5 civarında çıkmıştı değerim, ayni dozda devam ettim , 4. Ay tahlil yaptırmadım , 5. Ay Yaptırdım yanı geçen hafta değerim 3.30 çıktıyukselmis yanı, doktorum mesajla cevap verdi dozuartırdı, yanı iki katına çıkardı. Fakat ben 1 aygecikmiş durumdayım yanı geçen ay yaptırsaydımbelki geçen ay ilacımın dozu artacaktı , troidingebelikte ciddi yan etkileri var, tedirgin oldum bebeğe bi zararı olurmu ki? Cok stres oldum şimdi .
Canim Aç yada tok gelmenle ilgili bişi dedimi doktorun ? bazı yerlerde 50 grmlik yukleme için açlık aranmaz yazio yada 75 grmlik için aç olmak gerekir yazio bnm doktorda haftaya şeker yuklemesi olması gerekio dedi ama aç gel falan demedi kafam karıştı sormam lazımHafta sonu şeker yükleme testim var. Var mı yaptıran
Benim doktorum 5 saatlik açlıkla gel dediCanim Aç yada tok gelmenle ilgili bişi dedimi doktorun ? bazı yerlerde 50 grmlik yukleme için açlık aranmaz yazio yada 75 grmlik için aç olmak gerekir yazio bnm doktorda haftaya şeker yuklemesi olması gerekio dedi ama aç gel falan demedi kafam karıştı sormam lazım
Sağol canımCok sukur canim gozun aydin :) nifty testi canim
Oglumda yaptirmistim ac gittigimi hatirliyorum. Ac icince zaten devrin donuyor. 1sa de oyle bekliyorsun.Canim Aç yada tok gelmenle ilgili bişi dedimi doktorun ? bazı yerlerde 50 grmlik yukleme için açlık aranmaz yazio yada 75 grmlik için aç olmak gerekir yazio bnm doktorda haftaya şeker yuklemesi olması gerekio dedi ama aç gel falan demedi kafam karıştı sormam lazım
Bide canım bu testi yaptırmak İçin Öner’i bileceğiniz bir yer varmıCok sukur canim gozun aydin :) nifty testi canim
Ben 3 saat bekledim aç cnaımOglumda yaptirmistim ac gittigimi hatirliyorum. Ac icince zaten devrin donuyor. 1sa de oyle bekliyorsun.
Turkiyede hemn her hastane yapiyor daha dogrusu kani alip yurt disjndaki labaratuara gonderiyorBide canım bu testi yaptırmak İçin Öner’i bileceğiniz bir yer varmı
Nifty testini diyorsun galiba canım.Merhaba güzel teyzeler ben en sonunda dktruma karar verdim akşam üzeri gittim dktra tam 25 haftalık görünüyor 713 gram oğlum poposunu döndü hiç yüzünü göstermedi.Bide Kızlar birşey sorcam hani ikili test zamanı konuşuyordunuz ya yurtdışına gönderilen bir test vardı bütün hastalık çıkıyor diye bir tane arkadaşım 20 haftalık gebe o testsen yaptırmak istiyor ama adını falan bilmiyor bende hatırlamıyorum sizler konuşuyordunuz ama bana yardımcı olurmusunuz
Senin bir kac kere olcum yapildi degil mi? 50 gr icenler de bir sa sonra tek olcum yapiliyor sankiBen 3 saat bekledim aç cnaım
Turkiyede hemn her hastane yapiyor daha dogrusu kani alip yurt disjndaki labaratuara gonderiyor
Teşekkür ederim Kızlar ben hiç yaptırmayı düşünmedim oyuzden bilmiyordumNifty testini diyorsun galiba canım.
3 kere yapıldı canım 75 lik yapıldıSenin bir kac kere olcum yapildi degil mi? 50 gr icenler de bir sa sonra tek olcum yapiliyor sanki
Ben yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ve hamilelik öncesi de en fazla 3 ayda bir kontrol ettirridim ortalama değerleri 2-4 arasıydı sanırımCanim kısaca anlatayım suan cok ihtiyacım var morale,
Gebeligimi öğleniz öğrenmez kan tahlili yaptırıp troid ilacıma başladım,ilk üç ay aylık kan verip kontrol ettirdim, 2.5 civarında çıkmıştı değerim, ayni dozda devam ettim , 4. Ay tahlil yaptırmadım , 5. Ay Yaptırdım yanı geçen hafta değerim 3.30 çıktıyukselmis yanı, doktorum mesajla cevap verdi dozuartırdı, yanı iki katına çıkardı. Fakat ben 1 aygecikmiş durumdayım yanı geçen ay yaptırsaydımbelki geçen ay ilacımın dozu artacaktı , troidingebelikte ciddi yan etkileri var, tedirgin oldum bebeğe bi zararı olurmu ki? Cok stres oldum şimdi .
Wihuuu çok ateşli bir günde benim ki de tam soru olmuş yani...Bugun ki muhabbetin üzerine eee seker yaptirdiniz mi diyince ben bayagi guldum canim ya. Herhalde gruptan olmayan ya da duzgun yazmayan birisi ya da ben tanimiyorum neyse.. dedi ki karatay yuzunden seker yuklemesi yapmayanlarin cocuklari sakat oluyor, bu hamileler cok problemli yok suyu fazla yok bilmem ne.. biz bu tarz çıkışları barındırır miyiz tabiki hayir.. yaptir yaptirma senin ve doktorunun karari kimse soyle olacak boyle olacak diyemez demi
Düşük olması daha iyi diye düşünüyorum aman yüksek tansiyon olmasında. Baktır canım bende baktırıcam tedbir bizden takdir Allahtan.Tesekkur ederim canim, ben acaba biraz dusuk mu dedim ama cok suskur iyimis, bende hergun tansiyonuma bakicam.
Senin gonderdgin gibi olanlardan hic gormedim canim ama bunlarda tam yatar pozisyona geciyor... Dumduz olmuyor hafif egimli gibi yorumlarda reflusu olan bebekler icin falanda kullaniyoruz yazmislar..Bu pusetli ana kucaklari oturur pozisyonda senin gonderdiklerinle ayni islevi görür zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?