2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sakin ol canim ben kullaniyorum eskiden yavas calisan troidlerim hamilelikle hizli calisiyor
Canim kısaca anlatayım suan cok ihtiyacım var morale,
Gebeligimi öğleniz öğrenmez kan tahlili yaptırıp troid ilacıma başladım,ilk üç ay aylık kan verip kontrol ettirdim, 2.5 civarında çıkmıştı değerim, ayni dozda devam ettim , 4. Ay tahlil yaptırmadım , 5. Ay Yaptırdım yanı geçen hafta değerim 3.30 çıktı yukselmis yanı, doktorum mesajla cevap verdi dozu artırdı, yanı iki katına çıkardı. Fakat ben 1 ay gecikmiş durumdayım yanı geçen ay yaptırsaydım belki geçen ay ilacımın dozu artacaktı , troidin gebelikte ciddi yan etkileri var, tedirgin oldum bebeğe bi zararı olurmu ki? Cok stres oldum şimdi .

Ben kullanıyorum
Canim kısaca anlatayım suan cok ihtiyacım var morale,
Gebeligimi öğleniz öğrenmez kan tahlili yaptırıp troid ilacıma başladım,ilk üç ay aylık kan verip kontrol ettirdim, 2.5 civarında çıkmıştı değerim, ayni dozda devam ettim , 4. Ay tahlil yaptırmadım , 5. Ay Yaptırdım yanı geçen hafta değerim 3.30 çıktıyukselmis yanı, doktorum mesajla cevap verdi dozuartırdı, yanı iki katına çıkardı. Fakat ben 1 aygecikmiş durumdayım yanı geçen ay yaptırsaydımbelki geçen ay ilacımın dozu artacaktı , troidingebelikte ciddi yan etkileri var, tedirgin oldum bebeğe bi zararı olurmu ki? Cok stres oldum şimdi .

Cok sukur canim gozun aydin :) nifty testi canim

3 cok fazla abartilacak bir durum degil.zaten doz artisi ile.hemen disecek bir deger bu kadar stres yapmana geek yok canim

Normalde 3 ten az olmasi gerekiyor degil mi?
Burda kim yazmisti hatirlamiyorum ama 12 saatlik aclik gerekiyormus test icin. O bile etkiliyormus. Bi de saglik ocagi tahlillerine guvenme derim. Ben tsh istedigimde bizim laba ulastirma sartlarimizdan dolayi cok saglikli degil demisti. Bunlari dusununce sabki 0.3 luk farki gecen ay neydi diye cok kafana takma derim. Ama bundan sonra ihmal etme. Dozu 2 katina cikardiginda da sık sık tahlil yap. Birden cok dusmesin

Hafta sonu şeker yükleme testim var. Var mı yaptıran
Canim Aç yada tok gelmenle ilgili bişi dedimi doktorun ? bazı yerlerde 50 grmlik yukleme için açlık aranmaz yazio yada 75 grmlik için aç olmak gerekir yazio bnm doktorda haftaya şeker yuklemesi olması gerekio dedi ama aç gel falan demedi kafam karıştı sormam lazım

Benim doktorum 5 saatlik açlıkla gel dedi

Oglumda yaptirmistim ac gittigimi hatirliyorum. Ac icince zaten devrin donuyor. 1sa de oyle bekliyorsun.

Nifty testini diyorsun galiba canım.

Ben yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum ve hamilelik öncesi de en fazla 3 ayda bir kontrol ettirridim ortalama değerleri 2-4 arasıydı sanırım
Sonucun güzel doktorun daha da yükselmesin diye önlem almış bence
Ama sen yine de 10 gün sonra filan tekrar test yaptır fazla düşmesi de zararlı
Benim ilk başta yükselip sonra çok düştü tedbirli olmak lazım

Wihuuu çok ateşli bir günde benim ki de tam soru olmuş yani...

Tesekkur ederim canim, ben acaba biraz dusuk mu dedim ama cok suskur iyimis, bende hergun tansiyonuma bakicam.
Düşük olması daha iyi diye düşünüyorum aman yüksek tansiyon olmasında. Baktır canım bende baktırıcam tedbir bizden takdir Allahtan.

Bu pusetli ana kucaklari oturur pozisyonda senin gonderdiklerinle ayni islevi görür zannımca
Senin gonderdgin gibi olanlardan hic gormedim canim ama bunlarda tam yatar pozisyona geciyor... Dumduz olmuyor hafif egimli gibi yorumlarda reflusu olan bebekler icin falanda kullaniyoruz yazmislar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…