2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamile kotunun ustune genis t shirt giyiniyorum ustune de kot ceket iyi oluyor. Simdilik mevcut ust kiyafetler oluyor. Yaz olunca da elbise giyeyim diyorum.
Bende öyle yapıyorum üstüne geniş bluzler. Doktorumda tembihledi lütfen dar şeyler giyme diye. Ona dikkat ediyorum

Gule gule kullan canim benim bebisde ters bazen zor yuruyorum inan ki oglumda kucuk bi yere gidince illa ki kucak istiyor. Bende abartili olmasada yinede suslemesi olsun diye istiyorjm canim musait olursan atarsin gule gule kullansin bebegin insallah

He kiz.. bi onu almadim bi de susleme islerini. Cantada cok kararsizim. Sen karar verebildin mi
Verdim canim kocisin kartini bekliyorum bu ayin ekstresi kesilsinde sende bi ara reskm atmistin ona benziyor birde lohusa tac terlik alicam hepsi buradada uygun fiyatlilar cantada lohusa setide dur resim atayim sana

Verdim canim kocisin kartini bekliyorum bu ayin ekstresi kesilsinde sende bi ara reskm atmistin ona benziyor birde lohusa tac terlik alicam hepsi buradada uygun fiyatlilar cantada lohusa setide dur resim atayim sana
Lohusa setiyle bana tac geldi. Terligi biranda gereksiz bulmaya basladim. Benim takim krem dantelli kizima hastane cikisini da krem dantelli almisim. Derken o tac terlik takimlarini alayim mi almayayim mi diye kararsiz kaldim.
Soyle dusun
Kapi susu
Besige cibinlik
Fiyonk
Sus kolonyasi bunlar takim olacak. Ayni suslemeden. Bunlara ayni suslemeyle yapilmis
Bebek icin tulum takimi
Bana tac terlik takimini da ilave edersem ekstra 130 tl masrafa girecem. Ya da aldigim kremleri kullanacam. Ona karar veremedim bi turlu

Hmm yalnız değilmişim. Ben çevremdekilere sordum ilk başlardaki şişkinlikle birlikte hamilelik oluyormuş sonradan çocuk yukarı çıkmaya başladıkça şişkinlik yerini hamileliğe bırakıyormuş yani şimdiki halimiz asıl hamilelik şişkinliğiymiş.

Tac terlik takimi cok guzel. Peki sen bu mavislerle uyumlu aldin mi lohusa takimlarini. Sanki pembe ve kahve cicekli vardi. Hastanede mi kullanacan evde mi. Canta da cok kullanisli kiz. Kaca aldin. Hangi magazadan ben de bakayim
Kahve rengi olanda mavi cicekler var canim almadim daha bunlari alicam ama canta hepsi burada da weego all star bebek bakim cantasi

Normal terlik alayim diyorum ama abes kacar diye bende kararsiz kaldim ama takim olsun bari ne yapalim

Aynen oyle canim ama bende hala var bu gaz yaaa deli olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…