2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kadın spatulayı tek kullanımlıkmıs. Sürdüğünü bir daha batırmıyormuş. Yanımda getireyim o roll on ağdalardan en iyisi o :)

Nee kasilma mi? Magnezyum a yeni basladim..korkuyorum bide rahim ağzım 31mm ölçüldü progestan a baslatti doktor 2 hfta snra yine ölçecek.gezme dinlen dedi..bu konuda fikrin var mi canim.sen de serklaj olmuşsun sanirim geçmiş olsun. Rabbim zamaminda dogum nasip etsin hepimize.daha cok küçükler

Korkma kasilma olacak zaten bunlar normal artik rahimde doguma hazirlaniyor olagan surec bu. Basladiysan zaten farki gorursun cok erkili magnezyum rahat ol bu kuzular gelecek saglikla ha uc hafta erken ha bes ama gelecekler :)

Korkma kasilma olacak zaten bunlar normal artik rahimde doguma hazirlaniyor olagan surec bu. Basladiysan zaten farki gorursun cok erkili magnezyum rahat ol bu kuzular gelecek saglikla ha uc hafta erken ha bes ama gelecekler :)
Canım bu kasılma tam olarak nerede oluyor.

Günde kaç tane alıyorsunuz magnezyum
Suan adalat ve endol isimli ilaclari aliyorum serklaj sebebiyle sizden farkli ilaclarim. Kızımda toz halinde kullaniyordum patlayan şeker gibi agizda çözüleninden sabah aksam bir şase. Ama buna de karar veriyor doktorunuz baslatana kadar soda ve muz yardımcı olur size.

Son düzenleme:
Moralini yuksek tut canim gecmis olssun bakalim sali gunu ben neler duyacagim :)
Moralim yuksek sende kotuye sartlanma yani artik cogu seyin cozumu var görüyoruz hep kötüye odaklanmamak lazim evet her kontrok bir merak bir stres oluyor ama cogu bitti azi kaldi artik

Saol canim sen ne guzel serin kanli ve tecrubelisin masallah.
Basima gelmeyen kalmayınca neredeyse ister istemez öğreniyorsun iyimi kotumu bilmiyorum ama neyse :) o degilde iki kere yataga isedim iyimi kalkamadigim icin lazimlik veriyorlar cok tecrubesiziz esimin gormedi bi mictigim kalmadi artik umarim o kadar pokunu cikartmam

ayy cok hossun sal gitsin ne geliyorsa diyeceğim ama biliyorum ki zor bir durum..Rabbim yardimcin olsun..bebeler cok tatli ama zormus tasimak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…