2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok evet dediğim gibi zaten en önemli şey panik bir hamilelik geçirmemek, cidden serinkanlılık çok önemli. ben de çok fazla takılmadım yalnızca çok bilmiyorum nişan olayını, netten gördüğüm kadarıyla biliyorum ikinci gebeliğim olmasına rağmen.

bu arada bugün gittik detaylıya çok şükür bir sıkıntı yok.

Hadi gözün aydin canim sevindim herseyin yolunda olmasina :)

Kızlar aklıma takılan birşey sorucam şimdi ben geçen ay 26 nda doktora gittim bu ayın 26 snda şeker ve muane için çağırdı 28 haftalık olmuş oluyorum ama gebelikte 24 den sonra erken doğum riskinin olabileceği hiçbir belirti vermeden rahim ağzının kisalabilcegi bu konuda bilgili olmak gerektiği vs yazıyor doktorlarin bu haftalarda çağırması lazım değil mi aylık rutine denk gelmese bile sonuçta mühim bir konu önem almak vs

O otekivenus henüz almadim canım ama çok hoşuma gitti sanırım haftaya ancak alabilirim ve net kararim o çanta çünkü modelin üzerinde olunca belli ki küçük değil bana biraz büyük lazim bu da cuk oturdu diğerleri de sanki okul çantası gibi begenemedim

selam kızlar herkes iyidir umarım bu magnezyum benim midemi bulandırıyo suda eriyen hani sizler içmenin kolay bi yolunu buldunuz mu
Ben şekersizinden içiyorum canım bide fazla su doldurmuyorum direk kafaya dikiyorum benimde midemi bulandırıyordu bu şekilde birde şekersize çevirince iyi oldu. Çok zorlanırsam eger kafaya diktikten sonra sade su içiyorum.

Bizde cok beğendik canım o modeli bir model daha beğenmiştim ama weego daha büyük oyizden bende onu sipariş edicem sanirim

Kızlar hayırlı Cumalar ve iyi kandiller, dualarımızda birbirimizi analım inşaallah...

Eşim dün askerden döndü, bana teskere tarihini 17si olarak söylemişti, şok oldum
Gözün aydın canım bittimi askerlik yoksa izinemi geldi. Kız ben gecen baskasıyla karıştırdım seni. Kocan askerdeydi senin değilmi dedim oda yok eşim yanıbaşımda demişti

Benimde öyle canım korkma hatta dün sanki hamile değilmişim gibi hissettim çok tuhaf. Bugün tam tersi sert ve oğluşum hareketli.
Evet aynen canim bildigi karnim.yumusakti neyse sukur simdi eski yerine geldi aklimizi kaybetmeden kucagimiza alirsak insallah :)

Evet aynen canim bildigi karnim.yumusakti neyse sukur simdi eski yerine geldi aklimizi kaybetmeden kucagimiza alirsak insallah :)
Bebis benim karnım hep yumuşak zaten yeni yeni sertlesiyor aşırı kiloluda değilim ama sezaryen sonrası karnim olmasa da orada biraz yumuşaklık vardi galiba onun etkisi

Bebis benim karnım hep yumuşak zaten yeni yeni sertlesiyor aşırı kiloluda değilim ama sezaryen sonrası karnim olmasa da orada biraz yumuşaklık vardi galiba onun etkisi
Bilmedim kuzim ya yone tuttu sacma sapan fikirler beni neyse detayliya gideyim bakayim insallah iyi olur hersey

Aslinda benim de kac gundur kasiklarima cok vurdu ve ayrica ilk gebeligimde 9. Ayda yasadigim asagida baski hissi cok yasadim. Sadece dun suya dikkat ettim ve bugun daha iyiyim. Vucut susuz kaldigi zaman da bu kasilma tepkilerini veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…