2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar, dun ve bugun karnimin sag tarafinda bir agri var, daha cok batma hissi gibi ve en cok hareket ettigimde hisediyorum mesela yataktan kalkarken, otururken. Sizce bu normal mi ne olur yardim edin.

Gunaydin kizlar, dun ve bugun karnimin sag tarafinda bir agri var, daha cok batma hissi gibi ve en cok hareket ettigimde hisediyorum mesela yataktan kalkarken, otururken. Sizce bu normal mi ne olur yardim edin.
Canım aciliyoruz bebek bu ay da baya büyüyecek maalesef bu acilmalarda ağrısız olmayacak korkma

Reactions: D-E
Sabirsiz61 sen bilirsin ya da başka bilen vardır belki
bu hastane tipi süt makinalarının kullanımı kiralanması nasıl oluyor

bir sürü insan kiralıyor ya
hijyeni vs nasıl sağlanıyor
duyan bilen var mı

selammm

bugün detaylı var bakalım nasıl geçecek

aşı yerimde kızardı şişmiş
okulda da hep benim aşım şişerdi zaten
sinir oldum
Ben diyorum bugun birinin detaylisi vardi basbelasiyim ile karistirdim. Hadi hayirli haberle gel insallah.
Asi yerine keske buz koysaydin. Ebe bana iyi geldigini soylemisti

aynısını bende yasıyourum canım hala gobek delık hızamda hıssedyorum her hareketını bazen acayıp bastırıyor aha ısıcem sımdı dıyorum :)
haftaya şeker yuklemesı ve kontrolum var sorucam bakalım ozaman gercı telefonla gorustum srun yok dedı bakalım

Ben diyorum bugun birinin detaylisi vardi basbelasiyim ile karistirdim. Hadi hayirli haberle gel insallah.
Asi yerine keske buz koysaydin. Ebe bana iyi geldigini soylemisti

amiin inşallah
ya işe geldim o gün aşıdan sonra zaten o gün bişi yoktu ertesi gün gece şişmiş 36 saat sonra neredeyse
aklım başıma sonradan geldi herhlade

dün tetanoz 2 dozumu yaptırdım lkınden daha az agrılı oldu bugün çalışmıyorum evdeyım (köpeğimi acil ameiyata aldılar dün o yüzden hasta bakıcıyım bugun )
diş dolgumu da yaptı ama rahat edemıyorum hala dişten doguma kadar umarım ıdare edılebılır

Bebek cantasi olarak sunlar da gozume carpti kizlar. Kullanan goren bilen var mi? Sizce hangisi

dolgun düşmüştü dimi senin
bende gidicem dişçiye ama korkuyorum yanlış bi işlem yapılırsa diye benimki çürüdü çünkü
resmen dişim dökülüyor bu kız sömürdü beni

Bebek cantasi olarak sunlar da gozume carpti kizlar. Kullanan goren bilen var mi? Sizce hangisi

çantalar hoş ama senin tarzın mı aliexpresste baktığın falan daha hoştu sankilim

Canta icin saglamlik ve kullanisli olmasini cok ariyorum. Su son yukledigimde ondeki gozleri kendime kullanirim diye dusundum. Diger gozler de bebek icin dizayn edilmis zaten. Bezi alt acmasi birinci goze arkadaki goze kiyafetler gelir diye dusundum. Yan taraf mendil ve biberon icin ayrilmis. Ali expresdeki daha ucuz aslinda ama kimbilir ne gelecek. Gelmesi begenmezsem iadesi bayagi zaman alacak gibi. Bilemedim kararsiz kaldim. Su modele tekrar baksana aklima yatti bu. Bir d3 bunun lacivert pembe haki ve siyah renkleri var. Sen olsan hangisini secerdin

Eklentiler

• SmartSelect_20180414-111548_Chrome.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 36
Evet canim gecen hafta gidip yaptirdim ama benimde dolgunun altindaki vr yanindaki dis çürüdüğü icin kazimak zorunda kaldilar ustunr yapilan dolguda cignerken agri yapiyirdu dun yeniden gittim
Güvendiğin bir disciye gitmrkte fayda var canim insallah iyi olur

baktım şimdi E Egepam siyah alırdım ben sanırım
siyah herşeye de uyar arabana da kıyafetine de

aliexpress için haklısın iade yapmaya kalksan bi de kargo falan çıkacak
burada öyle şeyle uğraşmayacaksın beğenmezsen gönder gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…