2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tektim kizimda sezeryandan 1 hafta sonra yalniz kalmaya basladim ama tek gayem emzirmekti hep ona odakliydim cok cok uykusuz kaldim ama degdi. Birde gogus büyüklüğünün sut uretimiyle inan zerre alakasi yok :)
Bende oğlumda öyleydim canım bide erken doğum olmuştu kan ilaçlı veriyorlardı iştah açıyor biliyorsunuz direndim hep meme vermek için öylede oldu şükür 6. Aya kadar anne süt verdim sonra ek gıdaya geçtik 17 ayda emzirtin çalışmam gerek diye mecbur kestim sonrasını

Bunu çok beğendim bende tam olarak böyle birşey istiyorum tamam bebekler var kullanışlı olsun da az şık oluşunda istiyorum çok güzelmiş gelsin sen beğenirsen bende kesin alayım bunda çok aşırı beğendim:)

Bunu hastane çantası olarak kullanabiliriz diyeni ekstra çanta almamıza gerek kalma artık diymi

Canim ben kullananlara sordum. Cok memnunlar. Okiedog belli bir marka zaten skiphop gibi kaliteli gosterisli. Bayagi didindim.su cantalara cok para vermemek icin ama en son pes ettim

Bunu hastane çantası olarak kullanabiliriz diyeni ekstra çanta almamıza gerek kalma artık diymi
Baska cantaya gerek yok canim. Hem anne hem bebek cantasi. Bayagi da genis buyuk. Hastane cantasi olarak da doldur icine gitsin. Sirt cantasi da olmasi avantaj. Dur sana sirt resmi atayim

Eklentiler

• SmartSelect_20180414-130915_Chrome.webp
    16 KB · Görüntüleme: 79
Ama ben yicem o minik ayakları az daha vurmaya devam ederse benim oglus ayağıyla selam verecek oradan annesine geri girecek sabah sabah
Haha benimkide öyle yapınca geriye dön ileri marş yukarıya doğru çık daha erken popona vururum bak diyorum:)) sabah kavgalarımız başladı şimdiden

Baska cantaya gerek yok canim. Hem anne hem bebek cantasi. Bayagi da genis buyuk. Hastane cantasi olarak da doldur icine gitsin. Sirt cantasi da olmasi avantaj. Dur sana sirt resmi atayim
Ekran resmini aldım bende alayım annelere kargo yaptırırım sırtta çok güzel duruyor

Slm kızlar umarım herkes iyidir mutlu h.sonları diliyorum hepinize, bu arada benim oğlan doğmadan kışlık montları geldi onlarda Kotondan. Görümcem Koton un sirketinde cocuk kumaş satınalma uzmanı hem Hiraya hemde oğluma daha sezon çıkmadan bazi yeni ürünler ulaşıyo sansliyiz biraz oyuzden :))

Eklentiler

• IMG-20180414-WA0001.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20180414-WA0000.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 72
Bende öyleyim eriniyorum kalkmaya bi toz alayım diyorum bacaklarım falan ağrıyo

Sağlıkla giysinler çok güzeller

Canım ben tek kullanımlık olanlardan kullanmıştım iki üç gün akıntı oldu içeriyi temizliyor demekki şimdi rahatladım çok şükür kaşıntı falan kalmadı.

Benim kaşıntı yoktu ama su gibi akintim vardı acile gittim vajinal baktı amniyon değil dedi mantar için fitil verdi bugün son birtane kaldı bakalım

Yaa çanta çok hoş duruyo
Canim gittigidiyordan uyguna aldim. Cantanin siyah mor ve bej yerine gri olani da var. Ebebek te de oluyormus. Bi arkadasim ebebekten %30 indirimle 250 civarina almisti. Ben de benzer fiyat buldum. Böldüm taksite gitti. Cok dusundum canta isini bari aldığıma değsin daha napayim

Benim kaşıntı yoktu ama su gibi akintim vardı acile gittim vajinal baktı amniyon değil dedi mantar için fitil verdi bugün son birtane kaldı bakalım
Benimde serklaj yapıldı ondan sonra kaşıntı başladı mantar için verdi bitince etkisini görürsün canım ben sirkeli su yapmıştım en son onunla tahret aldım o da iyi geldi ama senin kaşıntı yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…