2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım hastaneye kabin boy valiz el çantası ve süs kolisiyle gitmiştim bu şekilde bebek çantasına pek bişey sığmaz
Lohusa seti 3 bes parca kucuk bebek kiyafeti bezi mendili.. daha fazla ne koyulur ki nasil sigdiramasin. Sen kabin boy valize ne doldurdun onu merak ettim

Lohusa seti 3 bes parca kucuk bebek kiyafeti bezi mendili.. daha fazla ne koyulur ki nasil sigdiramasin. Sen kabin boy valize ne doldurdun onu merak ettim
ben çok ayrıntıcı bi insanım canım kendime listelerde olmayan ekstra bi çok şey koydum eşime eşofman altı vs. atıyorum kettle koydum bi kutu 3 ü 1 arada bi kutu sallama çay şarjlar plastik terlik duş için çarşaf cibinlik bebek yatağı süsleri ikram kadehleri falan her telden bissürü şey işte bide ben hiç dışardan en ufak bi şey bile lazım oldu getirin demeye gerek kalmadan çıktım ama siz tek bi bebek bakım çantasıyla hastaneden taburcu olursanız ne ala tabi saygım sonsuz

Kuzum sen doguma degil de sanki yerlesmeye gitmissin. Allahtan sıkıntı olmazsa en fazla kalacagin 1 gece. Bu kadar cok malzemeye gerek olduğunu ben dusunmuyorum. Nerde dogum yaptin bilmiyorum ama ozel hastanalerin cogu zaten otel rahatliginda. Lazim olacaksa da olsun sanki nedir. Hastane icinde bile satilir pek cok sey ki elzem olanlari zaten alacaksin. Yani dogru yanlis tartismiyorum yanlis anlama. Sen yine bildigini yap tabiki. Ama ben ugrasmam. Elzemleri alirim gerisi yorgunluk bence. Getiiirrr gotuuurrr. Kaldiirr indiiirrr

canım ben gittiğimde yan odamdaki kız sürekli hemşire odasına gidip makas sıcak su şırınga vs. istiyodu ben her ihtiyacımı bilip götürmüştüm ne lazımsa çıkarıp kullandım özel hastanede doğum yaptım odada wc kağıdı vardı ve limitsiz hasta bezi veriyolardı o kadar başka atıyorum bi paket depent hasta külodunu kendim aldım götürdüm çocuğumun yenidoğan setini falan kendim satın aldım o kadar giysi falan karşılayan bi hastane değildi banyoda şanpuan var atıyorum ama adi biraz insan onla saçını yıkamak istemez ben kendi şampuanımı götürmüştüm

Kac gun kaldin hastanede canim

Kuzum sen tatile kac valizle gidiyon walla merak ettim

Kizlar nasilsiniz dun is yerinde islerim cok tu ayaga kalkamadim fazla birde diger donemde gozum korktugu icin cok yurumuyorumda isten eve gedim ayaklarim sismis ama sol ayagim bidiginiz kocaman olmus bugun hala var sislik ama oyle agri sizi yok druma sormadim oturdugum ici olmuatur dedim ama annem hanilelikte pihtilasma falan olur dedi oyle olsa agri olur demi

Pihtilasma belirtisi neymis baktin mi? P Pikapii daha iyi belir. Ama hamilelikte o kadar uzun sure oturmak zararli onu duymustum. 2 sa bir 15 dk kalkip yurumek lazimmis

Yok ben hala dusunuyorum daha baska ne almis olabilir. Kiz sen makas da mi goturdun.. walla senin kadar detaycisini ilk kez gordum. Kiz zihnine yazik onu mu alsam bunu mu alsam ben kafayi yerdim
Ayyy bebegin kordonu icin mi lazimmis yoksa bendende rahati yok o konuda herhalde ya bana bebege ikiser kiyafet bez islak mendil bitti bu kadar

Aynen canim 2 saatte bir de olsa ayaga kalk otur otur sisti ayaklar tabi ki yastkk al altina dik havaya biraz kanin dolassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…