2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oh ne guzel kiz gondersin surekli. Anam bizde de akraba var. Kimsenin hayri yok.. anca bizi takip etsinler goz suzsunler. Gule gule kullan canim iyi gunlerde

Birde dünden beri makat mi vajina yolumu anlayamadığım biyerde kramp girip çıkıyor sanki orda gaz varda cikmiuor gibi rahatsız bir his baski

Bu arada mama karsiti değilim sadece sut yetebilecekken ve hic ihtiyac duyulmayacakken baska telaslarla mamaya bulasmamak adina yaziyorum elbette mecbur durumlarda verilecektir.
Kızlar mama ve biberon zede olarak kesinlikle katılıyorum lütfen mama ve biberonu Dr onerene kadar hatta önerse bile vermeyin çok azda olsa sut varsa cidden bırakıyorlar oglumda çok canım yandı bu bebiste asla öyle bi hata yapmicam. Peki canim 3. Gün sut gelene kadar ne yaptin

Birde dünden beri makat mi vajina yolumu anlayamadığım biyerde kramp girip çıkıyor sanki orda gaz varda cikmiuor gibi rahatsız bir his baski
Fitille alakalı değildir herhalde. Rahim de büyüyor ondandır belki canım takip et sıklaşıp devam ederse söylersin doktoruna.

Canim cocuk ac kalinca ilk 3 gun bu sefer de sarilik fazla oluyor. Ilk 3 gunu daha az ac geciren de sarilik hafif oluyor. Surekli emzirme yapilsin. Memeyi emdikce sut gelir. Ama doymuyor ve cok agliyorsa bir kac defaya mahsus mama verilebilir bence. Ben ilk oglumda 1 sefer verdim

Surekli Surekli emzirdim :) sut gelmiyor gözle gormuyorsunuz ama klostrumkbal kivaminda ve yogundur o yuzden memeden kıvamında akmiyor siz sutum yok derken aslinda bebeginiz az az kolostrum aliyor :)

2 bucuk litre bile az geliyor ozaman dahada fazla icicem sagsaglim dogsalardi su bebisler valla
Onu bilemedim simdi. Ben cok icemiyorum en fazla 1.5 litreydi. Artirinca rahatladim. Sen artirmali misin emin degilim. Bi de ilaclar da etkiliyor. Gece yatarken demir aldigim zaman bagirsaklarim daha kotu oluyor. Bak dun gece unutmusum belki de bugun ondan rahatim

Evet ilaçların da cok etkisi var ben demiri kahvaltıdan sonra alıyorum kabızlık mi yapıyor demir acaba

Bir de emzirme diyince su nokta da onemli. Yeni anneler ozellikle buna dikkat etsin. Kucuk bebeklerin cene kaslari cok zayiftir. Emmeyi doydugu icin degil cenesi yoruldugu icin birakir. Eger siz doydu diyip 10 15 dk da cekerseniz memeyi ilk basta aglamasa da doymadigi icin kisa surede aglayacaktir. Yeni emzirdim karni da tok niye agliyor ki diye anlamazsiniz ama actir aslinda meme vermek de akliniza gelmez. Ilk zamanlar en az yarim sa 40 dk emzirilmeli aklinizda bulunsun

Bende öyleyim eriniyorum kalkmaya bi toz alayım diyorum bacaklarım falan ağrıyo
Yanliz degilim demekki Kalktım Evimi temizledim yemeğimi yaptım diyenlere imreniyorum valla kutluyorum onlari ben oglumun odasını toplicam gücüm sanki tükenmiş gibi 5dk is 1 saat dinlenme is yapmayı severim normalde zaten o yüzden rahatsız oluyorum ama bu hamilelik beni tembel yaptı valla hep yatasım geliyo hep

Oh ne guzel kiz gondersin surekli. Anam bizde de akraba var. Kimsenin hayri yok.. anca bizi takip etsinler goz suzsunler. Gule gule kullan canim iyi gunlerde
Saol canım benim. Halasi sağolsun yegenlerini dusunuyor bide benim esim en büyükleri ilk torun bizden geldi 2. Cide öyle glicek inş oyuzden değerliler :) ama dediğin gibi ypmayan ypmio bi sürü sinsi akraba dolu. Inş saglikla giyerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…