2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzeller, tarz olmuş canım. Gülr güle eskitin inşallah.

Yok ben hala dusunuyorum daha baska ne almis olabilir. Kiz sen makas da mi goturdun.. walla senin kadar detaycisini ilk kez gordum. Kiz zihnine yazik onu mu alsam bunu mu alsam ben kafayi yerdim
canım süsleri kurdeleleri felan ipleri kesmeye götürdüm bide bant bant kesme makinesi falçata bıçak pasta vs kesmeye o tip işler için gerekli tüm araç gereçleri severek düşünüp ayarlıyorum bunları liste yapıyorum kafamdayken

basbelasiyim pıhtılaşma olduğunu sanmıyorum bunlar genetik test vs yapılıp öğrenilen şeyler benim ilk gebeligim pıhtılaşma hastalığım olduğu için kalbi durdu beslenememis bebek öle bişi olsa sen bu haftalara gelemezsin kuzum oyuzden düşünme ben mesela iğne ve aspirin içiyorum sulanması için kanimin

Ayyy bebegin kordonu icin mi lazimmis yoksa bendende rahati yok o konuda herhalde ya bana bebege ikiser kiyafet bez islak mendil bitti bu kadar
ay ben de kendime çok güldüm çünkü ben kanama için yatarken hastanede arkadaşlar edindim neyse kız doğuma giderken kocasına dediki çocuğa kantinden bez alın ben şok oldum ben travma geçirdim o an

ay ben de kendime çok güldüm çünkü ben kanama için yatarken hastanede arkadaşlar edindim neyse kız doğuma giderken kocasına dediki çocuğa kantinden bez alın ben şok oldum ben travma geçirdim o an
Hik canim benden rahatlarida varmiss doguma giderken bebegin esyalarinida istiyorlar adam kosa kosa bez almistir ama kadina da icinden neler saymistir heheheheyt

Hergün ruh halinde değişiklik oluyor artık tüm işi birden yapmıyorum hergün bi tarafı temizliyorum kendimi yormamaya çalışıyorum.

Kızlar merhaba ben de 21 haftalık hamileyim ağustos annesi olacağım inşallah. Geçen hafta kontrolüm vardı ve resmen psikolojim bozuldu. Ben bulunduğum şehirde çok iyi bir doktora gidiyorum. Bütün arkadaşlarım ve akrabalarım filan hep ona gitti. 17. Haftada baktığında kesin kız demişti ama 20. Hafta kontrolümde erkek dedi. Yani biz hep kıza hazırlamıştık kendimizi. İsmini bile bulmuştum öyle seviyorduk bebeğimizi. Tabi sağlıklı olması en önemlisi kız erkek fark etmez ama benim kafam çok karıştı acaba yine mi yanıldı diye. Çünkü 17. Haftamda çok emin bir şekilde kız demişti şimdi yine aynı emin bit şekilde erkek diyor. 2 gün sonra ayrıntılı usg randevum var başka bir doktorda herhalde kesinleşir artık ama içim içimi yiyor çünkü diğer tanıdıklarıma aynı doktor 11. Haftalarında bile kesin tahminde bulunmuştu ve tutturmuştu. Ben de bi sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyorum . Şimdi kadar hiç yanılmayan doktor neden yanıldı. Başka bir doktor daha baktı ama o çok tecrübeli değildi bence göbek kordonunu gördü ondan erkek sandı deri kız gibi deri. Benim kafa çorba oldu ya i anlayacağınız . Hayır yani devlet hastanesi olsa çok kalabalık olsa yeterli süre ayırmazsa anlayacağım ama özel muayenesine gidiyorum ve detaylı da bakıyor neden böyle oldu anlamadım

Dediğin pihtilasma ne bilmiyorum ama bende pıhtılaşma olduğu için kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyorum canim
Yok canim ondan ziyade bu hamilelikte bacaklarda varis falan artiyor dolasim sisteminde n dolayi. Tam olarak sebebini bilmiyorum ama toplardamarla ya da kirli kanin kalbe tasinmasi ile bir sikinti olabilir eger cok hareketsiz kalirsan ve sirtustu yatarsan. Belki dusuk ihtimal ama dikkat etmek lazım. Dedigim gibi P Pikapii daha iyi bilir

Canim ben bebekte pihtulasma demedim :) kendi bacagimdan bahsettim

Ben kendimi soyleyeyim sana. 1 gece icin en fazla 1 yedek pijama alirim. Corap terlik ustume hastaneden cikarken gecirmek icin uzun birsey
3 tane alt camasir malum kanamamiz cok
3 tane hasta bezi orkid falan kurtarmaz
bebek icin 5 tane bez
islak mendil
3 tane tek kullanimlik alt acma
3 takim yenidogan sapkasi eldiveni corabiyla
2 tane penye battaniyesi
sarj aleti cep telefonu
Dis macunu fircasi
bi kac tane makyaj malzemem
sabun
kagit havlu
Bu kadar ki bu da maksimum yani. 1 gece orda hayatta dus almam. Ilk gun zaten yikattirmazlar. 2 gun sonra ayakta dus onerilir.

tatile beş yıldızlı otel olunca bi kot bi tişört mayo tamam ama piknik türü organizasyonlarda tüm sepeti ben hazırlarım hiç eksiksiz
Bak ben de tatili abartirim. Sabah kahvaltida ayri sonra havuz plaj sonra aksam yemegine ayri kiyafetler bunlarin takisi tokasi ayakkabisi cantasi derken bi de 3 kisiye boyle 10 gunluk hazirlayinca oldu sana 3 valiz. Ve kendi arabamizla gidiyoruz. Simdi kara kara dusunuyorum bebegin arabasi nereye sigacak diye. Bebek arabasina bu yuzden karar veremiyorum

ay şu günler gelse de artık herkes aklındaki hazırlıkları yapsa gitsw bi güzel doğursa ne çok farklılıklarımız var herkesin düşündüğü hesap ettiği nasıl da farklı sonuçlarımız güzel ve aynı

ben de gittiğim kotla geri dönen bi insanım pek öle çeşit çeşit giyip ediyim diye hevesim yok dediğim gibi herkes nasıl da kendine özgü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…