2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de oluyor bazen. Bi bakiyorum ki oooo 4 sa olmus kalkmamisim belim sinyal veriyor agriyinca anlayip kalkiyorum. Ayagin cok mu şiş yoksa birazcik mi farkli. Biraz yurusen toparlar belki
Amin canim dun baya sisti bugun biraz indi annemlere gedim biraz bahcede yurudum daha iyiyim canim

Kendimi gördüm bacim aynı frekanslar

Bende bukadar detaylı bir çanta yapamam sanırım canım. Egepam gibi bir liste yeter bana ben bide öyle kapı süsü içeri süsü yiyecek şerbet öyle şeyleri istemiyorum sevmiyorum da oyuzdne bebek giysileri bezi ıslak mendili kendi giysilerim makyaj malzemesi seyahat şampuan kremi yeter bana herhalde:)
Pihtilasma belirtisi neymis baktin mi? @Pikapii daha iyi belir. Ama hamilelikte o kadar uzun sure oturmak zararli onu duymustum. 2 sa bir 15 dk kalkip yurumek lazimmis
Senle bana yeter bu çanta belli canım bende çok birşey koymam:)

Evet işte benim kafa :)) kaydedeyim bu listeyi

canım benim bide yeme içme götürme durumum hastaneye kalabalık gittik doğum beklemeye hep yenip içme oldu doğum sabahtan akşama sürdü suni sancıyla o yüzden bunda da tedarikli gitcem

Kızlar az önce sağıma dönüp uzanmıstım. Yavaşça alt karın bölgemde çok hafif bir kasılma gibi bir şey oldu 30 sanıye somra geçti. Baktım nete erken doğum belirtisi diyor. Kimi sitede ise bu haftalarda olabilir diyor. Rahim kendini hazırlarmış vs. Sizin bilginiz var mı bu konu hakkında

Canim 30 sn de gectiyse birsey olmaz insallah benimde bugun kasik agrilarim var insallah kotu olmaz

canım benim bide yeme içme götürme durumum hastaneye kalabalık gittik doğum beklemeye hep yenip içme oldu doğum sabahtan akşama sürdü suni sancıyla o yüzden bunda da tedarikli gitcem
Dur bi dakka. Kim yedi icti.. sen yiyemezsin normalde yedirmezler. Walla o sancinin icinde de millet ne yemis hiiiic dusunemem. Gitsinler ne bulurlarsa yesinler yani. Korkayim sen dogum oncesi borek sarma yapip onu da koydun.. yok artik

Ok o zaman canim iyyy bende sevmem oyle olsa hem sut cabuk gelirmis banyo yapinca ama ben sezaryende 1 hafta yapamiyorum
Hayir canim normal dogumda da hemen izin vermezler. En erken 2 gun sonra ayakta dus yapabilirsin. Dogumda niye her tarafin kan olsun ki hem. Normal dogum yapmasam hayirdir noluyor diyecem yani. Altini siki tutacan hasta bezleri var kulot gibi olanlardan. 3 bilemedin 4 saatte degisecen. Neresi yapis yapis oluyor yok ben bu dogumu hic anlamadim. Zaten yemek bile goturmus. Anam yeni anneler yok boylesi ben bu kadar zamandir ilk defa duyuyorum. Kalkip yemek falan goturmeyin. Camasir digerleri sizin tercihiniz ama milletin gozunu korkutmayin ya. Cok kanama oluyor yapis yapis falan.. ben de normal dogurdum. Dogum sonrasi yogun adet kanamasi basliyor. Sezeryanda da baslamiyor mi sanki

Doktorun yanılması şaşırtıcı ama detaylıda kesinleşir emin ol ben 2. Hamilelikte devlet hastanesine gidiyodum banada baştan kız dediler hazırlık falanda yaptım o hevesle detaylıya girdim ki yine erkek tabiki en en önemlisi sağlıklı olması ama insan bi beklentiye girip kendini hazırlıyor işte

Kiz bir gun kol cantanin icinde hergun neler tasiyon bi yazsana. Anladim senin tarzini simdi kol cantani merak ettim
canım çok yük yapamıyorum ağır olunca kolum ağrıyo ama
anahtar
cüzdan
telefon
mini boy el kremi
selpak
ıslak mendil
kuru üzüm-leblebi karışımı(kan şekeri düşmesi tedbiri)
öğretmen olduğum için kalem
bunlar günlük hayatta o kadar sıradışı bişey taşımıyorum bide tupperım hep yanımda su içerim

Dur bi dakka. Kim yedi icti.. sen yiyemezsin normalde yedirmezler. Walla o sancinin icinde de millet ne yemis hiiiic dusunemem. Gitsinler ne bulurlarsa yesinler yani. Korkayim sen dogum oncesi borek sarma yapip onu da koydun.. yok artik
sen yıkanmaya da izin vermezler demişsin ama ben doğum çıkışı serumum biter bitmez yıkandım canım yasak değildi bide doğuma girmeden de tüm gün yedim içtim yasaklamadılar serumla suni sancı veriyolar ama serum taa ne zaman etki ediyo gün boyu çok feci sancı acı hissetmiyosun

valla burda hamilelik yolunun yarısını aşmış insanlar var baya her yer kan oluyo arkadaşlar bunla gözünüz korkuyosa kusura bakmayın hayatın gerçeği yani
ayrıca yemek de götürürüm misafir de ağırlarım şerbet dağıtırım herkesin görgüsü ayrı sen uğraşamassan uğraşma

Kızlarr nasılsınızz bugün bi bebek mevlüdüne gittim. İki senedir gitmiyordum o kdar duygulandım ki çok güzel bir şey gerçekten. Ağladım durdum:) İnşallah bizlerde görürüz hayırlısıyla vaktinde o günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…